Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش و پژوهش وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پیش بینی می‌شود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح تاپ لحاظ شود. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، برات قبادیان ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهارداشت: طرح تاپ طرحی مبتنی بر دانش، دانشگاه، اساتید دانشگاه و فکر دانشمندان است تا ما بتوانیم تمام فعالیت‌های جامعه را به آن سمت ببریم و به عبارتی از علم برای کسب و کار، ارائه خدمت، کمک به مردم و توسعه کشور استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح تاپ بدین شکل است که در مرحله نخست دانشجویان کارشناسی بر اساس تخصص و جایی که تخصصشان است کاراموزی کارشناسی خود را  به صورت تقاضا محور در صنعت انجام دهند.

معاون آموزش و پژوهش وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: در این مرحله دانشجویان در مقطع کارسناسی با صنعت تجارت، کشاورزی، خدمات و جامعه آشنا می‌شوند.

وی بیان کرد: در مقطع  کارشناسی ارشد و دکتری یک دانشجوی ارشد تعدادی واحد درسی می‌گذراند و 9 ماه تا یک سال بر روی مسئله‌ای کار می‌کند که منجر به نوشتن یک پایان نامه می‌شود که بحث ما این است که این پایان نامه مبنتی بر حل مسئله در کشور و تقاضای جامعه نیست.

قبادیان گفت: کارشناسی و کارشناسی ارشد را گذرانده یک محقق و پژوهش گر است چندین ماه درس می‌خواهد ولی در ادامه باید یک رساله تحقیقاتی بنویسد که در طرح تاپ دانشجو می‌تواند مانند ارشد روی یک رساله تحقیقاتی کار کند که مطابق با نیازهای جامعه و صنعت باشد و این گروه یعنی دانشجوان ارشد و دکتری پایان نامه خود را  دیگر در بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی کار می‌کنند.

وی تصریح کرد: دانشجو با انجام این کار مسئله‌ای را از مسائل بنگاه‌های اقتصادی صنعتی و معدنی حل می‌کند دوم اینکه آشنایی دو طرفه اتفاق می‌افتد و بنگاه‌های اقتصادی نیز نیروهای خود را از میان این دانشجویان انتخاب می‌کنند.

معاون آموزش و پژوهش وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه با اجرای طرح تاپ کالا به سمت دانش محوری و کیفیت بالا پیش می‌رود، گفت: امسال سال حمایت از محصولات و کالاهاتی ایرانی است، کالاهای ایرانی باید کیفیت داشته باشند این کیفیت نیز مبتنی بر دانشی است که دانشگاه‌های ما انتقال می‌دهند.

وی تصریح کرد: به دنبال اینکه دانشجوی ارشد و و دکتری به واحد صنعتی می‌روند استاد نیز در آنجا کمک و هدایتشان می‌کنند بنابراین دو اتفاق در صنعت می‌افتد یکی حل معضلات فنی، علمی و دانش بنیان کردن کالا و دیگری دارا شدن واحدهای اقتصادی از یک واحدی به نام آرندی.

قبادیان اظهارداشت: در طرح تاپ به دنبال این  هستیم که بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی و کسانی محصول تولید می‌کنند دارای واحد تحقیق و توسعه شوند چون محصولاتی ماندگار‌اند و بنگاه هایی می‌توانند ادامه حیات دهند که مبتی بر دانش باشند.

وی با تاکید بر اینکه باید رابطه صنعت و دانشگاه را تقویت کنیم افزود: با این طرح میانبر می‌خواهیم با یک زمان بندی کوتاه 98 هزار بنگاه اقتصادی صنعتی معدنی که در کشور داریم صاحب واحدهای ارندی شوند.

معاون آموزش و پژوهش وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: در بودجه سال 97 ( تصبره 9 ) اعتباری برای این طرح  در نظر گرفته شده است و پیش بینی می‌شود بین 2500 تا 3000 هزار میلیاردتومان در این زمینه جمع شود.

انتهای پیام/ ت

R41450/P1336/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۵۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان در بازگشت از این سفر در بندرعباس افزود: در بازدید از نمایشگاه شیشه ، لاستیک و پلاستیک در کشورچین برخی از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان دستگاههای موردنیاز خط تولید را خریداری کنند.

خلیل قاسمی افزود: آشنایی بیشتر با آخرین دستاوردهای روز دنیا به ویژه در صنعت شیشه و ایجاد طرحهای پایین دستی از دیگر اهداف بود.

وی گفت: به منظور جذب سرمایه گذار دو همایش فرصت های سرمایه گذاری برای شهر شیشه در هرمزگان برگزار شد که نیاز است، صنایع پایین دست این صنعت بزرگ در استان راه اندازی شود.

بیشتر بخوانید: گشت نظارتی ویژه ماه رمضان و نوروز در هرمزگان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان نیز در بندرعباس با اشاره به دستاوردهای این سفر گفت: بازارهای صادراتی و خدمات فنی و مهندسی در بازدید از توانمندی ها و نمایشگاههای کشور چین شناسایی شد.

عادل شهرزاد افزود: در نمایشگاه پلاستیک و لاستیک ، تولید کنندگان هرمزگانی با فرآیند به روز بسته بندی به خصوص بسته بندی محصولات کشاورزی آشنا شدند.

وی گفت: در بازدید از بندر شانگهای چین فرآیند ترخیص ، تخلیه وبارگیری کالا مورد بررسی قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: با توجه به اهمیت اقتصاد دریامحور ، اصلاح فرآیند بندری در استان برای رونق بیشتر صادرات غیرنفتی بسیار مهم است.

هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان پنجم اردیبهشت به کشور چین سفر کرد.

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور