Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-06@03:51:23 GMT

استقبالی که از گلکسی اس 9 نشد!

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۹۲۲۹

استقبالی که از گلکسی اس 9 نشد!

ایتنا - فروش جدیدترین گوشی پرچمدار سامسونگ یعنی گلکسی اس ۹ چندان موفقیت‌آمیز نبوده است.

با اینکه شرکت سامسونگ در ماه مارس سال جاری ۲۰۱۸ میلادی عرضه گوشی هوشمند جدید و پرچمدار خود یعنی گلکسی اس ۹ را آغاز کرد اما برخلاف برآورد و انتظارش، شاهد میزان فروش بالایی نیست و این پرچمدار که بسیار شبیه به نسل پیشین خود یعنی گلکسی اس ۸ است، موفقیت چندانی را نتوانسته بدست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی از ایسنا، تازه‌ترین آمارها نشان می‌دهد که فروش گلکسی اس ۹ در کره جنوبی، کشور میزبان و میهن سامسونگ، به تازگی از مرز یک میلیون دستگاه عبور کرده و این امر می تواند شرکت سازنده آن را به شدت نگران کند چرا که این غول تکنولوژی کره ای قبل از معرفی و عرضه این محصول، انتظار داشت استقبال بی نظیری از آن شود به گونه ای که گوی رقابت و فروش را از نسل پیشین و قبل از خود یعنی اس ۸ هم برباید.

البته استقبال بسیار کم و فروش پایین فقط مختص این شرکت و این محصول نیست بلکه می توان گفت حدود یک سالی است که بازار گوشی های هوشمند و محصولات تکنولوژی به لبه پرتگاه و اشباع رسیده است و محصولات جدید دیگر پاسخ چندان متفاوتی به نیازهای کاربران و مشتریان نمی دهند. بنابراین در تمامی محصولات حوزه فناوری از جمه گوشی های هوشمند، این مساله به وضوح به چشم می خورد.

بسیاری از تحلیلگران مدت‌ها پیش به شرکت‌های تولیدکننده گوشی و محصولات تکنولوژی هشدار داده بودند که بازار گوشی‌های هوشمند به زودی اشباع خواهد شد. حالا با مرور مختصری بر آمار بدست آمده، به نظر می‌رسد این پیش‌بینی‌ها سرانجام به واقعیت پیوسته و درست از آب درآمده است.

کشور چین نیز که بزرگترین بازار گوشی‌های هوشمند و محصولات تکنولوژی در جهان به شمار می‌آید، حالا شاهد سقوط شدیدی در میزان خرید و فروش گوشی‌های هوشمند است به گونه‌ای که با توجه به جمعیت این کشور، آمار فروش این محصولات بسیار ناچیز و اندک شده است.
در حال حاضر پرفروش‌ترین گوشی هوشمند در کره جنوبی گلکسی اس ۸ است و به نظر می رسد نسل بعدی آن، اس ۹، به رکورد بیشترین فروش برادر بزرگتر خود نخواهد رسید.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: موبایل گلکسی اس ۹ سامسونگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۹۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • گل زیبای دیوید بکام با پیراهن لس آنجلس گلکسی (3 می، 2008) / فیلم
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد