Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@02:23:55 GMT

یزد| سالان ۱۰۰۰ دانشجو در فعالیت‌های جهادی شرکت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۵۹۷۰۵

یزد| سالان ۱۰۰۰ دانشجو در فعالیت‌های جهادی شرکت می‌کنند

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد با اشاره به اینکه سالانه قریب به ۱۰۰۰ دانشجو در فعالیت‌های جهادی شرکت می‌کنند افزود: جای کرسی‌های نظریه‌پردازی در یزد خالی است. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سید حسین راسخی در دیدار برخی از فعالان گروه‌های جهادی استان یزد با آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد، با اشاره به اینکه این دانشجویان در راه محرومیت‌زدایی و زنده کردن امید به انقلاب در مردم در روستاها و مناطق محروم استان و خارج از استان یزد فعالیت می‌کنند اظهار داشت: 45 گروه جهادی در محیط دانشگاهی فعالیت دارند که در ایام‌های خاص مانند عید نوروز و شرایط بحرانی مثل زلزله در مناطق زلزله زده کرمانشاه و کرمان حضور پیدا کردند و به فعالیت‌های جهادی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد با بیان اینکه اعضای این گروه‌های جهادی مظهر صداقت انقلابی هستند گفت: اعضای این گروه‌های جهادی در راه اعتلای انقلاب اسلامی و فرهنگ و تفکر اسلامی و گفتمان امام راحل و مقام معظم رهبری تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه یزد 83 هزار دانشجو در 53 مرکز آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند افزود: در دانشگاه‌ها با مشکلات عدیده‌ای علاوه بر کارهای مثبت فرهنگی مواجه هستیم که در این میان، دانشجویان ارزشی و انقلابی با آن روبه رو هستند.

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد با اشاره به اینکه در برخی دانشگاه‌ها متأسفانه نسبت به مسائل فرهنگی بی‌تفاوتی هستند گفت: متأسفانه در دانشگاه‌ها علاقمند به فرهنگ اسلامی نیستند و برخی از دروس که در دانشگاه‌ها به ویژه در رشته علوم انسانی به دانشجویان ارائه می‌شود منشأ غربی دارد و تلاشی در جهت تولید علم نمی‌شود.

وی با بیان اینکه 3 هزار و 500 هیئت علمی در استان یزد فعالیت دارند اظهار داشت: با این وجود جای یک کرسی نظریه‌پردازی در دانشگاه‌های استان یزد احساس می‌شود.

راسخی با اشاره به اینکه دانشگاه کارآفرین وجود دارد ولی عملاً شاهد ایجاد کار و کارآفرین نیستیم افزود: سالانه بین 800 تا 1000 دانشجو در فعالیت‌های جهادی شرکت می‌کنند و تلاش دارند که در عرصه اشتغال و حمایت از کالای ایرانی به بهترین شکل ممکن فعالیت داشته باشند.

انتهای پیام/ ت

R41376/P1336/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۵۹۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در شصت و یکمین جلسه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن ضمن تبریک پیروزی سپاه پاسداران اظهار کرد: آنچه که مساله جدی ماست موضوع تمرکز بر قرآن است؛ تاکید می‌کنم در قرآن تمرکز کنیم و آن را اولویت دهیم.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش در یک سالی که گذشت در حوزه قرآن کارهای مهمی انجام داد؛ یکی از کارهای بسیار راهبردی مصوبه شورای انقلاب فرهنگی برای جذب نخبگان قرآنی در دانشگاه فرهنگیان است.

صحرایی بیان کرد: آموزش و پرورش برای مهر ۱۴۰۳ از بین قرآنی‌ها بدون آزمون، دانشجو معلم می‌گیرد بجز قرآنی‌ها فرهنگی‌ها، ورزشی‌ها و هنری‌ها نیز جذب دانشگاه می‌شوند اما تمرکز بر جذب حافظان و قاریان قرآن است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: سال گذشته سال ساماندهی مهدکودک‌ها بود سازمان تعلیم و تربیت کودک تأسیس شد تا این امر ساماندهی شوند.

وی تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت‌های موجود نیز مورد تاکید است؛ معاونت پرورشی و فرهنگی سازوکار بهره مندی از ظرفیت‌های مؤسسات قرآنی را برای برگزاری کلاس‌های روخوانی، تربیت حافظ و قاری قرآن همچنین انتقال مفاهیم فراهم کند.

صحرایی گفت: کارگروه‌های ۴ گانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن حداقل ماهی یک بار جلسه برگزار کند تا فعالیت‌ها پیگیری شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره طرح اتقان تصریح کرد: طرح اتقان نیاز به پشتوانه دارد؛ آموزش و پرورش برای اجرای طرح‌های قرآنی باید همراهی شود اما همچنان آموزش و پرورش قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی شده است که باید این موضوع رفع شود.

وی اظهار کرد: معاونت پرورشی و فرهنگی برنامه اجرایی طرح اتقان را برای حداقل ۱۵ استان و برای ۵ استان در حال اجرا، با همکاری دانشگاه فرهنگیان و ۳ معاونت ابتدایی، پژوهش، توسعه و منابع تهیه کند اتقان باید به رتبه بندی وصل شود.

صحرایی افزود: دوره‌های تأمین مدرس قرآن در اولویت باشد زیرا بسیار مهم است. طرح مسطورا نیز از اولویت‌ها و برنامه‌های مهم در حوزه حفظ موضوعی قرآن است آموزش و پرورش باید به جایی برسد که نیم میلیون نفر از معلمان در این طرح شرکت کنند.

به گفته وی تاکنون ۴۵۰ هزار نفر در طرح مسطورا شرکت کرده‌اند.

صحرایی اضافه کرد: دنبال ساختن مدرسه کنار مدرسه نباشیم، مدارس موجود را تقویت کنیم؛ این دیدگاه مقام معظم رهبری نیز است. درب مدارس به سوی مؤسسات قرآنی باز می‌شود تا سواد عمومی قرآن کشور تقویت شود.

کد خبر 6081266 علی قدمی

دیگر خبرها

  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی دانشجو می پذیرد ؛ جزئیات و مهلت ثبت نام
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند