Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-07@03:02:45 GMT

پایش صنایع هوشمند می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۱۳۲۹

پایش صنایع هوشمند می‌شود

مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به امکان دستکاری در نتایج پایش آنلاین در برخی صنایع از هوشمند سازی پایش صنایع خبر داد.

شینا انصاری افزود: نیازمند طراحی سامانه‌ای یکپارچه برای پایش صنایع هستیم تا بتوان به صحت و دقت نتایج به دست آمده اطمینان داشت و به همین منظور دو تیم دانشگاهی اعلام آمادگی و پروپوزال خود را ارائه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست با اعلام گزارش آخرین وضعیت سیستم های پایش لحظه ای صنایع در دو بخش خروجی دودکش و پساب تصفیه خانه ها گفت: در مقایسه بین دو سال ۹۶ و ۹۵، در سال ۹۶ در بخش منابع ثابت آلودگی هوا «دودکش» رشد ۱۲ درصدی و در بخش خروجی فاضلاب و پساب رشد ۱۳ درصدی نسبت به سال ۹۵ داشته ایم.

انصاری افزود: با توجه به اهمیت پایش آنلاین صنایع، این موضوع در قانون هوای پاک که سال گذشته ابلاغ و تصریح شده است و در حال حاضر در تبصره ۳ ماده ۱۱ این قانون، واحدها و پروژه های بزرگ و متوسط در حال فعالیت یا جدید که بر حسب قوانین و مقررات مشمول ارزیابی زیست محیطی هستند موظف به نصب و راه اندازی سامانه های پایش برخط آنلاین هستند و حتی صدور و تمدید پروانه های بهره برداری آنها منوط به اجرای این تبصره است.

وی گفت: با توجه به تکالیف قانونی مشخص شده، فهرست واحدهای مشمول سیستم پایش آنلاین و همچنین پارامترهای ضروری برای پایش مشخص شده است.

انصاری تصریح کرد: از اقدامات شاخص اخیر در این حوزه تصویب استاندارد ملی پایش لحظه ای صنایع با همکاری سازمان ملی استاندارد بوده که به زودی رونمایی می شود؛ با توجه به تدوین استاندارد در سطح ملی اکنون پیش بینی ساز و کار نظارتی و هوشمند سازی به منظور بهره گیری از نتایج سیستم های پایش آنلاین در دستور کار است تا بتوانیم مشابه سامانه پایش کیفی هوا، سامانه یکپارچه منابع نشر آلودگی اعم از صنایع و خدمات را داشته باشیم.

مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست درباره تعداد صنایع دارای سیستم پایش آنلاین در کشور گفت: در سال ۱۳۹۶، ۳۶۸ واحد صنایع بزرگ دارای سیستم آنلاین شدند که استان های تهران، بوشهر، اصفهان و خوزستان به ترتیب دارای بالاترین تعداد صنایع در این بخش هستند.

انصاری افزود: همچنین در بخش پساب خروجی تصفیه خانه های فاضلاب ۲۶۷صنعت دارای سیستم پایش برخط هستند که استان های تهران، البرز، خوزستان، اصفهان به ترتیب دارای بیشترین صنایع دارای این سیستم هستند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۱۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان از پایش مستمر کیفیت آب و پساب این استان در ۲۴ آزمایشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، یاسر اکبریان، صبح امروز، دوشنبه، با اشاره به عملکرد مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آب‌وفاضلاب  لرستان در سال 1402، گفت: پایش مستمر کیفیت آب و پساب در 24 آزمایشگاه انجام می‌شود.

او اضافه کرد: 759 هزار و 906 آزمون کلرسنجی، 956 هزار و 577 آزمون کدورت‌سنجی، 22 هزار و 688 آزمون باکتریولوژی و 437 آزمون فیزیکوشیمیایی سال گذشته در بخش‌های شهری و روستایی لرستان برگزار شد.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان عنوان کرد: پیاده‌سازی و اجرای برنامه ایمنی آب مطابق برنامه وزارت بهداشت و شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور در پنج شهر و سه روستا از دیگر اقدامات این شرکت است.

اکبریان پیاده‌سازی و استقرار استاندارد 17025 در سطح دو آزمایشگاه پایش کیفیت آب و اجرای کالیبراسیون سالیانه تجهیزات آزمایشگاهی در 24 آزمایشگاه موجود را از دیگر اقدامات انجام‌شده مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان برشمرد.

به‌گفته او شرکت آب‌وفاضلاب لرستان شرکت برتر در مطلوبیت آزمایش‌های کنترل کیفیت آب بر اساس راستی‌آزمایی نتایج کیفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب لرستان برگزاری اولین دوره آزمون مقایسات نمونه‌برداری آزمایشگاهی و بین‌آزمایشگاهی آب را از دیگر اقدامات انجام‌شده توسط مرکز پایش و نظارت بر کیفیت این شرکت بیان کرد.

اکبریان گفت: نمونه‌برداری از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب تحت‌برنامه GPS و آزمایش مستمر پارامترهای کیفی آب و پساب در 35 شهر و 1650 روستا را در سال گذشته انجام داده‌ایم.

او اعلام کرد: مرکز پایش و نظارت بر کیفیت شرکت آبفای لرستان توزیع 1600تن ماده گندزدای آب ژاول، 6 تن پرکلرین و 3 تن گاز کلر را در 530 سامانه گندزدایی شهری و روستایی انجام داده‌است.

انتهای پیام/645+

دیگر خبرها

  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی
  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست