Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: طرح سه شنبه هاي بدون خودرو با هدف پياده راه کردن خيابان چهارباغ عباسي اصفهان از بين سه هزار و ۷۵۰ اثر ارسالي به اين جشنواره به عنوان يکي از مهم ترين طرح هاي برگزيده انتخاب شد.
علیرضا صلواتی افزود: طرح سه شنبه هاي بدون خودرو براساس يک طرح پژوهشي جامع و مستند و با هدف گذاري به جهت اينکه چهارباغ اصفهان بعد از حدود چهار دهه به پياده راه تبديل شود، اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: هر سه شنبه بعد از ظهر از ساعت ۱۴ تا ۲۲ این خیابان به روي خودروها بسته و برنامه هاي متنوع و رخدادها و رويدادهايي متناسب با برنامه ها و مناسبت هاي تقويمي در خيابان چهارباغ اصفهان برگزار شده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان تاکید کرد: مداومت ۱۰۰ هفته اي طرح سه شنبه هاي بدون خودرو باعث شد سال گذشته با اخذ مصوبه شوراي عالي ترافيک استان و شوراي اسلامي شهر اصفهان، عمليات پياده راه سازي اين خيابان آغاز شود كه اميدواريم تا پایان شهریور این طرح به پایان برسد.
صلواتی افزود: با ايجاد زيرساخت هاي حمل و نقل پاک همچون مترو، دوچرخه و موتورسيکلت هاي برقي ،کالسكه ها و ماشين هاي برقي در اين خيابان مستقر شود تا يك فضاي بسيار خوب، مناسب براي شهروندان اصفهاني و گردشگراني كه به این شهر مي آيند، فراهم شود.
در دهمین جشنواره بین المللی برترین‌هاي پژوهش و نوآوري در مديريت‌ شهري‌ اصفهان با بيشترين تعداد طرح برگزيده، جايزه جهاني تهران و موفق ترين طرح با موضوع سه شنبه هاي بدون خودرو در اين جشنواره درخشيد و جايزه جهاني تهران را از آن خود کرد.
در این جشنواره که 24 اردیبهشت در تهران برگزار شد جایزه جهانی تهران برای طرح پیاده راه چهارباغ اصفهان با محوریت سه شنبه های بدون خودرو به همراه تندیس طلایی و لوح تقدیر به قدرت ا... نوروزی اهدا شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان پیاده راه چهارباغ سه شنبه بدون خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۳۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد. مهلت ارسال آثار این جایزه تا ۳۱ شهریور است.

سی‌ودومین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در سه بخش تألیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستین‌بار طی سال گذشته میلادی (۲٠۲۳) به زبان‌های گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، در بهمن‌ماه ۱۴٠۳ برگزار می‌شود.

دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران دعوت می‌کند یک نسخه مکتوب از کتاب موردنظر خود را برای شرکت در این دوره از جایزه به نشانی دبیرخانه و نسخه الکترونیک کتاب را نیز به پایگاه الکترونیکی جشنواره به نشانی www.bookaward.ir ارسال کنند.

بر اساس این فراخوان موضوع آثار ارسالی در بخش مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآن‌پژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی، مطالعات اسلامی معاصر و … و در بخش مطالعات ایرانی شامل کلیات، زبان و زبان‌شناسی ایرانی، مردم‌شناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و… است.

آثار ارسالی باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی و تحقیقات و مطالعات ایرانی و بهره‌مندی از ارزش فرهنگی درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی و پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی، برخوردار باشند.

تناسب حجم کتاب با محتوا، فصل‌بندی موضوعات، رعایت هماهنگی فصل‌ها و یک‌دستی مطالب، ذکر فهارس فنی، اهتمام به ویراستاری، آرایه مناسب کتاب و نداشتن اغلاط چاپی، رعایت معیارهای اساسی ترجمه در کتاب‌های ترجمه‌شده، رعایت آداب و قواعد تصحیح انتقادی متون به همراه توضیحات و حواشی لازم و ارائه نسخ بدل به حد کافی در کتاب‌های تصحیح‌شده از ویژگی‌های آثار ارسالی است.

کد خبر 6093284 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اعطای جایزه جهانی آزادی مطبوعات به خبرنگاران غزه
  • اعطای جایزه جهانی آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران غزه
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • بی توجهی به جلوی راننده ۱۷ ساله جان عابر پیاده را گرفت
  • اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ اردیبهشت در یزد
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • برتری شمس آذر مقابل پیکان در دیدار تماشایی بدون تماشاگر
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا