Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسمی از هنرمند صاحب نام کردستان" قطب الدین صادقی" به پاس خدمات ارزنده به فرهنگ و هنر کشور تکریم و تجلیل به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کردستان همواره مظهر ظهور فرهنگ دوستان و هویت شناسانی بوده است، که عاشقانه و عارفانه شناسنامه خویش را فرا می نهند تا از هویت و ریشه خویش پاسداری کنند.سرزمین کردستان همواره در بالین خود نام آوران و عاشقان زیادی چون هژار و هیمن ، کامکار ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را پرورده است که بی گمان در هر عرصه‌ای این هویت را می‌نمایانند.

   قطب الدین صادقی از جمله مفاخر ایران در  عرصه فرهنگ، هنر و یقینا تئاتر کشور است  که اگر او را پدر تئاتر ایران بنامیم  گزاف نگفته‌ایم، کسی که نام و هنرمندی اش در این حوزه به خوبی می درخشد.

 به همین مناسبت روز گذشته  از یک عمر خدمت رسانی"قطب الدین صادقی" به فرهنگ و هنر کشور در سنندج تجلیل و قدردانی شد. آیینی که با حضور مسئولان استانی، جمع کثیری از مردم و شماری از هنرمندان عرصه تئاتر و سینمای کشور در دانشگاه کردستان برگزار شد.

فردین اخلاقیان ریاست این دانشگاه به عنوان اولین سخنران این مراسم با بیان اینکه هنرمندان و دانشمندان در خلق افق های جدید موثر هستند، گفت: هنر و دانش هر کدام در تعیین مسیر سهم ویژه ای را در جامعه ایفا می کنند.

وی اظهار داشت: هنر پل و رابطی بین الهام آسمانی و جامعه است، از این رو بایستی هنرمندان را عملا باور داشت و در جهت یافتن وسیله ارتقای این عمل تلاش کرد.

اخلاقیان با اشاره به اینکه مسائل هنری در کشور مغفول و رانده شده هستند، گفت: این مهم به صورت خود جوش پیش می رود و برای توسعه نیاز به حمایت دارد.

رحمت صادقی رئیس بنیاد نخبگان کردستان نیز در این آیین، قدرت جوامع را در دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری ذکر کرد و افزود: پایه و مبنای قدرت سخت قدرت نرم است، قدرتی که با حضور مفاخر و اندیشمندان و هنرمندان زمینه اش فراهم می شود.

وی با بیان اینکه پیشینه کردستان از اشخاص اثر گذار غنی است، گفت: نباید مبهوت گذشته شویم، از این جهت بایستی با معرفی گذشتگان به عنوان الگو به جوانان دوران تجدید پذیری را شاهد شویم.

شهرام کرمی مدیرکل هنرهای نمایشی ایران نیز به عنوان سومین سخنران به خصوصیات بارز ایشان اشاره کرد و گفت: صفت بارز "قطب الدین صادقی" کرد بودن است، و در هر محفلی این هویت نمود می یابد،  هنرمندی  و نمونه کامل مرد ایرانی نیز از ویژگی های دیگر صادقی است.

در این مراسم از ساخته دست هنرمند مجسمه ساز کردستانی"هادی ضیاالدینی" در قالب سردیس قطب الدین صادقی پرده برداری شد، شماری از اساتید دانشگاه در خصوص ایشان به ارائه سخنرانی پرداختند، سرودن قطعه شعری به لهجه کلهری از ناهید محمدی و پخش کلیپی از آغاز فرایند کار ایشان و نیز اجرای سه قطعه موسیقی از جلال داوودی و در نهایت برگزاری جشن تولد ۶۶ سالگی ایشان از جمله بخش های اجرایی این مراسم بود.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 تئاتر خدمت رسانی فرهنگ و هنر مجسمه نخبگان موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه

لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی به همراه ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران روز گذشته با محمد اله‌یاری فومنی مدیر عامل بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین دو کشور باشد.

علی قمصری نامزد دریافت جایزه جهانی براوو شد / اجرا با ارکستر سمفونیک مسکو

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی 2018، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه و ... اشاره کرد و گفت: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در غالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و گفت: تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری دو طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی دوطرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران میهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش‌های زوج فرهنگی در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان هندورابی
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • توسعه کشور بدون تلاش کارگران میسر نیست
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • قطب‌الدین صادقی: تئاترِ اصفهان را احیا کنید
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • (ویدیو) رئیسی: ما پای کار ایرانیم؛ کارگران ایران با روحیه جهادی پای کار ایران هستند
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند