Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد کردستان، منصور لهونیان به   نقش استاندارد در تحقق شعار سال حمایت از کالای  ایرانی اشاره کرد و گفت: امسال رهبر معظم انقلاب پس از تبیین اقتصاد مقاومتی و ایجاد شرایط لازم برای اشتغال و تولید بر حمایت از کالای ایرانی و لزوم توجه به آن تاکید کردند که بدون شک لازمه تقویت پایه های اقتصاد مقاومتی نیز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی لازمه حمایت از کالای ایرانی را تولید با کیفیت برتر و قیمت مناسب ذکر کرد و اظهارداشت:  برای دستیابی به این هدف مهم، باید هزینه تولید به شدت کاهش یابد.

وی ادامه داد:  در بحث ارتقای کیفیت کالای تولید داخل، سازمان ملی استاندارد و همین طور بخش های کنترل کیفیت واحد های تولیدی جایگاه ویژه ای دارند. 

مدیرکل استاندارد کردستان  با اشاره به اینکه مدیران کنترل کیفیت نقش مهمی در چرخه تولید استاندارد بر عهده دارند، افزود:  ارتقای کیفیت محصولات ایرانی و رقابت با کالاهای خارجی بدون حمایت از مدیران کنترل کیفیت میسر نیست و باید جایگاه آنها در چرخه مدیریت کیفیت ارتقاء یابد و مدیران هم خود را متعهد بدانند که نظرات منطقی و قانونی این عزیزان را اجرایی کنند. 

لهونیان عنوان کرد: ایجاد مطلوبیت ضمن افزایش تمایل مردم به مصرف کالای داخلی موجب می‌شود تولیدکنندگان ایرانی به راحتی با شرکت‌های خارجی رقابت کنند.

وی ادامه داد:  از طرفی هم انتظار می‌رود که تولیدکنندگان کالاهای با کیفیت، مرغوب و استاندارد را تولید کند و به مردم اطمینان بدهند که کالای ایرانی شایسته خانواده ایرانی است و تولیدات فاقد کیفیت نباید به بازار مصرف راه پیدا کند چرا که باعث بی اعتمادی و کاهش انگیزه خرید در بحث کالاهای ساخت داخل می‌شود.

وی بیان کرد: مردم به عنوان مصرف‌کنندگان، حقوقی دارند و تولیدکنندگان موظف به رعایت حقوق مصرف‌کننده بوده و باید با تولید کالای باکیفیت و با قیمت مناسبت زمینه توسعه مصرف کالای داخلی را در کشور فراهم سازند.

وی عنوان کرد: دستگاه‌های دولتی نیز باید تولیدکنندگان را حمایت کنند تا تولیدکننده بتواند کالای با کیفیت و قیمت تمام شده پایین تولید کند و در اختیار جامعه قرار دهد.

مدیرکل استاندارد کردستان  گفت: در این راستا سازمان ملی استاندارد ایران از سال گذشته پویش کالای استاندارد ایرانی میخرم را در سراسر کشور راه اندازی کرده  که در استان کردستان هم اداره کل استاندارد در جهت اطلاع رسانی به مردم استان و حمایت از پویش مذکور فعالیتهای زیادی انجام داده است.

لهونیان اظهارداشت: در طی دو سال گذشته طرح پرسشگری با دو شاخص "افزایش میزان اعتماد عمومی" و "بهبود نگرش و رفتار مردم نسبت به استاندارد" در کل کشور اجرایی شده است که استان کردستان در نظر سنجی که از مردم سنندج انجام شد در ردیف استانهای با درصد شناخت بالای مردم از استاندارد قرار دارد.

وی افزایش تعداد آزمایشگاه های همکار استانی به منظور افزایش رقابت در زمینه کنترل کیفیت فراورده های مختلف و کاهش زمان و هزینه انجام آزمون ها و افزایش نظارت بر محصولات ، نظارت بر کالاهای وارداتی مشمول استاندارد در مبادی رسمی، در راستای جلوگیری از ورود کالای نامرغوب به داخل کشور و تضعیف بازار کالای ساخت داخل کشور و

 بکارگیری ظرفیت بخش خصوصی در زمینه بازرسی و آزمون کالاهای صادراتی و وارداتی و توسعه این بخش در استان  در راستای تسهیل تجارت قانونی و با کیفیت را از دیگر رسالت های این اداره کل ذکر کرد.

مدیرکل استاندارد کردستان  بیان کرد: بدون شک با مصرف کالای داخلی چرخ صنایع داخلی با شتاب هرچه تمامتر خواهد چرخید و لازمه آن هم در ضرورت یکپارچگی و در کنار یکدیگر بودن مردم و مسئولین است.

کد خبر 4298533

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندارد کالای ایرانی بوشهر کرمانشاه شیراز ماه مبارك رمضان گرگان شهرکرد خرم آباد بارش باران برجام اشتغال خطبه های نماز جمعه مشهد بیرجند یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • خرید ترازو دیجیتال
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد