Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@16:05:13 GMT

توضیحات وزیر ارشاد به سوالات مطهری و قاضی‌پور

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۸۶۵۵

توضیحات وزیر ارشاد به سوالات مطهری و قاضی‌پور

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ سید عباس صالحی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ٢٦ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی به سوالات علی مطهری و نادر قاضی‌پور پاسخ داد. وی در پاسخ به سوال نادر قاضی‌پور در باره علت توزیع سراسری روزنامه همشهری متعلق به ارگان شهرداری تهران گفت: تصمیم گیری در مورد توزیع سراسری مطبوعات بر عهده هیات نظارت بر مطبوعات است و وزارت ارشاد در این خصوص مسئولیتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از توضیحات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، قاضی پور اعلام کرد از پاسخ های وزیر قانع شده است.

  وی همچنین در پاسخ به سوال علی مطهری مبنی بر عدم اجرای قانون منع استفاده از کلمات بیگانه گفت: اقدامات مقدماتی برای حرکت با سرعت به سمت جلو انجام گرفته همچنین اصلاحاتی در آئین نامه اجرایی قانون در هیات وزیران طرح و تصویب شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم ادامه داد: دبیرخانه پاسداشت زبان فارسی و کارگروه های پاسداشت زبان فارسی و شورای آن تشکیل وتاکنون ٨ جلسه داشته است. در دولت دوازدهم نیز یک جلسه این شورا برگزار شده است. همچنین بانک اطلاعاتی از واجدان مجاز و غیرمجاز تشکیل شده که به ادامه مسیر ما کمک می کند.

وی افزود: در کنار کارهای مقدماتی دستورالعمل متن و طرح تابلوهای سردر اماکن تهیه و تصویب و آماده ابلاغ است همچنین سامانه سردر اصناف که از ٦ ماه گذشته به طور آزمایشی در حال اجرا است از خردادماه سال جاری رسمیت پیدا می کند و متقاضیان صنفی در این سامانه می توانند ثبت نام کنند لذا فضای مجازی با سامانه هوشیار فراهم می شود.

صالحی یادآور شد: این سامانه فرصتی را ایجاد می کند که تمامی اصناف تابلوهایشان را به صورت واحد به واحد در سامانه دیده و کنترل هوشمند اسامی بیگانه نیز در فضای صنفی اتفاق می افتد. نیروی انتظامی و وزارت ارشاد با این سامانه نیازی به مراجعه حضوری برای بررسی اجرای قانون ندارند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم تصریح کرد: نهادهای مختلف در سامانه مذکور می توانند مراحل اجرا و آماده سازی را مشاهده و به طور همزمان تمام واحدهای صنفی متقاضی و در حال اجرا را کنترل جدی بکنند.

وی یادآور شد: با دو اقدام اصلی مذکور در فضای واحدهای صنفی در ارتباط با کاربرد اسامی بیگانه به حداقل مشکلات خواهیم رسید، در این راستا همچنین با هماهنگی فرهنگستان زمان استعلام ها تقلیل یافته و در رابطه با استعلام واژگان فرهنگستان طی دو هفته پاسخ لازم را اعلام خواهد کرد.

صالحی ادامه داد: نیروی انتظامی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد و دارایی و اتحادیه اصناف همکاری لازم با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برای تسریع در امور مذکور داشته اند، وزارت ارشاد همچنین در این مدت کارهای نظارتی را با دقت تعقیب کرده است لذا ٦٨٠ اخطاریه ارسال و ٥٩٦ مورد نیز به نیروی انتظامی ارسال شده است.

وی افزود: به نظر اتفاقاتی که در ٨ ماه اخیر افتاده بسیار ارزشمند و مهم است ما با جدیت مسئله را دنبال کرده و با نگاه آقای مطهری کاملا همراه خواهیم بود. با توجه به پاسداشت زبان فارسی و هویت ملی نیز اجرای قوانین را بر خود لازم می دانیم.

صالحی عنوان کرد: در دستورالعمل وزارت صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد و دارایی، اتحادیه اصناف، ناجا، صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراهی خواهند داشت تا در حوزه نوشتار و طرح های تابلوها اتفاق نظر وجود داشته باشد. در وزارت ارشاد و کارگروه مربوطه طی دو جلسه پیوسته موارد مطرح و آماده ابلاغ شده است. در خصوص سامانه سردر اصناف نیز شاهد کاهش بسیاری از مشکلات خواهیم بود.

وی ادامه داد: ارتباط بین دستگاه ها که بروکراسی و زمانبر بوده و نیازمند مداخله ناجا یا وزارت ارشاد بوده است با به رسمیت شناختن سامانه سردر اصناف به شرایط بهتری خواهد رسید زیرا همه اصناف به سامانه مذکور متصل هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: در صورتی که از واژگان غیرمجاز و بیگانه استفاده شود به موجب این سامانه به سرعت می توان برخورد و تعقیب کرد البته در تبلیغات محیطی نیز مشکلاتی وجود دارد که در دستورکار وزارت ارشاد قرار گرفته است، در حوزه همکاری با ثبت شرکت ها نیز معاهداتی منعقد شده تا مشکلی برخلاف قوانین داخلی در هنگام تبلیغات داخلی و ثبت آن ها به وجود نیاید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صحن علنی علی مطهری فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت خبرنگار سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند