Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز راهبردی فناوریهای همگرا معاونت علمی مسابقه تحلیل داده‌های نسل جدید توالی‌یابی را با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری برگزار می‌کند تا شناسایی و تقویت شرکتهای دانش‌بنیان، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان و پژوهشگاه‌های فعال تسریع شود. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۹ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ مسابقه تحلیل داده‌های نسل جدید توالی‌یابی در سه مرحله برگزار می‌شود و ثبت‌نام آن از ماه جاری آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شرکتها، پژوهشگران، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های دارای پتانسیل و سایر علاقه‌مندان تا تاریخ یک تیرماه سال جاری برای شرکت در این مسابقه فرصت دارند.

مسابقه «تحلیل داده‌های نسل جدید توالی‌یابی» (NGS) با هدف شناسایی و تقویت فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

در دنیای امروز، توانایی جمع‌آوری، تحلیل و استفاده از کلان داده‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است؛ یکی از انواع کلان‌داده‌ها، داده‌های ژنومیکی است که عمدتاً با تکیه بر فناوری توالی‌یابی نسل جدید (NGS) تولید می‌شوند.

با پیشرفت‌ مداوم روشهای توالی‌یابی، هم‌اکنون حجم وسیعی از این داده‌ها با سرعت زیاد تولید می‌شود و اغلب پژوهشگران معتقدند تحلیل و استفاده از این داده‌ها تأثیرات چشمگیری بر زندگی بشر خواهد داشت.

 روند هم به این صورت است که در مرحله نخست یک حساب کاربری در سرور مجازی به شرکت‌کنندگان اختصاص می‌یابد و از آنها خواسته می‌شود به مجموعه‌ای از سؤالات پاسخ داده و کنترل کیفی و هم‌ردیفی ساده‌ای روی مجموعه‌ای از داده‌های خام انجام ‌دهند.

همه افراد یا تیمهایی که بتوانند حداقل امتیاز مورد نظر هیئت داوران در این مرحله را کسب کنند، به مرحله بعد راه پیدا می‌کنند؛ در مرحله دوم شرکت‌کنندگان دو هفته فرصت دارند تا فعالیتهای محاسباتی را روی داده‌های سرور مجازی خود انجام دهند.

مرحله سوم شامل یک مسابقه و مصاحبه حضوری به منظور ارزیابی فعالیتهای فنی و تخصصی تیمها توسط هیئت داوران است؛ همچنین در این مرحله، کارگاه‌های آموزشی مدل کسب‌وکار به منظور تقویت شرکت‌کنندگان برای راه‌اندازی کسب‌وکار برگزار می‌شود.

در پایان به تیمهای اول تا سوم جایزه نقدی اهداء می‌شود؛ تیمهای چهارم تا دهم نیز برای مدت یک سال سرور مجازی در اختیار خواهند داشت.

شرکت در این مسابقه برای همه علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا