Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-25@22:20:27 GMT

چرا سایفون مسدود شد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۴۹۲۹۶

چرا سایفون مسدود شد؟

ایتنا - آذری جهرمی: پروژه سایفون مورد حمایت مالی مستقیم وزارت خارجه آمریکاست و تمام منابع مالی‌اش آنجا تامین می‌شود.

وزیر ارتباطات استفاده و فراگیری فیلترشکن‌ها را تهدید بزرگتری نسبت به حضور یک پیام‌رسان دانست و گفت: انتقاد می‌کنند چرا سایفون بسته شد، در حالی که این موضوع آشکار است. پروژه سایفون مورد حمایت مالی مستقیم وزارت خارجه آمریکاست و تمام منابع مالی‌اش آنجا تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی از ایسنا،  محمدجواد آذری جهرمی عصر امروز در مراسم ارایه گزارش فعالیت‌ها و پروژه‌های ایرانسل به مناسبت هفته ارتباطات با تاکید بر نقش فناوری اطلاعات در اقتصاد فرهنگ اظهار کرد: شبکه‌های اجتماعی فقط ابعاد امنیتی، سیاسی و خبری ندارند. اگر ما از این فضا حمایت می‌کنیم، از اتفاقات بعد آن نیست که حمایت می‌کنیم. ما نگران عقب ماندن در زمینه اتفاقات مثبت آن هستیم. اگر می‌گوییم باید همراهی مردم را در تصمیمات نهایی داشته باشیم، به این علت است. مدتی قبل می‌توانستیم بگوییم رتبه شاخص امنیت مجازی را از 90 به 60 رساندیم اما پس از ترویج باج‌افزارها و بدافزارها نمی‌دانیم اکنون چه شاخص امنیتی داریم.

او در ادامه درباره علت بسته شدن فیلترشکن سایفون، توضیح داد: یکی از مدیران فیلترشکن‌ها جایی نوشته بود که باید از ایران تشکر کنیم که به کسب و کار ما رونق داد؛ به همین دلیل نباید اجازه‌ دهیم که این موضوع گسترش پیدا کند.

آذری جهرمی با بیان اینکه ما نباید به خاطر وابستگی از یک پیام‌رسان به پیام‌رسان دیگری برویم، افزود: باید اعتماد درونی را افزایش دهیم زیرا مردم بر اساس رفتارهای ما تاثیر می‌گیرند. دولت از همان ابتدا با مماشات کار می‌کرد، نه غرب زده و نه چشمش را بر اتفاقات منفی این فضا بسته بود اما اتفاقات مثبت هم در این فضا وجود دارد. مسئولان با اطلاع کامل از نتیجه، تصمیمی که گرفته شد را پیش برده‌اند اما این موضوع نباید باعث ناامیدی شود. زیرا نه توسعه توقف‌پذیر است و نه این مسیر برگشت‌پذیر.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به فیلتر شدن شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌هایی از جمله اورکات، فیس بوک و وی چت مانند تلگرام گفت: تا زمانی که تبیین سیاست نکنیم، در برخورد با رسانه‌های نوین دچار مشکل می‌شویم. مسئولان هر روز یک اظهارنظر می‌کنند و مردم نمی‌دانند تکلیف‌شان چیست اما باید یک استراتژی واحد در رسانه دیده شود.

او با بیان اینکه در عصر فناوری، اقتصاد و فرهنگ و سیاست به هم تنیده است، بیان کرد: ایجاد محدودیت در فضای مجازی طبیعتا در عرصه اقتصادی تاثیر خواهد گذاشت. حالا عده‌ای می گویند کسب و کاری در این فضا نبوده است. از طرفی تاثیرات عرصه اقتصادی در موضوعات فرهنگی هم موثر خواهد بود. بنابراین این فضا اکنون صرفا یک فضای خبری و رسانه‌ای نیست.

وی با بیان اینکه دولت و نظام، توسعه فناوری اطلاعات را مصوب کرده و نسبت به آن مصمم هستند، اظهار کرد: خرده فرهنگ‌ها و خرده مشاغل با ظهور تکنولوژی رشد می‌کند. در حالی که دولت‌ها برای ایجاد کسب و کاری که ارزش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی داشته باشد و یونیکورن محسوب ‌شوند، تلاش زیادی می‌کنند؛ ما می‌بینیم که چند جوان در شرکت اسنپ به این واقعیت می‌رسند. اتفاقی که در دنیا رخ می‌دهد این است که گروه‌های کوچک، کارهای بزرگ می‌کنند. البته ما به مخالفت همیشگی عادت داریم. اما این مخالفت‌ها خودتحریمی و محروم کردن خود از آثار این تحولات است.

به مخالفت با توسعه فناوری عادت داریم
وی ادامه داد: چندین سال برای ساماندهی خدمات حمل و نقل تلاش شد اما امروز شاهدیم فضایی ایجاد شده که همه مردم به تکنولوژی‌های استفاده شده و مکانیزم موجود اعتماد دارند و حقوق مسافران و رانندگان قابل احصاء است.

او با ابراز رضایت از یونیکورن شدن اسنپ و رسیدن به درآمد ۵ هزار میلیارد تومانی بیان کرد: آن‌ها در برابر هجمه‌ها ایستاده‌اند و از این پس هم باید ادامه دهند و تحول ایجاد کنند. ما در حوزه‌های دیگر هم این ظرفیت را داریم. امروزه باشگاه‌های ورزشی به مدد فناوری اطلاعات خودگردان شده‌اند و نیازی به بودجه دولتی ندارند. افراد خانه‌های روستایی خود را به محلی برای کسب درآمد تبدیل کرده‌اند. فناوری اطلاعات بوم‌گردی را در ایران رونق داده و محروم‌ترین مناطق امروز در حال توانمند شدن هستند. ما چالش‌هایی که در زمان راه‌اندازی 3G و 4G وجود داشت را فراموش نمی‌کنیم اما این مسیر همواره رو به جلوست و ناامید نمی‌شویم.

وی تصریح کرد: برنامه جدی ما در سال 1397 که از فردا در دولت استارت می‌خورد، این است که لایحه‌ای تحت عنوان طرح نوآوری تنظیم شود و ما موانع را از سر راه کسب و کارها برداریم. مصوبه دوم نیز درباره فین‌تک‌هاست که فضای کسب و کار بزرگی ایجاد می‌کند و تاثیر زیادی در بازار فناوری اطلاعات دارد.

همچنین مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه در این مراسم تعویض مودم‌های وایمکس ایرانسل را در جهت اختصاص تمامی پهنای باند موجود به TD-LTE و بهبود کیفیت اینترنت ثابت اعلام کرد.

علیرضا قلمبر دزفولی با اشاره به تعویض مودم‌های وایمکس ایرانسل تا پایان اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: در صورت موافقت رگولاتوری، با تعویض مودم‌های وایمکس به اینترنت ثابت TD-LTE از ۳۱ اردیبهشت، تمامی پهنای باند به TD-LTE اختصاص می‌یابد. اما اگر ۵۵ مگاهرتز فضا را به  TD-LTE اختصاص ندهیم، مردم برتری این سرویس را متوجه نمی‌شوند.

وی با تاکید بر افزایش مصرف دیتا در مشترکان ایرانسل بیان کرد: مصرف دیتای دنیا از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸، افزایش چهار برابری داشته اما ایرانسل افزایش ۵۵ برابری داشته است؛ البته این موضوع می‌تواند به علت عقب‌ماندگی توسعه تکنولوژی ایران نسبت به جهان هم باشد.
قلمبر دزفولی همچنین با اشاره به لزوم توسعه اینترنت در مناطق کمتر توسعه‌یافته خاطرنشان کرد: ایرانسل به دنبال این است که یک گوشی ارزان‌قیمت را به کار بگیرد که روستاییان هم بتوانند از آن استفاده کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: وزیر ارتباطات آذری جهرمی فیلترینگ تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۹۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور

تین نیوز

مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد گفت: با هدف استفاده از دانش بومی در صنعت نفت و گاز ایران، و برای بهره مندی بیشتر از توان علمی و اجرایی شرکت های دانش بنیان در این حوزه، تفاهم نامه ای بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد به امضا رسید.

 به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اکبر دادخواه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک علمی پژوهشی بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد، با بیان اینکه این تفاهم نامه با هدف رفع چالش ها و معضلات صنعت قیر و آسفالت از طریق همکاری های پژوهشی و تولیدی منعقد شده است، اظهار کرد: تمرکز بر فاز اجرایی پروژه های نظری است چرا که عملگرایی در این عرصه آثار ملموسی در توسعه و رشد پایدار کشور به ارمغان می آورد.

دادخواه افزود: عملگرایی بارها مورد توصیه و توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و در ترسیم نقشه راه ما نیز کمک شایانی کرد. ضمن آنکه با توجه به احیا سطح تعاملات میان دو مجموعه روی حمایت وزارت راه و شهرسازی نیز در تحقق این امر حساب ویژه ای باز کرده ایم.

وی با بیان اینکه البته در حال حاضر نیز همکاری های سازنده ای میان دو مجموعه شکل گرفته و تفاهمنامه های مشترک متعدد با تمام زیرمجموعه های وزارت راه به امضا رسیده است، اظهار کرد: اخیرا پیشنهادی مبنی بر راه اندازی یک واحد اداری برای تولید محتوای آموزشی  و تخصصی در راستای فعالیت های شرکت  مطرح شد، از آن جایی که حفظ رضایت مشتری و ذی النفعان از اولویت های اصلی است موضوع راه اندازی این واحد با هدف ترسیم چشم انداز کارشناسی شده برای مشتریان و ذی النفعان در دستور کار قرار گرفت.

دادخواه با تاکید بر حفظ سرمایه انسانی در کشور تصریح کرد: با تربیت نیروی عملیاتی می توان در جهت حفظ سرمایه انسانی کشور و نخبه گرایی حرکت کرد و در بحث اشتغال و اجرای مسئولیت تسهیل گری کرد. در همین زمینه با تکیه بر ظرفیت های موجود همچون تنوع جغرافیایی و در راستای ارتقا عملکرد مسئولیت های اجتماعی طرح هایی در نظر گرفته است.  

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • رونمایی از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد «مانوین»
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • اولین اتوبوس‌ خودران شیفت شب جهان در سئول (فیلم)