Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، رئیس کمیسیون ترافیک ضمن تبریک فرارسیدن ماه‌مبارک رمضان گفت: بررسی اساسنامه سازمان قطار شهری امروز در جلسه بررسی می‌شود.

حاجی‌پور افزود: افزایش ناوگان اتوبوسرانی از دیگر اولویت‌های ما است و امروز شرکتی که اعلام آمادگی کرده برای ورود اتوبوس‌های جدید هوشمند، طرح و شرایط شرکت را با شهرداری توضیح می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده شرکت ایده نوین تجارت در این‌باره گفت: این شرکت آمادگی دارد ۱۰۰ دستگاه اتوبوس به انضمام کارت هوشمند شهروندی به ناوگان حمل و نقل رشت اضافه کند.

 عرب‌پور شرایط قرارداد و خدمات شرکت را توضیح داد و ابراز کرد: پس از بهره‌برداری ۱۰ ساله مالکیت این اتوبوس‌ها به شهرداری واگذار می‌شود و ظرف مدت ۴ ماه این کار را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: مشکل سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری وجود ندارد و برای خرید و تجهیز شارژ کارت شهروندانی مشابه کارت ملی به شهروندان ارایه می‌شود.

عرب‌پور ادامه داد: این اتوبوس‌ها در دو مرحله تزریق می‌شود در هر مرحله ۵۰ دستگاه است و آمادگی داریم اتوبوس‌های مستهلک را خریداری کرده و معاوض زمین با ۳۰ درصد زیر قیمت خریداری کنیم.

حاجی‌پور درباره وضعیت رانندگان در استخدام شهرداری نیز سوال کرد و یادآور شد: ضمن اینکه نباید بار نیروی انسانی به شهرداری اضافه نشود، بابد رانندگان شهرداری توسط سرمایه‌گذار در همین سیستم بکارگیری و ماندگار شوند.

همچنین مدیر سازمان سرمایه گذاری شهرداری نیز پیرامون نحوه ورود سرمایه گذار نیز توضیحاتی ارایه داد.

ناظر خرید اتوبوس های شهرداری نیز توضیحاتی در مورد تسهیلات وزارت کشور به شهرداری ها ارایه داد و گفت: رانندگان در نگهداری اتوبوس ها دلسوز نیستند و نگهداری هر اتوبوس هر ماه ۱۴ میلیون تومان هزینه دارد.

زکی زاده تاکید کرد: واگذاری به بخش خصوصی بهترین راهکار برای کاهش هزینه هاسا و علاوه بر آن می توانیم به شهرهای همجوار نیز خدمات ارایه دهیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری نیز گفت: نخستین بار است که سرمایه گذاری اعلام آمادگی کرده و شرایط شهرداری را هم پذیرفته است.

جمشید پور افزود: این شرکت یک فرصت است که باید از آن استفاده کنیم در شرایطی که شهرداری امکان خرید اتوبوس، ایجاد پارکومتر و کارت هوشمند را اجرایی نماییم، با این سرمایه گذار شهرداری شرایط بهتری برای افزایش و کیفی سازی خدمات حمل و نقل عمومی دارد.

حاجی پورنیز گفت: هر سرمایه گذاری منافع شهر و مردم را بهتر ارایه دهد، در اولویت شوراست.

رئیس کمیسیون ترافیک شورا تاکید کرد: همه ما سوگند یار کرده ایم که منافع شهروندان را لحاظ نماییم.

نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورا نیز برون‌سپاری خدمات اتوبوسرانی را لازمه توسعه حمل و نقل عمومی خواند و افزود: برای سرمایه‌گذار بابد منافع اقتصادی لحاظ شود و نباید همه چیز در ساختار اداری شهرداری دیده شود و منافع پیمانکار را هم باید دید.

رضا رسولی گفت: ساختار و جزییات کار باید مشخص باشد و باید موانع حضور سرمایه‌گذار را برداریم و دوستدار سرمایه‌گذار باشیم اما باید پلن ترافیکی ابتدا مشخص شود، بحث خطوط ویژه مشخص شود و بازه زمانی بگذاریم.

حاجی‌پور درباره اساسنامه قطارشهری هم گفت: زمان زیادی برای تصویب باقی نمانده و باید سریعتر برای تصویب آماده شود. ۱۵ میلیارد تومان برای تراموا توسط دولت مصوب شده است. بابد زودتر سازمان را تشکیل دهیم. بعد تشکیل سازمان بابد پیگیر دریافت ۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت باشیم که موافقت کرده‌اند.

رئیس کمیسیون ابراز کرد: داشتن تراموا در رشت آرزوی چندین ساله مردم است و باید تلاش کنیم در طرح جامع ترافیک هم قطار شهری گنجانده شود. بابد در برج ۴ فراخوان مشاور داشته باشیم و از بودجه مصوب امسال استفاده کنیم.

رضا رسولی در مورد اساسنامه سازمان قطار شهری توضیح داد و گفت: پیش‌نویس اساسنامه‌ای تدوین یافته که باید شورای سازمان بحث و بررسی شود. در این اساسنامه شهردار رئیس شورای سازمان معرفی شده که می‌باید استاندار را در راس قرار داد زیرا قطار شهری حومه را هم دربرمی‌گیرد. ضمن اینکه رئیس سازمان برنامه و بودجه هم باید در شورا باشد تا بتوان از بودجه های دولتی استفاده کرد.

سرهنگ حسینی مشاور نیز در این مورد گفت: در چارت جدید هیچ سازمانی نیست که زیر مجموعه شهرداری نباشد.

در ادامه جلسه پیرامون اعضای شورای سازمان و اعضای هیات‌مدیره بحث و بررسی شد و الزامات وزارت کشور در این زمینه نیز لحاظ شد و با اعمال تغییرات مورد نظر شورای‌شهر، رای‌گیری شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ترافیک شورای شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین از تعیین و تکلیف ۳۳ اتوبوس گازسوز درون شهری بعد از ۵ سال انتظار خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمد مهدی تقوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با اشاره به تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری، اظهار داشت: در کشور بالغ بر 2500 دستگاه اتوبوس گازسوز وجود داشته که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده‌اند.

وی افرود: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند.

تقوی یادآور شدبر این اساس، سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت 33 دستگاه اتوبوس گازسوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی است، اقدام کرده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطرنشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین تصریح کرد:  فرمانداری شهرستان قزوین در خصوص لایحه سازمان اتوبوسرانی سه پیشنهاد کلی را برسی و ابلاغ نموده است.

وی ادامه داد: روش اولی که فرمانداری قزوین تایید و ارسال کرده استف پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.

تقوی تصریح کرد: در روش دوم نیز فرمانداری ابلاغ کرده است که بهره‌بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه داده، و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف 500میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اعطا خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به روش سوم این چنین تاکید کرد: در روش سوم بهره‌بردار می‌تواند به‌ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره‌بردار می‌تواند تا سقف 49 درصد سهم مالکیت داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری
  • واکنش سخنگوی شورای شهر قم به انتقادات از سفر مدیران شهری به اروپا
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • تلاش برای جذب سرمایه گذار برای ساخت شهربازی در بوستان جوان قم
  • سیلاب قطار تهران- گرگان را مجبور به توقف کرد
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال