Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-23@15:55:22 GMT

۲۰ درصد مدارس کشور را خیرین ساخته‌اند

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۶۱۷۵۷

رکنا: معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: سالانه ۴۸۰ میلیارد تومان از سوی خیرین مدرسه ساز به بخش ساخت و ساز فضا‌های آموزشی کشور تزریق می‌شود که در واقع فرهنگ ریشه‌دار ایثار و وقف را به جامعه تزریق می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی رکنا، مهرالله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در بیستمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان خوزستان اظهار کرد: برای توسعه یک کشور نباید به جاده‌ها، پل Bridge ها، زیرگذر‌ها و روگذر‌ها توجه کنیم بلکه باید به آموزش و پرورش و دانش‌آموزان آن جامعه توجه کنیم؛ کشوری توسعه یافته است که دانش‌آموزان آن توسعه یافته و خلاق باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزش مناسب جز با گرامیداشت شأن و مقام معلم و همچنین فراهم آوردن زیرساخت‌های مناسب آموزشی برای دانش‌آموزان و معلمان محقق نمی‌شود.

رخشانی‌مهر با بیان اینکه من یک دانش‌آموز عشایری هستم و به نظرم امروز نقطه عطف زندگی ما حضور خیرین مدرسه ساز هستند، یادآور شد: تاکنون ۲۰ درصد مدارس کشور را خیرین مدرسه‌ساز ساخته‌اند.سالانه ۴۸۰ میلیارد تومان از سوی خیرین مدرسه ساز به بخش ساخت و ساز فضا‌های آموزشی کشور تزریق می‌شود که در واقع فرهنگ ریشه‌دار ایثار و وقف را به جامعه تزریق می‌کنند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: قدیمی‌ترین مدرسه وقفی به ۱۷۰ سال قبل برمی‌گردد و دانشگاه آکسفورد امروزه به صورت خیری اداره می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ساخت مدارس سبز در کشور گفت: خواستار توجه ویژه به موضوع محیط زیست در حوزه حمل و نقل، پسماند، مدیریت مصرف و انرژی‌های نو با همکاری خیرین هستیم و در این زمینه به فرهنگ‌سازی نیاز داریم.

رخشانی‌مهر اظهار کرد: موضوع مکان‌یابی، دسترسی و عدالت آموزشی نیز از دیگر تقاضا‌های ما برای ساخت مدارس است.

وی ادامه داد: در کشور بیشتر به دنبال کاهش مسیر بین خانه تا مدرسه دانش‌آموز هستیم؛ در حالی که در خارج از کشور در این مسیر حرکت می‌کنند که تعداد مدارس یک تا سه کلاسه را کاهش و مجتمع آموزشی راه‌اندازی کنند.متأسفانه در حال حاضر منابع کافی برای نگهداری مدارس نداریم و شاید آموزش‌های لازم را نیز تاکنون نداشته‌ایم. تقاضا داریم که خیرین نظارتی هم بر موضوع نگهداری مدارس داشته باشند و منابع مالی مورد نیاز آن را هم تأمین کنند.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت مهم ترین های 24 ساعت جامعه ساخت و ساز مدرسه خیرین مدارس عکس فیلم زندگی حوادث تهران اعدام زن مشهد تهران جوان قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۱۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی امروز در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت امنایی با اشاره به اینکه برخی مدارس غیردولتی را مفید و برخی مضر می‌دانند، اظهار کرد: اگر مؤسس مدرسه غیردولتی مدرسه ایجاد کند و به دنبال ایجاد بنگاه اقتصادی و فروش کالا باشد و به فکر کشور نباشد، این مسئله با عدالت آموزشی هماهنگ نیست.

بنابر روایت تسنیم، وی افزود: اگر هدف از تاسیس مدرسه غیردولتی، آموزش فرزندان کشور مستقل از سطح اقتصادی و طبقاتی آن‌ها باشد در آن صورت مدارس غیردولتی می‌توانند در پیشرفت کشور و عدالت آموزشی مؤثر باشند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: برخی خانواده‌ها امکانات مالی دارند و می‌خواهند هزینه تحصیل فرزندشان را تامین کنند؛ این به معنای صرفه‌جویی است و آموزش وپرورش می‌تواند هزینه آن را صرف دانش‌آموزان دیگر کند.

حداد عادل بیان کرد: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جاده‌صاف کن عده‌ای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس می‌خوانند، اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند.

وی افزود: در تهران چندین مدرسه غیردولتی دارم و ۲۴ مدرسه در محروم‌ترین مناطق بلوچستان با ۳ هزار دانش‌آموز دارم، آبان ماه یک هفته با این دانش‌آموزان و والدین در ارتباط بودم و از استعداد دانش‌آموزان حیرت زده شدم.

‌وی مطرح کرد: اگر توانستیم در مدارس غیردولتی بیشتر خدمت کنیم بیشتر خوشحال باشیم که توانستیم نیروی کارآمدتر تربیت کنیم.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897884

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال
  • ۲۶ فضای آموزشی توسط خیران مدرسه‌ساز در قم ساخته شد
  • توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است
  • در مقوله مولدسازی اولویت با پروژه های نیمه تمام خیری است
  • خیرین در خط مقدم عرصه مدرسه سازی هستند
  • فعالیت ۳۰ مجمع خیرین مدرسه‌ساز در آذربایجان شرقی