Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@12:09:21 GMT

850 هزار فرصت شغلي در کشور ايجاد مي شود

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۴۷۱۹۷

850 هزار فرصت شغلي در کشور ايجاد مي شود

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - قائم مقام کميته امداد امام خميني(ره) گفت: هدف گذاري ما در برنامه پنج ساله (1396 تا 1400) ايجاد 850 هزار فرصت شغلي از طريق طرح‌هاي اشتغالزايي و موسسه هاي کاريابي کشور براي مددجويان است.

منصور برقعه اي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از اين ميزان فرصت شغلي، حدود 700 هزار مورد از طريق طرح‌هاي اشتغالزايي و 150 هزار فرصت نيز از طريق موسسه‌هاي کاريابي ايجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: براساس اين برنامه پنج ساله که امسال سال دوم اجراي آن است بطور متوسط بايد سالانه حدود 170 هزار فرصت شغلي و کاريابي براي مددجويان زير پوشش ايجاد شود.
قائم مقام کميته امداد امام خميني(ره) در ادامه تاکيد کرد: سال گذشته در قالب اين برنامه ايجاد 140 هزار فرصت شغلي هدف گذاري شده بود که 136 هزار مورد آن محقق شد.
برقعه اي يادآور شد: همچنين ايجاد 20 هزار شغل از طريق موسسات و بنگاه هاي اقتصادي کاريابي در برنامه سال گذشته اين نهاد بود که 18 هزار مورد آن تحقق پيدا کرد.
وي با بيان اينکه اعتبار اختصاص يافته براي فرصت هاي شغلي ايجاد شده در سال گذشته 2 هزار و 200 ميليارد تومان بود، گفت: يک هزار و 700 ميليارد تومان از اين ميزان اعتبار از محل منابع بانکي و 500 ميليارد تومان نيز از منابع صندوق امداد ولايت تامين و پرداخت شد.
به گزارش ايرنا، سه ميليون مددجو زير پوشش خدمات حمايتي کميته امداد امام خميني (ره) در کشور قرار دارند که يک ميليون و 500 هزار نفر آنان را افراد سالمند تشکيل مي دهند.
يک ميليون زن سرپرست خانوار، 175 هزار فرزند يتيم، 330 هزار دانش آموز، 72 هزار دانشجو، 35 هزار خانواده زنداني و 90 هزار کودک زير 6 سال نيز زير پوشش خدمات حمايتي اين نهاد قرار دارند.
7348/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)

عصر ایران - پژوهشگران دانشکده طراحی سوئیسی ÉCAL به تازگی مجموعه جالبی از مبلمان با بسته بندی تخت را معرفی کرده اند. آیتم های این مجموعه جذاب باید در آب غوطه ور شده تا به فرم نهایی خود برسند.

این مجموعه مبلمان که به نام "محلول های زیر فشار" (Under Pressure Solutions) یا به اختصار یو پی اس (UPS) شناخته می شود، از ورقه های نازک و فشرده ای از اسفنج سلولزی ساخته شده اند که امکان قرارگیری محصول در بسته بندی تخت را فراهم می کند. در حقیقت، برخی از اقلام این مجموعه به اندازه کافی فشرده هستند تا درون صندوق پست قرار بگیرند و از این طریق حمل و نقل کارآمدتر را تسهیل می کنند.

تبدیل ورقه اسفنج به مبلمان کاربردی با کمک آب!

محصولات این مجموعه مبلمان باید در آب خیس شوند که به آنها اجازه می دهد در چند ثانیه تا حدود 10 برابر اندازه اصلی خود بزرگ شوند. سپس، آب اضافه اسفنج از طریق اعمال فشار گرفته شده و باید اجازه دهید تا خشک و سخت شود. در نهایت، فرمی از مبلمان محکم و بادوام تشکیل می شود که تحمل وزن انسان را دارد. این مجموعه مبلمان اسفنجی از نظر دوام نسبت به فوم پلاستیک معمولی عملکرد بهتری دارد.

به گفته کریستوف گوبران، پژوهشگر و طراح صنعتی ÉCAL، سلولز بخشی از طبیعت است، از این رو، مانند یک درخت، می تواند انعطاف پذیر و در عین حال قوی باشد. این اسفنج از طریق چوب تراشی استخراج می شود و استحکام آن از همان الیاف سلولزی که یک درخت برای تقویت تنه و شاخه های خود استفاده می کند، سرچشمه می گیرد.

برای ایجاد اسفنج، سلولز از طریق چوب تراشی حاصل می شود. سپس سلولز به صورت شیمیایی حل شده و با کمک فرآیندی که برای تولید ویسکوز و دیگر منسوجات سلولزی استفاده می شود، برای ایجاد ورق ها بازسازی می شود. سپس، نمک گلوبر به ترکیب اضافه می شود که در ایجاد منافذ اسفنج نقش داشته و توانایی سلولز برای جذب آب را افزایش می دهد. این ماده به عنوان ورق های استاندارد فروخته می شود که سپس فشرده شده و پسابیده می شود تا پشتیبان حمل و نقل راحت و آسان باشد.

با افزودن مقداری آب، قطعات مختلف مبلمان می توانند بار دیگر انعطاف پذیر شده و با هموار کردن هر گونه فرورفتگی قابل تعمیر هستند. هنگامی که چرخه عمر این مبلمان به پایان می رسد، می توان آن را بازیافت یا کمپوست کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هوش مصنوعی مبلمان را این شکلی لوکس و زیبا می داند! (+عکس)

دیگر خبرها

  • دهه کرامت فرصت پیوند دل‌های نسل جوان با اهل بیت(ع) است
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران شناسایی شد
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • بسکتبال NBA | این لیگ خوب است چون همه فرصت انتقام گرفتن دارند!
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان