Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > سلامت - وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تکذیب برخی اخبار مبنی بر اتخاذ تصمیماتی درباره خروج دارو از لیست کالاهای اساسی کشور اظهار کرد: ما هیچ تصمیم جدیدی جدا از آنچه که در طول یکی دو سال گذشته اتخاذ شده، نداریم.

به گزارش خبرآنلاین، سید حسن هاشمی صبح چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره برخی اخبار مبنی بر خروج دارو از لیست کالاهای اساسی، اظهار کرد: اخبار منتشر شده در این‌باره شایعه است و نباید به آنها توجه شود، ما هیچ تصمیم جدیدی جدا از آنچه که در یکی دوسال گذشته اتفاق افتاده نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه برنامه‌ای نیز برای خروج دارو از لیست کالاهای اساسی نداریم، افزود: مردم مطمئن باشند فعلا مهمترین کار وزارت بهداشت توجه به دارو، تجهیزات پزشکی و مراقبت از افزایش قیمت در این زمینه است.

وی در ادامه درباره وضعیت داروهای بیماری‌های خاص از جمله تالاسمی با تاکید بر اینکه هیچ جای نگرانی در این باره وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در این زمینه دارو به اندازه کافی وجود دارد. ما نیز در وزارت بهداشت در حال رصد وضعیت هستیم و بیماران نگرانی در این زمینه نداشته باشند. همچنین معاون اجتماعی وزارت بهداشت با انجمن بیماری‌های خاص دائما جلسه دارد و اگر موضوعی در این زمینه مطرح باشد، حتما بررسی می‌شود.

وزیر بهداشت همچنین در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر بازگشت تحریم‌های آمریکا در حوزه دارو با تاکید بر اینکه تحریم‌های آمریکا نمی‌تواند برای ما مشکلی ایجاد کند، گفت: اگر به شرایط قبل باز گردیم یعنی تحریم‌های سازمان ملل باز گردد، حتما این موضوع می‌تواند مشکلاتی برای ما ایجاد کند، با این وجود باید آمادگی داشته باشیم که اگر آن شرایط اتفاق افتاد حداقل در بخش غذا، دارو و تجهیزات پزشکی مشکلی برای مردم پیش نیاید. در حال حاضر در حال برنامه‌ریزی در این زمینه هستیم.

هاشمی در پاسخ به پرسشی درباره ایجاد مشکل برای بیماران تالاسمی به دلیل استفاده از داروی بی‌کیفیت تالاسمی طی یک سال گذشته، با رد این موضوع، خاطرنشان کرد: اگر ادعایی در این زمینه مطرح می‌شود باید مدارک اثبات آن نیز ارائه شود.

وی با اشاره به وجود رقابت میان شرکت‌های مختلف به ویژه شرکت‌های چند ملیتی در زمینه داروهای بیماری‌های خاص، خاطرنشان کرد: من نیز در شبکه‌های اجتماعی در این باره مطالب بسیاری خوانده‌ام و برای من راحت است که بگویم پشت این قضیه چیزی جز پول وجود ندارد. مردم باید بدانند که داروهایی که در بازار وجود دارد از فیلترهای بسیار سختی عبور می‌کند و اگر یک انجمن علمی در این خصوص تردیدی دارد، حتما پیش از رسانه‌ای کردن آن موضوع را به اطلاع ما برساند تا بررسی کنیم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: سرمایه اصلی ما، ‌ اعتماد مردم است و سلامتی آنها برای مجموعه وزارت بهداشت اهمیت بسیاری دارد.

 

 

۴۲۴۲

کلید واژه‌ها : سیدحسن هاشمی - سازمان غذا و داروی آمریکا - وزارت بهداشت - صنعت دارو - دارو -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سیدحسن هاشمی سازمان غذا و داروی آمریکا وزارت بهداشت صنعت دارو دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۰۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، جعفر جندقی اظهار کرد: هم‌زمان با اجرایی شدن پویش «امروز من بدون کیسه پلاستیک» در سازمان حفاظت محیط زیست تدوین طرح پویش شهر بدون پلاستیک در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اتمام رسید و لازم است در راستای کاهش مواد پلاستیکی اطلاع رسانی عمومی انجام شود.

وی افزود: در پی مطالعات سلول‌های انسانی در محیط کشت و آبزی و ورود آن‌ها به چرخه مواد غذایی انتقال میکروپلاستیک‌ها در روده موجب اثرگذاری بر سیستم لنفاوی، گردش خون و در نهایت تجمع در بافت‌هایی مانند کبد، کلیه، مغز و دستگاه گوارش می‌شود که ممکن است برای بیماران زمینه‌ای پیامدهایی را داشته باشد.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نگرانی‌های اصلی حول موضوع مواد پلاستیکی ناشی از مواد سمی و موارد شیمیایی به این منظور است که زباله‌های میکروپلاستیکی به علت ناقل پاتوژن‌ها و فلزات سنگین باعث ایجاد خطر برای زنان باردار و ایجاد تداخلاتی در هورمون‌ها، کاهش قدرت باروری، مشکلات رشد مغز و استخوان، سرطان و در توسعه رشد و مجرای تناسلی جنین شود.

جندقی ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها می‌تواند انواع اختلالاتی همچون بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت نوع دو و آنزیم‌های کبدی شوند که همگی انواعی از مشکلاتی هستند که در نتیجه قرارگیری در معرض مقدار بسیار کمی از این ماده می‌توانند به وجود آیند.

وی اظهار داشت: تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی شامل همکاری‌های بین بخشی، مشارکت مردم، بخش خصوصی و ضرورت استمرار انجام پژوهش در زمینه بررسی اثرات میکروپلاستیک‌ها بر سلامتی است.

کد خبر 751161

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟