Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - باشگاه هاي صنعتي ظاهرا بازهم با پول فراوان ورودي زودهنگام به بازار نقل و انتقالات فوتبال ايران انجام داده اند.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد دادکان رئيس اسبق فدراسيون فوتبال همواره در مصاحبه هايش مدعي است که «دستمزد فوتبال ايران نبايد بي رويه افزايش پيدا کند و حداکثر دستمزدي که بايد به بازيکنان فوتبال ايران پرداخت شود 100 ميليون تومان است! هر بازيکني هم ناراضي است مي تواند به هر کشوري که دوست دارد برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» وقتي مديري با روزمه کاري موفق مثل دکتر محمد دادکان چنين حرف هايي مي زند باعث مباهات است اما زماني مي توان از گفتار دادکان خوشحال شد که او به اين حرف هايش جامه عمل بپوشاند و ما شاهد باشيم که مسئول ورزش وزارت صنعت و معدن اجازه ندهد باشگاه هاي تحت نظر اين وزارتخانه برخلاف گفتار و اعتقاد قلبي دادکان عمل کنند. 
در اين روزگار سخت اقتصادي که بسياري از مردم براي تامين معيشت خود با مشکلات زيادي مواجه شده اند و حتي برخي از کارخانه هاي صنعتي براي پرداخت حداقل حقوق کارگران با مشکلات زيادي مواجه مي شوند چرا برخي از تيم هاي صنعتي با خيالي آسوده در فوتبال ريخت و پاش مالي انجام مي دهند؟! انگار پول براي برخي عزيزان نورچشمي هست. افراد سياسي مانند يادگار فلان نفر يا برادر متخلف فلان مسئول خارج از ضوابط ورزشي و فقط با ارتباطات سياسي مي توانند به تيم هاي صنعتي مربي معرفي مي کنند و جالب تر اينکه اين مربيان خود از نردبان سياسيون بالا رفته اند در تيم هاي صنعتي قراردادهاي چند صد ميليوني و حتي گاهي ميلياردي امضا مي کنند و به نان و نوايي رسيده اند اکنون مدام از حضور سياسيون در فوتبال انتقاد مي کنند!

به هر حال اکنون وقت آن است که دکتر دادکان نشان بدهد که حضورش در عرصه وزارتخانه صنعتي مي تواند منشا خير و برکت براي فوتبال ايران شود و با ريخت و پاش هاي تيم هاي صنعتي مقابله کند و اگر فوتبال را ارزان نمي کند حداقل با گران تر شدن فوتبال و افزايش بي رويه و بدون ضابطه دستمزد مربيان و بازيکنان تيم هاي صنعتي مقابله کند که در روزگارهاي نه چندان دور هم اين تيم هاي صنعتي بودند که با در اختيار داشتن بودجه فراوان و بدون نظارت دقيق قراردادهاي ميلياردي با برخي مربيان امضا کردند و طبق معمول هم کيف کش ها و دلال مربيان هم با عناوين مختلفي چون مشاور، مدير رسانه اي و... همراه با مربي چترشان را در تيم هاي صنعتي پهن کرده اند.
به هر حال در اين روزهاي تعطيلي فوتبال باشگاهي برخي از اين چسبيدگان به فوتبال و کيف کش ها در حال فعاليت هستند تا هم دستمزد مربيان محبوب شان را با بازار گرمي به روش خود افزايش بدهند و هم دستمزدهاي برخي بازيکنان را گران و گرانتر کنند تا حق پورسانت خودشان افزايش پيدا کند.
مطمئن هستيم که دادکان تلاش مي کند که با ريخت و پاش هاي مالي باشگاه هاي صنعتي در فوتبال مقابله کند وگرنه برگزاري جلسات مختلف با مديران عامل باشگاه هاي صنعتي چه فايده و خروجي براي فوتبال ايران خواهد داشت؟ متاسفانه در حال حاضر شنيده مي شود که برخي تيم هاي صنعتي وعده دستمزدهاي چندين ميلياردي به برخي بازيکنان مي دهند.
انتهاي پيام/ر

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی در راه کرمان
  • صدای داور روی آنتن تلویزیون؛ هاوارب وب برای شفافیت VAR وارد عمل شد
  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • مارسلو وارد ایران شد
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • با«مست عشق» کرک و پر حسن فتحی ریخت؟!
  • تجهیزات VAR از چین وارد می‌شود | مشکلی در قرارداد شمسایی نیست
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای استان کرمان