Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@17:43:56 GMT

هند به واردات نفت از ایران ادامه می دهد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۱۳۹۴

هند به واردات نفت از ایران ادامه می دهد

تهران - ایرنا- ادامه واردات نفت هند از ایران، تصمیم روسیه برای برداشت گاز از ویتنام و تغییر نام استات اویل نروژ به اکوئینور از مهمترین اخبار انرژی در 24 ساعت گذشته بود.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، خبرگزاری رویترز از دهلی نو گزارش داد: مقام‌های هندی معتقدند تا زمانی که اتحادیه اروپا از بازگشت تحریم‌های واشنگتن علیه تهران حمایت نکند، تحریم ها تاثیری بر واردات نفت خام هند از ایران نخواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هند وجوه مربوط به خرید نفت خود از ایران را که سومین تامین کننده نفت این کشور است، به یورو پرداخت و از کانال‌ های بانکی اروپایی برای این تعاملات استفاده می‌کند؛ در نتیجه تا زمانی که اروپا تصمیم به تحریم ایران نگیرد، این تعاملات ادامه خواهد یافت.
«ای کی شارما»، مدیر امور مالی شرکت پالایشگر ایندین اویل (IOC)، بزرگترین شرکت نفتی این کشور، گفت: تاثیر بازگشت تحریم‌ها بلافاصله نخواهد بود، اما باید منتظر بمانیم و ببینیم کشورهای دیگر بویژه اتحادیه اروپا چه واکنشی نشان می‌دهند.
به گفته وی، اگر اتحادیه اروپا به حفظ شرایط حاضر ادامه دهد، صادرات نفت خام ایران به هند تداوم خواهد داشت.

**ساخت پایانه «ال ان جی کانادا» در سال 2018 کلید می خورد
به گزارش رویترز، «اندی کالیتز»، مدیر پروژه پایانه «ال ان جی کانادا» در سواحل شمالی بریتیش کلمبیا اعلام کرد که این شرکت متعهد به آغاز ساخت این پروژه صادرات گاز طبیعی مایع در سال جاری میلادی است؛ ساخت این پروژه قرار بود در سال 2016 میلادی آغاز شود که به دلیل مشکلات سرمایه گذاری به تعویق افتاد.
ال ان جی کانادا یک شرکت مشارکتی میان شرکت انگلیسی - هلندی شل، پتروچاینا، میتسوبیشی ژاپن و شرکت کوگز کره است.
قرار است، شرکت ترنس کانادا ساخت این خط لوله را به عهده بگیرد.

**روسیه اقدام به برداشت گاز از فراساحل ویتنام می کند
به گزارش رویترز، زیرشاخه شرکت دولتی روسنفت در ویتنام اعلام کرد که این شرکت آغاز به حفاری چاه جدیدی در فراساحل جنوبی در این کشور کرده است؛ این چاه که توسط روسنفت به اکتشاف رسید، دارای 23 میلیارد متر مکعب ذخایر گاز طبیعی است.
بر اساس اعلام روسنفت، تولید گاز در فراساحل ویتنام برای این شرکت بسیار سودآور است، زیرا هزینه های عملکردی در ویتنام حدود 1.5 دلار برای هر بشکه معادل نفت است؛ این رقم معادل نیمی از هزینه هایی است که این شرکت به طور معمول برای برداشت گاز در روسیه متحمل می شود.

**پیش بینی افزایش مالیات بر صادرات نفت روسیه در ماه ژوئن
به گزارش رویترز، وزارت امور مالی روسیه انتظار دارد که مالیات بر صادرات هر تن نفت در این کشور در ماه ژوئن (خرداد - تیر) در پی رشد شدید قیمت های جهانی نفت، به 131 دلار و 80 سنت برسد.
مالیات صادرات نفت این کشور، در ماه مه (اردیبهشت - خرداد) 118 دلار و 50 سنت است.
مالیات بر صادرات نفت روسیه براساس میانگین قیمت نفت خام اورالز این کشور از پانزدهم هر ماه تا روز چهاردهم ماه بعد محاسبه می شود.

**فرانسه در تکاپوی کسب مالکیت خط لوله انتقال گاز پتروبراس
به گزارش رویترز، شرکت برق و گاز فرانسه (انگی) اعلام کرد: به منظور خرید شبکه خط لوله انتقال گاز شرکت دولتی نفت برزیل (پتروبراس)، در حال مذاکره با این شرکت است.
ایزابلا کوچر، رئیس انگی گفت: اکنون پیشنهاد خود را به پتروبراس داده ایم و در حال مذاکره درباره شرایط این قرارداد احتمالی هستیم.

**دعوت قطر از شرکت های بین المللی برای حضور در مناقصه ساخت مجموعه پتروشیمی
به گزارش رویترز، شرکت قطر پترولیوم اعلام کرد که از شرکت های بین المللی دعوت کرده است، به منظور ساخت و بهره برداری از مجموعه جدید پتروشیمی در شهرک صنعتی راس لافان در مناقصه حضور یابند و پیشنهادهای خود را ارائه دهند.
این مجموعه جدید شامل بزرگترین تاسیسات تولید اتیلن در خاورمیانه با ظرفیت بیش از یک میلیون و 600 هزار تن در سال خواهند بود و قرار است که در سال 2025 میلادی آغاز به فعالیت کند.

**«استات اویل» نروژ در اقدامی سبز به «اکوئینور» تغییر نام داد
به گزارش رویترز، سهامداران بزرگترین شرکت نفتی نروژ (استات اویل) در حالی به دنبال متنوع کردن حوزه فعالیت خود و جذب استعدادهای جوان هستند که در هفته جاری پیشنهاد هیات مدیره این شرکت برای حذف نفت (اویل) از نام این شرکت و تغییر آن از استات اویل به اکوئینور را تصویب کردند.
بنابراین این شرکت 46 ساله از یک اَبَرشرکت نفتی به شرکت بزرگ انرژی تبدیل و با حروف اختصاری «یی کیو ان آر» خوانده می شود.
دولت نروژ 67 درصد از سهام این شرکت را داراست.
این شرکت قصد دارد تا سال 2030 میلادی 15 تا 20 درصد از سرمایه گذاری سالانه خود را در حوزه انرژی های جدید به ویژه باد متمرکز کند.

اقتصام **1070**2025

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد انرژي اخبار كوتاه جهان انرژي بسته 304

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۱۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، برای اولین بار گزارش واردات و صادرات با بررسی ۳۷۳ شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو از سوی گمرک ایران منتشر شد.

بر این اساس، میزان واردات ۳۷۳ شرکت (صنعت دارو) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲.۳ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۱۳.۶ درصدی داشته است. همچنین سهم واردات دارو از کل واردات کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۳.۶ درصد بود.

در سال ۱۴۰۲ از ۳۷۳ شرکت مورد بررسی. ۹۸ شرکت صادرات داشته‌اند که میزان صادرات صنعت دارو در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۷۰ میلیون دلار بود که ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۵ شرکت اول واردکننده در سال ۱۴۰۲ شامل بهستان دارو، کوبل دارو، اکتوور کو، نووونور دیسک پارس، روژین پلاسما بوده‌اند که ۲۵ درصد از ارزش کل واردات در سال ۱۴۰۲ توسط این ۵ کشور انجام شد.

۵ شرکت اول صادرکننده در سال ۱۴۰۲ شامل درمان آرا، آریوژن فارمد، صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز، بهستان پلاسما و تحقیقاتی سیناژن بوده است، که ۵۰ درصد از صادرات را دارا بودند.

۳۷۳ شرکت مورد بررسی در زمینه واردات و صادرات از میان ۲۳۱ سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی، ۳۱۹ سندیکای تولیدکنندگان داروهای مکمل، ۶۶ سندیکای تولیدکنندگان مواد اولیه و ۵۶ اتحادیه واردکنندگان بوده است.

کد خبر 6100495 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو
  • تولید لام در شهرکرد
  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده هاشمی برای واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین