Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛     «علی ستار» روز چهارشنبه در جریان بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه از خطوط تولید شرکت خودروسازی سایپا- سیتروئن کاشان  گفت: اکنون داخلی سازی خودروی سی 3 (C3) به عنوان نخستین خودروی پسابرجامی این شرکت مشترک در حد پنج تا 10 درصد است که مطابق برنامه ریزی ها تا حدود 80 درصد در سال های آینده افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این مسئول، بدنه این خودرو به صورت سی.کی.دی (قطعات منفصله) از کشور اسلواکی وارد و در شرکت سایپا - سیتروئن مونتاژ می شود.
وی بیان داشت: پیش از آغاز مونتاژ این خودرو، پنج نفر از سرپرستان سایپا - سیتروئن به مدت 20 روز به اسلواکی اعزام و همه شرایط مونتاژ را بطور کامل فرا گرفتند، بر این اساس مقوله مهم آموزش پیش از راه اندازی خط تولید این خودرو در دستور کار قرار گرفت.
ستار ادامه داد: همچنین در همه سطوح سرپرستان، رئیسان و مدیران، افرادی برای فراگیری آموزش ها به سایت های مختلف سیتروئن در اروپا اعزام شدند.
وی اظهار داشت: اکنون تولید خودروی C3 با رعایت همه الزام های کیفی مدنظر سیتروئن در این خط انجام می شود و این الزام ها به صورت دوره ای به خط تولید پراید و تیبا (سایر خودروهای تولیدی در شرکت سایپا- سیتروئن) منتقل می شود که بهبود کیفی این خودروها و کاهش شکایات مردمی در 6 ماه گذشته را به دنبال داشته است.
مدیر سالن مونتاژ شرکت سایپا - سیتروئن کاشان تاکید کرد: تا مسئولان کنترل کیفیت سیتروئن مستقر در شرکت، خودرویی را تایید کیفی نکنند، این خودروها حتی استارت نمی خورند.
وی افزود: C3 با استاندارد بنزین یورو 5، نخستین خودرویی است که موفق به پاس کردن استانداردهای 85 گانه سازمان ملی استاندارد ایران شده است.
ستار همچنین از وارد شدن خط تولید موتور EC5 برای خودروی C3 خبر داد که قرار است در ایران داخلی سازی شود؛ داخلی سازی موتور موجب کاهش قیمت نهایی این خودرو و رقابتی تر شدن آن خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: خط تولید C3 در سایپا - سیتروئن کاشان، دومین سایت تولید این خودرو در جهان (پس از اسلواکی) و نخستین سایت تولید آن با موتور Ep6 است.
در این بازدید، خودروی C3 با موتور EP6 برای تست رانندگی طی روزهای گذشته در اختیار خبرنگاران قرار گرفت.
ستار همچنین تصریح کرد: راه اندازی شرکت سایپا - سیتروئن کاشان طی سال های گذشته منجر به اشتغالزایی برای چهار هزار نفر بطور مستقیم و بیش از 20 هزار نفر به صورت غیرمستقیم شده و در آینده با استقرار خط کامل مونتاژ این آمارها افزایش خواهد یافت.
وی یادآور شد: طی سه سال آینده همه خودروهای ایرانی از خط تولید سایت کاشان خارج خواهند شد؛ پارسال تولید پراید متوقف و تا پایان امسال تولید تیبا متوقف خواهد شد و پس از آن فقط محصولات سیتروئن با انجام داخلی سازی در این سایت تولید می شوند.
 فعالیت دو شرکت سیتروئن و سایپا پس از برجام (دی 94) با حضور مدیران ارشد 2 شرکت در ایران به صورت رسمی ثبت و به صورت عملیاتی آغاز شد.
قراردادهای مورد نیاز کنسرسیوم مشترک (جوینت ونچر) نیز به امضای دو طرف رسید و اعضای هیات مدیره شرکت سایپا سیتروئن مشخص و معرفی شدند.
بر این اساس، خودروهای جدید گروه سایپا - سیتروئن در خطوط تولید شرکت سایپا کاشان تولید و وارد بازارهای داخلی و بین المللی می شود.
شرکت سیتروئن پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت سرمایه گذاری مشترک در همه زنجیره ارزش افزوده از جمله تولید در ایران هیچگونه همکاری نداشته و برای نخستین بار پس از 39 سال دوباره از طریق جوینت ونچر با سایپا مرتبط شده است.
سیتروئن شرکت خودروسازی فرانسوی است که امروزه شرکت تابعه‌ای از گروه پژو - سیتروئن محسوب می‌شود؛ این شرکت در سال 1919 توسط آندره سیتروئن تاسیس شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیتروئن صادرات خودرو ایران بازار خاورمیانه ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید

خودروساز ژاپنی هوندا تصمیم دارد تا سال ۲۰۲۷ نسل‌های بعدی خودرو‌های برقی خود را در چین به عنوان بزرگترین بازار خودروی جهان عرضه کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، خودروسازی هوندا موتور ژاپن در نظر دارد تا سال ۲۰۲۷، شش مدل خودروی الکتریکی نسل بعدی را با نام تجاری Ye در چین که بزرگترین بازار خودرو در جهان محسوب می‌شود را عرضه کند.

این شرکت همچنین قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ در مجموع و با احتساب مدل‌های قبلی ۱۰ نوع خودروی برقی را با برند هوندا را در چین عرضه کند. اقدامی که منجر خواهد شد هدف این شرکت در رسیدن به سهم ۱۰۰ درصدی خودرو‌های برقی از بازار چین تا سال ۲۰۳۵ محقق شود.

خودورسازی هوندا که در حال حاضر دومین خودروساز بزرگ ژاپن، از نظر حجم فروش محسوب می‌شود، در افزایش فروش خودرو‌های برقی از رقبای اروپایی و آمریکایی مانند فولکس واگن و جنرال موتورز عقب مانده است.

پیش از این هوندا و نیسان موتور که دو شرکت رقیب در ژاپن هستند، در مواجهه با رقابت فزاینده از سوی سازندگان خودرو‌های برقی چینی، اعلام کردند که در حال بررسی برای مشارکت در بخش‌های کلیدی و نرم‌افزاری هستند.

گفتنی است، شرکت هوندا در ابتدای سال میلادی ۲۰۲۴ از خودرو‌های الکتریکی «هوندا سری ۰» و دو مدل مفهومی دیگر در نمایشگاه خودروی CES رونمایی کرد.

دیگر خبرها

  • صادرات خاویار طلایی از مبدا چهارمحال و بختیاری به کشور‌های مقصد
  • جنجال‌ها بر سر افزایش قیمت پژو پارس؛ حق با چه کسی است؟
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳؛ ریزش قیمت خودرو‌های وارداتی
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید
  • قیمت خودرو امروز ۲۹ فروردین + جدول
  • پتانسیل صادرات بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد
  • سورپرایز تازه پژو در بازار؛ ایران‌خودرو از فروش محصول محبوب صرف‌نظر کرد؟
  • شترگاوپلنگ به بازار خودروی ایران رسید | نیسان ترا ۲.۹ میلیارد تومان