Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی بندر آستارا از ایجاد رشته های دانشگاهی مرتبط با دریا و راه آهن در مرکز آموزش علمی کاربردی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، گیتی امامی، سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی آستارا شب گذشته( ۲۵ اردیبهشت) در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه در این مرکز ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند، اظهارکرد: دانشجویان این مرکز علمی در پنج رشته کاردانی و چهار رشته کارشناسی تحصیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی آستارا با هدف ارتقاء مهارت شاغلان و دانش آموختگان فاقد تجربه کار، در چهار حوزه فرهنگ و هنر، صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و کشاورزی فعالیت می‌کند، افزود: هدف از فعالیت این مرکز علمی تربیت متخصصان کارآفرین، جلوگیری از بیکاری دانش آموخته ها و نیازسنجی مشاغل است.

 

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی بندر آستارا با بیان اینکه دانشجویان این مرکز دوره های کارورزی و کاربینی را در محیط های شغلی فرا می‌گیرند، تصریح کرد: این امر باعث ارتقای سطح آمادگی آنها قبل از ورود به بازار کار می‌شود.

 

امامی با اشاره به اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی آستارا رشته های تحصیلی خود را مبتنی بر نیاز منطقه تعریف و ایجاد می‌کند، گفت: ۷۵ درصد دانش آموختگان این مرکز شاغل هستند و بیشتر فارغ التحصیلان رشته های خدمات بندری و امور گمرکی این مرکز، در ادارات بندر و گمرک آستارا و شهرستان های اطراف مشغول به کار شده اند.

 

وی بر معرفی ظرفیت های مراکز علمی کاربردی از طریق رسانه ها تاکید کرد و افزود: مطابق برنامه ریزی انجام شده، تا پایان برنامه ششم توسعه باید ظرفیت مراکز علمی کاربردی کشور افزایش یافته و ۲ برابر شود.

 

امامی از ایجاد رشته های دانشگاهی دریا و راه آهن در مرکز آموزش علمی کاربردی بندر آستارا خبر داد و گفت: در راستای تامین نیاز بازار کار حوزه های بندر و خط ریلی و تقویت علمی نیروهای بومی، برای سال تحصیلی آینده در این مرکز آموزشی رشته های مرتبط با دریا و راه آهن ایجاد می‌شود.

پایان پیام/163

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب تهران برجام مساجد کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد دولت ماه رمضان فلسطین قرآن کریم مرکز آموزش علمی کاربردی رشته های دانشگاهی بندر آستارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۸۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش

استاندار هرمزگان گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می‌شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی صبح امروز در دومین جلسه کارگروه توسعه دریا‌محور در سال 1403 ‌توجه به اقتصادجوامع محلی را در طرح‌ها و پروژه‌های تعریف شده ذیل سیاست‌های نه‌گانه مهم دانست و اظهار داشت: در مسیر توسعه پایدار دریامحور توجه به جوامع محلی باید پررنگ‌تر باشد همانگونه که لازم است روح محیط زیست و اساس دانش‌بنیانی بر طرح و پروژه‌ها حاکم شود.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اهمیت مطالعات فرصت‌های اقتصادی دریا و جذب همزمان سرمایه‌گذار افزود: کارگروه مطالعات ظرفیت‌های اقتصادی دریا باید کار خود را شروع کند ضمن اینکه همه دستگاه‌های اجرایی عضو کارگروه نیز مطالعات تخصصی برای احصاء فرصت‌های سرمایه‌گذاری خود را انجام دهند تا ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذار اعلام شود.

وی توسعه کریدورهای ارتباطی را رکن مهم توسعه اقتصاددریامحور دانست و گفت: علاوه بر سکونتگاه‌های ساحلی ده‌گانه، عملیاتی شدن کریدروهای بزرگراهی تعریف شده اهمیت زیربنایی بسیاری در توسعه اقتصاد دریا دارند و این مسئولیت راه و شهرسازی را هم به عنوان متولی محور درون‌استانی هم به عنوان پیگیری‌کننده انجام بخش‌های برون استانی سنگین‌تر می‌کند. 

نماینده عالی دولت در استان همچنین به حضور مدیران مناطق آزاد در کارگروه اشاره داشت و گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می‌شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد.

در این نشست از بین کارگروه‌های پنج‌گانه، برنامه‌های بنادر و دریانوردی، جهاد کشاورزی و شیلات، راه و شهرسازی بررسی و تایید شد و گمرک استان مسئول مطالعات فرصت‌های و زیرساخت‌های نرم افزار معرفی و بر حضور وبیناری شرکت‌های دانش بنیان‌ استان در جلسات تاکید شد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • تردد کامیون‌ ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا کند شد
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم