Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@10:59:15 GMT

هیچ نانوایی حق گران کردن نان با عنوان مخصوص را ندارد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۱۵۸۸

هیچ نانوایی حق گران کردن نان با عنوان مخصوص را ندارد

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: نانوایان استان در ماه مبارک رمضان حق فروش نان به قیمت های بالاتر از نرخ مصوب و ابلاغی به بهانه پختن نان های مخصوص را ندارند.

سلیمان علیزاده،در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی با اشاره به ورود به ماه رمضان اظهار کرد: هر قرص نان اعم از سنگک، بربری، لواش و روغنی نرخ مصوب و ابلاغی خود را دارد و هیچ نانوایی حق گران کردن این نان ها با عنوان مخصوص را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و لزوم اتخاذ تدابیر لازم به منظور نظارت بر حوزه آرد و نان و به ویژه فعالیت واحدهای نانوایی سطح استان، اقداماتی انجام می‌گیرد و در این رابطه به منظور حفظ شئونات اسلامی و حرمت ماه مبارک رمضان، فعالیت واحدهای نانوایی به غیر از نان لواش، در شیفت کاری صبح ممنوع بوده و واحدهای نانوایی به غیر از نان لواش یعنی بربری ساده، بربری روغنی و سنگک صرفا، مجاز به فعالیت در شیفت کاری بعد از ظهر هستند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: لازم است طوری برنامه‌ریزی شود تا عمده فعالیت‌های بازرسی از واحدهای نانوایی در شیفت کاری بعد از ظهر صورت پذیرد بیان کرد: در این زمینه واحدهای نانوایی باید برخی جوانب از جمله نصب نرخ نامه در معرض دید، رعایت وزن‌های مصوب، رعایت قیمت‌های مصوب برای نان،استفاده از ترازو در فروش نان‌هایی که قیمت آنها بر اساس وزن نان تعیین شده است و نیز استفاده از آردهای با درصدهای سبوس‌گیری مصوب و ابلاغ شده برای هر رسته را رعایت کنند.

وی از فعالیت بیش از 1200 نانوایی در سطح ارومیه خبر داد و افزود:380 واحد نان روغنی،13 واحد نان لواش سنتی تنور،180 واحد نانوایی سنگک، 182 واحد نان بربری ساده، همچنین 445 واحد نان لواش ماشینی در ارومیه فعالیت دارند.

علیزاده احراز اطمینان از مصرف کامل سهمیه آرد دریافتی توسط واحدهای نانوایی دریافت کننده آرد یارانه‌ای و در همین راستا، تعدیل سهمیه واحد هایی نانوایی که کمتر از سهمیه دریافتی پخت کرده و یا قطع سهمیه واحدهای تعطیل و غیر فعال دریافت کننده آرد یارانه‌ای را از سایر اقدامات طرح رمضان برشمرد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی تصریح کرد: واحدهای نانوایی آزاد پز، صرفا مجاز به خرید و استفاده از آردهای آزاد و غیر یارانه‌ای بوده و استفاده از آردهای یارانه‌ای در واحدهای مذکور ممنوع است.


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 آذربایجان غربی بازرسی سازمان صنعت معدن و تجارت ماه رمضان وزن یارانه موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۱۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • پلمب یک واحد نانوایی در شهر آبگرم
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال