Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین الله کرم در پاسخ به سوالات روزنامه اعتماد نوشته است : روند عدم کفایت و استیضاح رییس‌جمهوری از طریق مجلس صورت می‌گیرد و به طور قانونی بعد از این روند است که رهبری حمایت و امضای خود را پس می‌گیرد و عدم کفایت را امضا می‌کند. البته یک بار در زمان بنی صدر پیش از اینکه عدم کفایت او به عنوان رییس‌جمهوری از سوی مجلس محرز شود امام مسوولیت و جانشینی فرماندهی کل نیروهای مسلح را از بنی‌صدر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق کاهش حمایت بود که چون یک بار رخ داده همچنان به لحاظ تاریخی در هر زمان دیگری ممکن است اتفاق بیفتد. البته امیدوار هستم هرگز حمایت رهبری از دولت برداشته‌نشود چرا که ما نیازمند انسجام و وحدت هستیم. به هر روی الان بحث تضمین از اروپا از سوی رییس‌جمهوری مطرح است. ایشان ١٢ سال پیش هم با اروپاییان به نتیجه نرسید اما بعد از آن برای برداشتن تحریم‌ها اروپا با امریکا همراه شد. بعدها آقای روحانی مذاکره با کدخدا را مطرح کرد به این مفهوم که اگر سال ٨٢ با اروپا به نتیجه نرسیده تصور این بود که اروپا رعیت است و می‌توان با امریکا به عنوان کدخدا مذاکرات را پیش ببرند که البته این‌بار کدخدا توافق را به هم زد. بنابراین اگر روحانی نتواند تضمین‌های لازم را از اروپا بگیرد باید برجام را آتش زد و موضوعی که مطرح کردید رخ می‌دهد و در واقع می‌تواند حمایت‌ها برداشته‌شود. معتقد هستم در این زمینه البته مجلس نقش اساسی دارد و می‌تواند فعال باشد. قانون اساسی هم روی تصمیم مجلس تاکید دارد. قانون اساسی برای ما خط قرمز است همانطور که اعلی‌ترین نوع خط قرمز بیانات رهبری است. علاوه بر این خط قرمز دیگری تحت عنوان اعتقادات مردم هم وجود دارد. اعتقادات مردم به فصل‌الخطاب بودن رهبری از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه کرد. اگر مجلس به وظیفه خود عمل نکند مردم آن را جبران خواهند کرد چرا که مجلس هم متشکل از نمایندگان مردم است و اگر آنها از وظایف خود عدول کنند مردم وارد عمل می‌شوند.

اصولگرایان و اصلاح‌طلبان بر برخی مواضع خود تاکید دارند اما جریان انقلابی که از هر دو گروه در این جریان وجود دارد از مواضع و تصمیم‌گیری رهبری تاثیر مستقیم می‌گیرند. اعتقاد به اسلام و انقلاب اسلامی به رهبری امام و رهبر معظم انقلاب، مقابله و مخالفت با امریکا و موضوع عدالت‌خواهی ویژگی‌های انقلابیون است و هر کس این موارد را می‌پذیرد حرف‌ها و مواضع رهبری برای‌شان در سوگیری‌های شان فصل‌الخطاب است. جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا و اعتدالگرا به دلیل برخی مواضع و مبانی ممکن است تاثیرپذیری قطعی نداشته باشند اما جریان انقلابی کاملا در این زمینه تابع رهبری است.

منبع: اعتماد

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا

به گزارش «نماینده»، محسن دهنوی در نشست علنی عصر امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌ماه) مجلس شورای اسلامی، بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را قرائت کرد. متن بیانیه به شرح زیر است:

به نام خداوند بخشنده مهربان

امروز غزه صحنه تقابل یک ملت مظلوم و مصیب‌دیده و مقاوم با جماعتی بی‌رحم و غاصب است، در این معرکه همدردی با ستمدیدگان و اعتراض به ظالمان کمترین وظیفه انسان‌هاست. سابقه تجاوز و غصب صهیونیست‌ها در فلسطین به ۷ دهه می‌رسد. در این مدت همه راه‌های تسلیم و مسالمت با غاصبان توسط برخی از افراد سست‌ عنصر طی شده است، آنچه امروز در قالب رشادت و حماسه و استقامت غزه بروز یافته است، آتشفشان خشم و درد متراکم ملتی است که سوزش بدعهدی و خیانت را در پهلوی خود حس می‌کند.

اعلام همبستگی با فلسطین از طرف دانشگاهیان جهان به ویژه در کشورهای غربی حرکتی برخاسته از فطرت عدالت خواه و نوعدوست و انسانی است. این حرکت نشان می‌دهد که مظلوم‌نمایی، چهره‌سازی و تحریف حقایق در رسانه‌های جریان اصلی غرب نیز نتوانسته است صحنه خونین غزه را کاملاً بپوشاند. راه‌حل این بحران در بازگشت به عدالت است.

ما نمایندگان دانشگاهی مجلس قانونگذاری ایران ضمن قدردانی از اقدامات ارزشمند دانشگاهیان عزیزمان در حمایت از مظلومان غزه، درود خود را نثار همکاران شجاع و دانشجویان ظلم ستیز در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا و سایر نقاط دنیا می‌کنیم و همدردی، همراهی و همدلی خود را با دانشجویان و استادان و آزادیخواهان انسان‌دوست دانشگاه های آمریکا ابراز می‌کنیم و یورش سرکوبگرایانه نیروهای پلیس را به ساحت مرکز علم و دانش و هجوم به تحسن دانشگاهیان در آن کشور محکوم می‌کنیم.خشونت بی‌منطق در مقابل این ندای حق‌طلبانه دردی از ظالمانه دوا نخواهد کرد.

دیگر خبرها

  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • حمایت نمایندگان مجلس از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • عملیات جدید مقاومت اسلامی لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • پوستکوعلو: باید خیلی چیزها را اصلاح کنیم؛ تاوان ضعف دفاعی‌مان را پرداختیم
  • حمله جدید حزب الله به مواضع نظامیان صهیونیست