Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- معاون فرماندار مانه وسملقان خراسان شمالي گفت: بارش هاي رگباري باران سه شنبه شب که منجر به وقوع سيل در اين شهرستان شد، 40 ميليارد ريال خسارت به تاسيسات زيربنايي و مزارع کشاورزي وارد کرده است.

رسول جهاندوست عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار کرد: بر اثر وقوع سيل بيش از150منزل مسکوني تخريب يا آسيب ديده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: بخش زيادي از اراضي کشاورزي شهرستان بخصوص اراضي روستاهاي گزآباد و اينچه سفلي و همچنين منازل اين روستاها بر اثر سيل تخريب شده است.
وي افزود: با تلاش جمعيت هلال احمر شهرستان و ديگر دستگاه هاي اجريي هم اکنون آبگرفتگي تمامي واحدهاي مسکوني روستاها برطرف شده است.
گفته مي شود به علت در محاصره قرار داشتن روستاي گزاباد، امدادرساني به اين روستا با مشکل جدي مواجه بود.
به گزارش ايرنا بارش هاي بهاري که از روز شنبه هفته جاري آغاز شده در برخي مناطق سيلاب به همراه داشته است.
براساس گزارش هواشناسي خراسان شمالي بيشترين ميزان بارش ها روز سه شنبه 25 ارديبهشت در روستاي زيدر شيروان با 52 ميليمتر بارندگي، فاروج با 31.7، فرودگاه بجنورد 24.4، چناران شهر 24.3، اسفيدان 24، عباس آباد 23.3، بام 23.3، بدرانلو 22.9، راز 13.4 و تيتکانلو 12 ميليمتر بارندگي بوده است .
هواشناسي خراسان شمالي ادامه ناپايداري هاي جوي و بارش ها را براي استان تا صبح روز پنجشنبه پيش بيني کرده است که سبب وزش باد، رگبارباران همراه با رعد و برق در استان خواهد شد.
با وجود بارش هاي روزهاي اخير ميزان بارش باران در سال زراعي جاري خراسان شمالي در مقايسه با دوره آماري بلندمدت 37.8 درصد کاهش يافته است. جمع بارندگي در سال زراعي 97-96 ( يک مهر تا 21 ارديبهشت) 121.6 ميليمتر و در دوره آماري 195.5 ميليمتر بوده است.
استان 863 هزار نفري خراسان شمالي در شمال شرق کشور قراردارد و از مناطق سيل خيز محسوب مي شود.
7183/ 6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی در خصوص آخرین وضعیت بارش‌ها در تهران توضیح داد: میانگین بارش‌ها در فروردین ماه، نرمال و حتی بیشتر از حد نرمال بود و با ادامه بارندگی در این هفته در استان تهران، سمنان و مناطق مرکزی تا جنوبی کشور بارندگی خوبی در پیش است؛ ولی این بارندگی‌ها کمبود آب در این استان‌ها را با توجه به فرصت اندک باقی مانده، جبران نخواهد کرد چراکه در برخی استان‌ها با ذخیره آب مطلوب فاصله زیاد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: هشدار ناظران هواشناسی درباره گرمای شدید

وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سدهای استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

کد خبر: 1228299 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • تخلیه روستاهای بحرانی زیرکوه‌
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • تداوم جریان سیل در استان یزد
  • تمام نیروها در حال خدمت‌رسانی هستند
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟