Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون سوارکاری در تشریح عضویت با حق رأی در فدراسیون جهانی و ثبت رسمی کتاب تبارنامه اسب‌های تروبرد ایران گفت: این دو اتفاق مهم در شرایطی که ایران زیر فشارهای شدیدی قرار دارد یک دستاورد بزرگ و ارزشمند است. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱ ورزشی رشته های ورزشی نظرات

مسعود خلیلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم با اشاره به نتایج اجلاس فدراسیون جهانی سوارکاری اظهار داشت: در اجلاس  فدراسیون جهانی سوارکاری که در کره جنوبی برگزار شد دو اتفاق بسیار مهم برای سوارکاری کشورمان رخ داد که جهش بسیار بزرگی برای ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در ابتدا فدراسیون سوارکاری ایران به عضویت همراه با حق رأی در مجمع فدراسیون جهانی درآمد. این درخواست ما در سه سال اخیر بود که همراه با ارائه مستندات بسیار از سوابق اسب‌دوانی ایران و ریشه‌های تاریخی و فرهنگی آن در ایران است. ما به رئیس فدراسیون جهانی در جلسات متعدد که یکی از آنها هفت ساعت طول کشید مستندات و اسناد بسیاری را از تشکیلات و سوابق اسب‌دوانی به خصوص در 70 سال اخیر ارائه دادیم.

رئیس فدراسیون سوارکای ادامه داد: در ابتدا به ما گفته شد که یک سال بدون حق رأی به عضویت مجمع عمومی در بیایید که البته این هدف نهایی ما نبود و بنده به عنوان رئیس فدراسیون در جلسه مجمع سال گذشته که در پاریس بود، شرکت نکردم، چراکه این مسئله را در شأن ورزش و سوارکاری ایران‌ نمی‌دانستیم.

خلیلی با اشاره به عضویت قطعی همراه با حق رأی در مجمع فدراسیون جهانی تأکید کرد: در شرایط خاصی به این مهم دست یافتیم. ایران عزیز ما این روزها زیر فشارهای ناعادلانه‌ای قرار دارد. جالب است بدانید که در مجمع بعد از تصویب عضویت همراه با حق رأی بسیاری از کشورها به نماینده ایران تبریک می‌گفتند. این مسئله نشان‌دهنده علاقه‌مندی جامعه بین‌المللی اسب‌دوانی  برای حضور ایران در عرصه جهانی است.

رئیس فدراسیون سوارکاری با اشاره به ثبت رسمی کتاب تبارنامه اسب تروبرد ایران در مجمع عمومی فدراسیون جهانی تصریح کرد: ثبت کتاب تبارنامه اسب تروبرد ایران یک اتفاق بسیار بزرگ است. این مسئله یک مطالبه بیش از 30 ساله اسب‌دوانی است. ما راه واقعاً سختی را در پیش داشتیم که تلاش جمعی همه جانبه از سوی مجموعه فدراسیون، مالکان محترم، تولیدکنندگان اسب تروبرد و بسیاری از اهالی اسب‌دوانی برای جمع‌آوری مستندات و سوابق موجود صورت گرفت.

خلیلی گفت: ثبت رسمی اولین کتاب تبارنامه اسب تروبرد راه را برای شرکت‌های اسب‌های ایرانی مندرج در این کتاب در میادین بین‌المللی هموار می‌کند. از سوی دیگر ما سه ماه فرصت داریم که مقررات جدید را براساس پروتکل‌های موجود فدراسیون جهانی اسب‌دوانی ترسیم کنیم که شامل مباحثی چون هندیکاپری، دوپینگ و آموزش مربیان خواهد بود.

انتهای پیام/

R7870/P1015145/S3,33/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۲۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوب و بد هندبال ایران در سال ۱۴۰۲ از نگاه پاکدل

از نگاه رئیس فدراسیون هندبال بهترین اتفاق هندبالی سال ۱۴۰۲ راهیابی تیم نوجوانان پسر کشورمان به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات جهانی بوده است. - اخبار ورزشی -

علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال کشورمان در گفت‌وگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، از آنچه بر این فدراسیون و تیم‌هایش در سال 1402 گذشت صحبت کرد، که مشروح آن در زیر می‌آید:

تسنیم: عملکرد هندبال در سال 1402 در بخش نوجوانان، جوانان و بزرگسالان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
در بخش تیم‌های پایه در سال 1402 عملکرد خوبی داشتیم. با تلاش‌ها و برنامه‌هایی که داشتیم در تیم نوجوانان پسر اتفاق بزرگی رقم خورد و توانستیم در مسابقات جهانی کرواسی با حذف تیم‌های قدرتمند اروپا مثل سوئد به یک هشتم برویم که بسیار ارزشمند بود. در بخش جوانان دختر، این تیم توانست در حضور قدرت‌های آسیا دومین بار پیاپی سهمیه جهانی بگیرد و سال 1402 در قهرمانی جهان مقدونیه حضور داشته باشد. طبق برنامه‌ریزی‌هایی که داشتیم تیم نونهالان تشکیل و نوجوانان در قهرمانی آسیا در سال 1403 حاضر می‌شود.

در بخش بزرگسالان، بانوان در قهرمانی جهان دانمارک برای دومین بار حاضر شدند و در رشته‌های توپی بانوان این موضوع کمتر اتفاق افتاده و این حضور همراه با اولین پیروزی در تاریخ هندبال کشورمان در این مسابقات بود و نتایج بانوان نسبت به دوره قبل بهتر بود و با توجه به اینکه شرایط حضور بانوان خاص است، بانوان ما نشان دادند دختر محجبه ایرانی با پوشش کامل می‌تواند مقابل حریفان خود عرض‌اندام کند. در این مسابقات فاطمه مریخ جزو پدیده‌های جام بود.

در بخش مردان شاید از بُعد کمی‌گرایی و نتیجه خوب نبودیم و انتظاراتی که داشتیم برآورده نشد و باید بهتر عمل می‌کردیم. در هانگژو با توجه به اینکه چند بازیکن و لژیونر همراه تیم نبودند، نتوانستیم نتیجه خوبی کسب کنیم. در قهرمانی آسیا و انتخابی جهان هم از بعد اینکه فاصله خود را با قهرمانان آسیا کم کردیم و روند رو به رشد داشتیم، عملکردمان مثبت بود ولی واقعیت این بود که از نتیجه راضی نبودیم و انتظار ما کسب سهمیه بود. البته کار در رده بزرگسالان سخت است و در سال‌های گذشته هم خوب پشتوانه‌سازی نکردیم و در این مسابقات و در 21 دوره گذشته تنها دو بار (2014 و 2022) توانستیم سهمیه جهانی کسب کنیم. باید نهایت تلاش را به کار بگیریم که این اتفاق در ادوار بعد رقم بخورد.

تسنیم: در بحث بین‌الملل چه میزبانی و چه ارتباطات جهانی هم توضیح بفرمایید. چقدر جایگاه ایران در سطح بین‌المللی هندبال ارتقا داشت؟
در بحث بین‌الملل چون کرسی‌های خوبی در آسیا داریم، ارتباطات خوبی هم داریم و میزبانی مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا را داشتیم. میزبانی خوبی در اصفهان داشتیم و بعد از مدت‌ها تمامی کشورهای آسیا در ایران حضور یافتند و با پیگیری‌هایی که داشتیم پس از 18 سال در سال 1403 میزبان قهرمانی نوجوانان پسر آسیا هستیم و این میزبانی‌ها می‌تواند به توسعه هندبال ایران کمک کند و از ابعاد مختلف برای کشور مفید است. با ارتباط خوبی که با حسن مصطفی رئیس فدراسیون جهانی داریم کمک‌‌های خوبی برای هندبال ایران گرفتیم.

دوره C داوری جهانی برای اولین بار در تاریخ هندبال ایران برگزار شد که اتفاق خوبی در بحث آموزش بود. با توجه به اینکه دوره‌های پیشرفته داوری برگزار شد، دو کوبل داوری ما قاره‌ای شدند و به لیست داوران آسیا اضافه شدند. امیر و احمد قیصریان دو داور ما بعد از چند سال تلاش، جهانی شدند که اتفاق بزرگی برای داوری ایران بود. دو نفر از مربیان ما، محسن طاهری و ناصر سلیمی توانستند در دوره مولتی‌پلیر در عربستان حضور داشته باشند و بعد از علیرضا حبیبی، مدرس ارزشمند ایران در آسیا و جهان، آقای سلیمی و طاهری به لیست مدرسان آسیا  اضافه شدند. با کشورهای آسیایی و اروپایی روابط خوبی برگزار کردیم که مهمترین آن ارتباط با کشور روسیه بود که دو تیم در تورنمنت‌های کشورهای یکدیگر شرکت می‌کنند و با توجه به اینکه هندبال روسیه از کشورهای خوب اروپایی است، این موضوع برای ما مثمرثمر است.

تسنیم: بهترین اتفاق هندبالی سال 1402 از نظر شما کدام است؟
بهترین اتفاق سال 1402 صعود نوجوانان پسر به‌عنوان سرگروه به یک هشتم نهایی مسابقات جهانی بود و کسب سهمیه جوانان دختر برای دومین بار پیاپی. اجرای برنامه‌های تدوین شده فدراسیون و حرکت بر اساس برنامه‌های استراتژیک نیز از اتفاقات خوب بود. همچنین برای یک سال دیگر حامی مالی در کنار ما بود و با تعامل خوبی که داشتیم این قرارداد برای سومین سال تمدید شد. نخستین پیروزی بانوان بزرگسال در جهان نیز ارزشمند بود.

تسنیم: در کدام بخش احساس می‌کنید به برنامه‌های موردنظر در سال 1402 دست پیدا نکردید یا صد درصد محقق نشده است؟
در بخش بزرگسالان پسر به دنبال کسب سهمیه بودیم، ولی علی‌رغم تلاش‌ها این اتفاق محقق نشد و باید تلاش کنیم که در آینده این اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسکتبال ایران در سال ۱۴۰۲؛ ناکام و ناامید
  • از رفت و آمد رییس سابق تا محرومیت دو ساله/ چالش بزرگ در سال جدید
  • بسکتبال ایران در سال ۱۴۰۲؛ ناکام و ناامید!
  • با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • دادستان کل کشور: با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • خوب و بد هندبال ایران در سال 1402 از نگاه پاکدل
  • خوب و بد هندبال ایران در سال ۱۴۰۲ از نگاه پاکدل
  • دیدار هیات‌های پارلمانی ایران و سوریه
  • دیدار هیئت‌های پارلمانی ایران و سوریه
  • ناامید کننده و تلخ | سپاهان در سالی که گذشت