Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، همایش منطقه‌ای «آشنایی با کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره» سه شنبه ۲۵ اردیبهشت در محل تالار علامه حلی واحد دانشگاه آزاد واحد اهواز برگزار شد.

در این همایش حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه رئیس دبیرخانه کرسی‌­های نظریه پردازی، نقد و مناظره، سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام حسن خیری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی و جمع دیگری از مسئولان دانشگاه‌ها واعضای هیأت علمی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی ­های نظریه پردازی، نقد و مناظره در ابتدا با تشکر از مسئولین این همایش گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره اخیر مدیریتی اهتمام ویژه­ای نسبت به امر کرسی­ های نظریه پردازی نشان داده‌اند که از این بابت از آن‌ها تشکر می‌کنیم.

حجت الاسلام خسروپناه ادامه داد: در بحث کرسی‌های نظریه پردازی، شورای عالی انقلاب فرهنگی حدود ۱۵ سال پیش کرسی‌های آزاداندیشی را از کرسی‌های نظریه پردازی تفکیک کرد. متولی قانون گذاری کرسی آزاداندیشی، شورای اسلامی کردن دانشگاه‌ها و متولی قانون گذاری کرسی‌های نظریه پردازی، هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره هستند.

عبدالحسین خسروپناه گفت: کرسی­ های نظریه پردازی مربوط به اعضای هیأت علمی و اساتید است در حالی که کرسی ­های آزاداندیشی مربوط به دانشجویان است.

رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی ­های نظریه پردازی، نقد و مناظره ادامه داد: دبیرخانه هیأت حمایت دو دسته از نشست‌ها را پشتیبانی می‌کند که به نام کرسی­های نظریه پردازی و کرسی‌های ترویجی شناخته می‌شوند.

عضو شورای تحول و ارتقای علوم انسانی گفت: کرسی ­های ترویجی که بیش از ۲۰۰۰ کرسی تا کنون برگزار شد فرصتی است برای اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و همچنین خود دانشگاه‌ها تا با فرایند این نشست‌ها آشنا شوند.

وی گفت:این نشست‌ها با حضور ارائه دهنده و یک ناقد برگزار می‌شود و صاحب‌نظر می‌تواند نظر خود را در معرض نقد قرار دهد.

وی افزود: اما کرسی ­های نظریه پردازی با حضور حداقل سه داور و سه ناقد برگزار می‌شود یک فرایند سخت و دشوار به لحاظ علمی دارد و چندین جلسه برای یک طرحنامه اختصاص می یابد و اساتید صاحب‌نظر هر حوزه برای ارزیابی و داوری انتخاب می‌شوند و گاهی این جلسات چندین سال طول می‌کشد.

خسروپناه گفت: هدف هیأت حمایت از نظریه پردازی و حمایت تولید نظریه نیست بلکه دانشگاه‌ها موظف به تولید نظریه هستند و هدف این هیئت، حمایت از نظریه پردازان و یک کار ستادی است.

خسرو پناه افزود: در طول ۱۵ سال فعالیت، ۳۹  کرسی موفق از بین صدها کرسی برگزار شده به ثبت رسیده که از بین آن‌ها ۱۷ نظریه، ۱۹ نوآوری و ۳  نقد بوده است که سه نظریه مربوط به اساتید دانشگاه علوم تحقیقات تهران بوده است.

وی همچنین درباره کمیته‌های دستگاهی و اهداف این کمیته در دانشگاه‌ها گفت: کمیته دستگاهی در حقیقت شاخه‌ای از هیأت حمایت در دانشگاه‌ها و مراکز علمی است که وظیفه برنامه ریزی، هماهنگی، پیگیری و برگزاری کرسی‌های علمی ـ ترویجی را در چارچوب قوانین و مقررات هیأت حمایت در مراکز تحت اشراف خود بر عهده دارد و اعضای آن متشکل از روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور و همچنین روسای دانشکده‌های مختلف است.

رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌ها گفت: دانشگاه­هایی نظیر علامه، امام صادق، اصفهان، سیستان و بلوچستان، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه از جمله مراکزی هستند که در حوزه کرسی­های نظریه پردازی و ترویجی اقدامات بسیار مؤثری انجام داده‌اند.

در پایان همایش اساتید و اعضای هیأت علمی حاضر در همایش به طرح پرسش‌ها و ابهامات خود پرداختند که حجت الاسلام خسروپناه به آن‌ها پاسخ داد.

کد خبر 4298168

منبع: مهر

کلیدواژه: عبدالحسین خسروپناه نشست علمی کرسی های نظریه پردازی علوم اسلامی علوم انسانی معرفی کتاب سازمان اوقاف و امور خیریه علوم انسانی اسلامی فلسفه نمایشگاه کتاب تهران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قرآن امام زمان حضرت مهدی عج پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ماه مبارك رمضان شیعه مسابقات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۹۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است

به گزارش خبرگزاری مهر، اسکندر آراسته با بیان اینکه اغلب تخلفات در ادارات و در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است، گفت: آشنایی هر چه بیشتر کارمندان با قوانین و مقررات جاری از بسیاری مسائل و معضلات جلوگیری کرده و از تخلف که سرآغاز شکل گیری فساد است جلوگیری می‌کند.

رئیس گروه دبیرخانه هیأت عالی نظارت افزود: کارمندان الزاماً باید آشنایی اجمالی به قانون رسیدگی به تخلفات اداری و آئین نامه اجرایی، تکالیف و وظایف خود و سایر قوانین و مقررات مربوطه داشته باشند و در جریان این امر قرار گیرند.

آراسته افزود: در صورت فعل یا ترک فعل یا قصور و تقصیر در افعال و اقدامات اداری، مجازات خواهند شد.

رئیس گروه دبیرخانه هیأت عالی نظارت و هیأت همراه از دبیرخانه‌های هیأت تخلفات مستقر در استانداری، اداره کل آموزش و پرورش، علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و قوه قضائیه بازدید و به بررسی عملکرد اعضای هیأت در سال ۱۴۰۲ پرداختند.

کد خبر 6091798

دیگر خبرها

  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است