Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند سالی است که ستاد تنظیم بازار با توجه به حفظ تنظیم بازار و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، طرحی را با عنوان ضیافت رمضان اجرایی می‌کند، تأمین و توزیع کالاهای اساسی در شبکه مصرف و تنطیم بازار با هدف ایجاد ثبات نسبی قیمت، طرح تشدید بازرسی و حفظ آرامش بازار، دامنه مناسب قیمت و ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا در بازار استان از اهداف اجرای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، چند سالی است که ستاد تنظیم بازار با توجه به حفظ تنظیم بازار و حمایت از اقشار آسیب پذیر، طرحی را با عنوان ضیافت رمضان اجرایی می‌کند.

در این طرح، اولویت عرضه کالاهای اساسی با فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تعاونی‌ها و میادین میوه و تره بار است ولی کارگروه‌های تنظیم بازار در استان‌ها به تشخیص نیاز بازار می‌توانند شبکه‌های توزیع دیگری هم به آن اضافه کنند.

تدابیر ستاد تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان
در همین راستا، جلسه ستاد تنظیم بازار روز گذشته و در آستانه حلول ماه مبارک رمضان به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

بر اساس این گزارش، اسحاق جهانگیری در این جلسه ضمن تأکید بر لزوم مدیریت جدی و دقیق عرضه کالاهای مورد نیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان، گفت: با توجه به شرایط ویژه ماه مبارک رمضان و برنامه‌های خاصی که مردم در ماه ضیافت الهی دارند، لازم است اقلام و کالاها با قیمت و کیفیت مناسب در اختیار عموم باشد.

معاون اول رئیس جمهور  از اعضای ستاد خواست با برنامه‌ریزی دقیق، شرایطی فراهم کنند تا مردم در ماه مبارک رمضان دغدغه‌ای برای تامین مایحتاج خود نداشته باشند.

همچنین در این نشست، نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی از برنامه توزیع سبد کالا به اقشار کم‌درآمد و تحت پوشش نهادهای حمایتی ارائه کرد و از اجرای طرح ضیافت رمضان و توزیع کالاهای اساسی ۱۵ درصد ارزان‌تر از قیمت بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا در ماه مبارک رمضان خبر داد.

هیچ نگرانی از بابت تامین اقلام اساسی وجود ندارد
شهرام میرآخورلو  معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز در این‌باره گفت: سیاست‌های تنظیم بازار بر اساس تجربه سال گذشته اقلام اساسی مانند گوشت قرمز، برنج، روغن، مرغ، قند و شکر ذخیره‌سازی و قیمت آن‌ها مشخص شده است و هیچ نگرانی از بابت تامین اقلام اساسی وجود ندارد.

وی افزود: برای تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان اقلام حمایتی از 5 تا 15 درصد ارزانتر توزیع خواهد شد.

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان متذکر شد: اگر در شبکه‌های توزیع کالا اتفاقی صورت گیرد، بلافاصله آن مشکل را رفع خواهیم کرد و محصولات با اطمینان کامل در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

قیمت اقلام تنظیم بازاری در ماه رمضان
مهدی کاظم‌نژاد قائم‌مقام بازرگانی وزارت کشاورزی نیز گفت: چند سالی است که ستاد تنظیم بازار با توجه به حفظ تنظیم بازار و حمایت از اقشار آسیب پذیر، طرحی را با عنوان ضیافت رمضان اجرایی می‌کند.

وی افزود: هدف اصلی ستاد تنظیم بازار حمایت از تولید‌کنندگان و مصرف کنندگان است.

قائم‌مقام بازرگانی وزارت کشاورزی درباره قیمت برخی از اقلام تنظیم بازار در ماه رمضان خاطرنشان کرد: گوشت مرغ 6 هزار 200 تومان، گوشت قرمز منجمد 23 هزار تومان، برنج 1121 هندی 5 هزار 600 تومان، برنج تایلندی 3 هزار 500 تومان، تخم مرغ شانه 12 هزار 600 تومان عرضه خواهد شد.

کاظم‌نژاد متذکر شد: کارگروه تنظیم بازار استان‌ها در صورت افزایش تقاضای اقلام، این آمادگی را دارد که نیاز آن‌ها را به سرعت تامین کند. ‌‌

آغاز طرح نظارتی ضیافت از بازار در مازندران
ابراهیم یعقوبی معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: طرح نظارت ویژه بر بازار را که هر ساله در سطح استان در ایام ماه رمضان با محوریت کالاهای پرمصرف و پرتقاضا داریم، از 5 روز قبل از آغاز این ماه پربرکت آغاز و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

وی افزود: ضمن توزیع اقلام پرتقاضا نظیر بیش از 800 تن گوشت مرغ و 100 تن گوشت قرمز از سوی ستاد تنطیم بازار در سطح استان، فروش فوق‌العاده در فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای در دستور کار قرار دارد.

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران یادآور شد: هماهنگی‌های لازم نیز با کارخانه‌جات لبنی برای تأمین شیر مورد نیاز شهروندان استان انجام شده است.

مهدی عباسی مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران نیز در این‌باره در گفت‌وگو با بلاغ، از آغاز طرح نظارتی گشت‌های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی مازندران تحت عنوان «طرح ضیافت» که هم‌زمان به‌صورت متمرکز در سراسر کشور در جهت نظارت هر چه بیشتر و بهتر بر عملکرد اصناف عرضه‌کننده کالاهای ضروری و مایحتاج اساسی مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان خبر داد.

وی افزود: امسال طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان با بهره‌گیری از توان و ظرفیت مضاعف نیروها و استفاده از امکانات گشت‌های مشترک تعزیرات حکومتی برگزار می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران خاطرنشان کرد: نظارت بر عرضه و فروش مواد پروتئینی، گوشت قرمز، لبنیات، قند و شکر، برنج، روغن، زولبیا و بامیه و سایر کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در این ماه پر فضیلت از جمله مهم‌ترین برنامه‌های ابلاغ شده به شعب سیار است که تأکید شده با هرگونه سوءاستفاده احتمالی برخی افراد سودجو در این خصوص در چارچوب قوانین و مقررات به شدت و با قاطعیت برخورد شود.

توزیع بیش از 2400 تن اقلام تنظیم بازاری در مازندران + قیمت

حسین نگهدار  مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه هدف از اجرای طرح ضیافت، تأمین و توزیع کالاهای اساسی در شبکه مصرف و تنطیم بازار با هدف ایجاد ثبات نسبی قیمت، طرح تشدید بازرسی و حفظ آرامش بازار، دامنه مناسب قیمت و ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا در بازار استان است، گفت: کالاهایی نظیر گوشت سفید و قرمز، برنج، شکر، روغن نباتی، مواد لبنی و خرما برای این منظور تمهید شده است و هیچگونه محدودیتی در این خصوص نداریم.

وی تصریح کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان، 700 تن گوشت مرغ، 800 تن روغن نباتی، 80 تن گوشت قرمز منجمد، 40 تن تخم‌مرغ و 800 تن شکر در سطح مراکز عرضه و فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان عرضه می‌شود.

به گفته مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی مازندران قیمت شکر درب کارخانه برای عمده‌فروشی 27 هزار و 220 ریال، روغن نباتی تا 15 درصد زیر قیمت مصوب، مرغ 62 هزار ریال برای مصرف‌کننده، گوشت قرمز، ران 240 هزار ریال و سر دست 230 هزار ریال برای مصرف‌کننده و تخم‌مرغ 126 هزار ریال است.

نگهدار در پایان گفت: کنترل قیمت‌ها همواره اولویت نخست ستاد تنظیم بازار در شهرستان‌ها است و در ماه ضیافت‌الله نیز گروه‌های ویژه‌ای که از سوی فرمانداری‌ها ساماندهی می‌شوند، بر بازار این ایام نظارت می‌کنند تا تخلفات صنفی تا حد ممکن کاهش یابد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۴۹۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول