Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد علوم ارتباطات گفت: فیلتر شدن تلگرام چالش روابط عمومی نیست بلکه امروزه حضور و بودن تلگرام چالش روابط عمومی ها است. چراکه اگر روابط عمومی ها به این چالش فکر نکنند برای ارتباط با مشکل بزرگتری روبرو می شوند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، مهدی منتظرالقائم در  سیزدهمین جشنواره روابط عمومی‌های اصفهان، اظهار کرد: جهان آینده جهان ارتباطات و روابط‌عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید این چالش روابط عمومی در استان اصفهان نسبت به دیگر استان ها مشهود باشد.

وی افزود: بحران آب، محیط زیست، صنایع و انباشت آن‌ها، کشاورزی و ... موجب شده تا اصفهان در مرکز حرکت تغییر جامعه ایران رو به آینده قرار گیرد و همین موضوعات اهمیت موضوع ارتباطات را ویژه می کند و جایگاه روابط عمومی را مشخص تر از قبل می گرداند.

این استاد علوم ارتباطات با بیان اینکه امروز چالش اصلی فیلتر شدن تلگرام نیست، بلکه خود شبکه اجتماعی تلگرام چالش محسوب می شود، ادامه داد: فیلتر شدن تلگرام چالش روابط عمومی نیست بلکه امروزه حضور و بودن تلگرام چالش روابط عمومی ها است. چراکه اگر روابط عمومی ها به این چالش فکر نکنند برای ارتباط با مشکل بزرگتری روبرو می شوند.

منتظرالقائم تصریح کرد: روابط عمومی امروز در کشور ما به این شکل است که هر کس هر مشکلی در نهادی پیدا کند سر روابط عمومی بریده می شود. سومدیریت‌ها، کمبود منابع، تصمیم های غلط و ... عواملی هستند که ابتدا و انتهایشان روابط عمومی ها را درگیر می کند.

وی با اشاره به اینکه انسان موجودی است شدنی، اضافه کرد: در واقع انسان می تواند استعدادهایش را به فعلیت برساند. ما دیروز چیزی نبوده‌ایم که امروز هستیم و همواره در تلاش هستیم تا چیز دیگری در آینده باشیم. در واقع انسان همیشه در میان فرآیندها قرار دارد و این فرآیندها از طریق مبادله معنایی ساده؛ درون داد، پردازش و برون داد طی می شوند. به همین دلیل می توان گفت هرچه درون داد یک انسان از تاریخ و جغرافیا و تکنولوژی و اطلاعات و... غنی‌تر باشد برون داد صحیح تر و کامل‌تری نیز خواهد داشت.

این استاد علوم ارتباطات تاکید کرد: هر جامعه‌ای زودتر و سریعتر اکنون و آینده را بهتر بشناسد و ابزار تکنولوژی درست را برگزیند و آگاهانه تر انتخاب کند آنگاه سریعتر مسیر ارتباطات را طی می‌کند و این جامعه اثرات مثبت ارتباطات را سریعتر دریافت می کند.

منتظرالقائم با بیان اینکه هرچه در تاریخ پیش آمده ایم و تکنولوژی‌ها بیشتر در ارتباطات حضور پیدا کردند این نکته بیشتر به چشم آمده که ظرفیت‌های هر تکنولوژی با تکنولوژی دیگر متفاوت است، گفت: با آمدن سینما و رادیو موجب توهم‌هایی مثل فاشیست و کومونیست ایجاد شد چراکه این توهم‌ها توانستند بر موج این دو تکنولوژی از راه رسیده سوار شوند.

وی اظهار کرد: عصر دیجیتال امروز ما را از پیام واحد بالا به پایین جدا کرده است و به عصری کشانده که پیام‌ها دارای بعد عمودی و افقی هستند. به همین دلیل در این روزگار دیگر کسی قرار نیست جای کسی یا از طرف کس دیگری صحبت گند.

این استاد ارتباطات ادامه داد: امروز برنامه ریزی، حکمرانی و جامعه دچار تغییر شده است و دیگر آنها بر یک بستر لایه لایه سوار نیستند بلکه کل میدان عملکردی دچار تغییر ماهوی شده است. شبکه های اجتماعی تکنولوژی‌هایی هستند که توسط مردم سازمان‌دهی می شوند و مانند زلزله همه جای میدان علمکردی را دچار تغییر کرده اند.

منتظرالقائم با تاکید بر این موضوع که شبکه اجتماعی باعث شده است تا افراد بتوانند دیگر افراد هم نظر خود را به راحتی پیدا کنند و تنها نباشند، گفت: امروز جهان، جهان شفافیت شده است.

وی افزود: شبکه اجتماعی کامپیوتری بهتر از شبکه های اجتماعی موبایلی هستند. چراکه در شبکه های اجتماعی کامپیوتری افراد دارای هویت هستند به همین دلیل افراد برای انتشار مطلب فکر می کنند و مطالب بهتری ارائه می دهند. 

این استاد ارتباطات گفت: شبکه اجتماعی موبایلی چون افراد می توانند دارای هویت ناپیدا باشند و بیشتر شبکه های انتشاری هستند تا تولیدی مطالب با تفکر کمتری در آنها ارائه می شوند و به دلیل حجم بالای پیام افراد وقت کمتری برای هر پیام خود می گذارند. 

منتظرالقائم خاطرنشان کرد: روابط عمومی باید جامع و کامل برنامه ریزی شود این قسمت باید بتواند زبان کارشناسانه یک نهاد باشد. و بتواند محتوای کارشناسانه را ترجمه کرده و به زبان افراد به جامعه ارائه کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام تلگرام چالش روابط عمومی منطقه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۷۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایتل پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی را دریافت کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی رایتل، یک‌شنبه دوم اردیبهشت‌ماه در حاشیه برگزاری جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با حضور عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امیر محمدزاده لاجوردی جانشین وزیر در امور ارتباطات و معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) و جمعی از مدیران این سازمان، صادق عباسی شاهکوه مشاور وزیر و مجری طرح توسعه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها و حسین ملازاده مدیرعامل رایتل، موافقت‌نامه پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی به شرکت رایتل با هدف توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کارها اعطا شد.

در این مراسم عیسی زارع‌پور، پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ارتباطی دولت سیزدهم دانست و گفت: پیش از این در حوزه ارتباطات ثابت، شاهد یک عقب‌ماندگی جدی بودیم و همواره در ۱۰ سال گذشته کشورمان در این حوزه در رنکینگ‌های جهانی در انتهای لیست قرار داشت که این اصلاً شایسته مردم ایران نبود.
وی افزود: امسال غیر از اینکه برای افزایش «پوشش» تلاش می‌کنیم، به طور جدی «نهضت اتصال» را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه این کار سخت را از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ آغاز کردیم و برای تسریع آن قوانین و مقررات لازم تصویب و منابع آن تأمین شد، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم عزم خود را جزم کرده است که تا پایان دولت کل شهرهای کشور را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهد.
گفتنی است شرکت خدمات ارتباطی رایتل که اکنون موفق به دریافت پروانه UNSP شده ‌است، پیش از این در پروژه FTTH فعالیت خود را آغاز کرده و تعهداتی را پذیرفته بود. رایتل پایان سال گذشته عملیات اجرایی حفاری پروژه ملی فیبر نوری منازل و کسب‌و‌کارها (FTTx)  در استان آذربایجان شرقی را آغاز کرد. این پروژه از میانه آغاز شده و در شهرهای دیگر این استان ادامه خواهد داشت.
با تکمیل پروژه مذکور، بیش از ۳۵ هزار خانوار در این شهرستان به شبکه فیبر نوری رایتل متصل می‌شوند. 
همچنین رایتل در اتصال شهرهای بومهن، ملارد و قدس در استان تهران و فردیس در استان البرز به فیبرنوری در حال انجام مقدمات اجرای پروژه بوده و تاکنون پیشرفت‌های خوبی داشته است.
در پایان این مراسم، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات (UNSP) به شرکت‌های مخابرات ایران، رایتل و مبین‌نت توسط وزیر ارتباطات اعطا شد تا به ترتیب مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون، مبین‌نت ۳ میلیون و شرکت رایتل ۲ میلیون پوشش خانوار در پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها شوند.

دیگر خبرها

  • خصوصیات کلیدی خانه‌های خلاق کدام است؟
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!
  • رایتل پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی را دریافت کرد
  • پیشرفت ۴۰ درصدی اجرای فیبر نوری در بوشهر
  • محیط زیست و پسماند از مهم‌ترین چالش‌های امروزی بشر است
  • شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد
  • بایدن مجوز جاسوسی بی حد و مرز از شهروندان و خارجی‌ها را امضا کرد
  • اتصال روستا‌های ۲۰ خانوار اردبیل به شبکه ملی اطلاعات
  • اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات در استان اردبیل
  • پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به سه اپراتور ارتباطی اعطا شد