Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد فرهیختگان و نخبگان ایران و اروپا بر آمادگی فرهیختگان مقیم خارج از کشور در مقابله با تحریمهای آمریکا از طریق راهکارها و رویکردهای قانونی و تخصصی تاکید کرد. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۶ اجتماعی محیط زیست پزشکی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دکتر رامین صرامی فروشانی، در خصوص خروج آمریکا از برجام تصریح‌ کرد که متخصصین و دانشگاهیان مقیم خارج از کشور عمیقاً دل در گرو میهن عزیز داشته و با عرق و غیرت ملی مثال زدنی، به سرزمین مادری حساس و نسبت به آینده آن نگران هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرهیختگان‌مقیم خارج به کرات‌ نشان داده اند که در برهه‌هایی که کیان‌ملی و‌ میهن عزیز در معرض خطر قرار گرفته، با سلایق و ظواهر و اعتقادات مذهبی متفاوت و حتی متضاد، برای حمایت از ایران عزیز به پا خواسته اند و جالب اینجاست که در این برهه‌ها حتی منتقدین و مخالفان نظام نیز همگام با موافقان در یک صف واحد و علیه دشمنان مملکت آرایش می‌گیرند.

محقق مرکز پزشکی دانشگاه آمستردام‌هلند با بیان اینکه "ایالات متحده آمریکا هم اکنون در یک بد عهدی تاریخی پا روی تمام اصول بین المللی گذاشته و پیشبینی می‌شود که تحریم‌های جدی که هوشمندانه ملت ایران را هدف قرار دهد به زودی آغاز شود" تاکید کرد: "یقینا فرهیختگان ایرانی مقیم خارج آماده خدمت بیش از پیش به میهن عزیز در جهت کم اثر کردن تحریم‌ها و‌کاهش آلام‌هموطنان‌ خواهند بود. "

رئیس بنیاد فرهیختگان ایران و اروپا با اشاره به این تهدید که:"شواهد حکایت از آن دارد که سناریویی طراحی شده در حال اجراست که هدف اصلی آن نه انرژی هسته‌ای و شاید نه حتی تغییر نظام جمهوری اسلامی، بلکه در نهایت نابودی ایران بزرگ و تجزیه آن از طریق تضعیف ساختار اقتصادی و ایجاد بحران‌های اجتماعی است" اطمینان داد "که‌ فرهیختگان و متخصصین‌ خارج از کشور مصمم، آماده و مطمئن برای استیفای حقوق ملت و حفظ منافع ملی هستند"

وی ادامه داد: "بسیار صواب است که جایگاه و توانمندی یک‌متخصص ایرانی مقیم اروپا را در باب این مهم از زوایای مختلف مد نظر قرار دهیم که به عنوان یک شهروند اروپا و در چارچوب قوانین اروپایی، از جهت تاثیر اجتماعی و تنویر افکار عمومی، ارتباط و تعامل با محافل تصمیم ساز اروپایی و از همه‌مهمتر رفع نیازهای تخصصی و تکنولوژیک کشور در شرایط تحریم‌ موثر خواهد بود".

در خاتمه رئیس بنیاد فرهیختگان و نخبگان ایران و اروپا اعلام داشت : "این بنیاد به عنوان شبکه گسترده متخصصین و فرهیختگان‌ ایران و اروپا مصمم، متعهد و آماده، در کنار هم‌میهنان عزیز برای خنثی سازی نقشه‌های دشمنان این آب و خاک خواهد بود.

بنیاد فرهیختگان بر اساس نیازهای جدی کشور در زمان تحریم‌های قبلی شکل گرفت و‌ اگرچه از ابتدای تشکیل منشا خدمات ارزشمندی شد، حال که وسعت شبکه و فعالیت‌های آن به گستره اروپا رسیده است، یقیناً با توان و قدرتی به مراتب بیشتر با رعایت مقررات اروپا مفتخر به خدمت به ایران عزیز خواهد بود."

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,23,24,1313/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور

مراسم تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم با سخنرانی دهقانی فیروزآبادی، رئیس بنیاد ملی نخبگان برگزار شد. هدف از برگزاری مراسم تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور و تقدیر از استادانی است که در راستای فرهنگ شاگردپروری اهتمام داشته و به نوعی در کنار مساله آموزش به امر تربیت و پرورش هم توجه ویژه داشته‌اند.

 این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از شش ماه قبل آغاز شده از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شده‌اند. در این راستا، از ۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی نظرسنجی شده و نهایتا اساتیدی که بیشترین آراء را در میان دانشجویان کسب کرده‌اند، برای تقدیر به این مراسم دعوت شدند.

روح الله دهقانی فیروزآبادی، رئیس بنیاد ملی نخبگان در این مراسم گفت: دانشگاه‌های ما از قبل از انقلاب تا کنون همیشه مبدا تحول بوده‌اند. قبل از انقلاب بسیاری از جریان‌ها در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی برای کشور تربیت کردند و بعد از آن مجموعه‌های تحقیقاتی را برای پیشرفت و توسعه کشور پرورش دادند.

او افزود: طی ۲ الی ۳ دهه اخیر ماموریت‌هایی همچون تولید علم در کشور پررنگ شد و اساتید را برای تولید علم تشویق کردیم و کسانی که مقالات علمی زیاد و با کیفیت منتشر می‌کنند مورد تشویق قرار گرفتند. اساتیدی که در حوزه صنعت و حل مسائل کشور مشارکت داشتند نیز تجلیل شدند. دانشگاه کارخانه علم آفرینی، فناوری آفرینی و کارخانه تولید نوآوری بوده و از همه مهم‌تر دانشگاه کارخانه انسان سازی است.

دهقانی ادامه داد: بزرگترین وظیفه دانشگاه که هرگز فراموش نشدنی است پرورش انسان‌ها و شاگردانی بوده که باعث تکثیر ما شوند. در ۵۰ دانشکده برتر سراسر کشور اساتیدی که در همه زمینه‌ها همراه دانشجویان هستند و شاگرد پرور محسوب می‌شوند جایزه شیخ مفید را دریافت می‌کنند.این جایزه شامل یک بسته حمایتی یک میلیارد تومانی است که از سال جاری به ۱۰۰ استاد برتر در حوزه شاگردپروری اعطاء شد و قرار است این جایزه به صورت سالانه به استادان منتخب شاگردپرور اعطاء شود. 

او بیان کرد: این جایزه دارای ۱۵ بخش است؛ اعتبار مالی مستقیم که سبک اعتبار مستقیم آن ۴۰۰ میلیون تومان در سال، استفاده از امکانات شبکه‌های آزمایشگاهی، استفاده از امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجویان، استفاده از پست‌داک و پسا دکتری، استفاده از فرصت مطالعاتی خارج کشور، استفاده از شرکت در کنفرانس‌ها، استفاده از فرصت بازدید و اردو‌های علمی و خدماتی که در بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری است که این سبد را در اختیار اساتید برتر قرار دهد.

دهقانی اظهار کرد: فرمی در جهت اعطای جایزه به اساتید ارسال خواهد شد و افرادی که در دبیر خانه مشخص شده‌اند طی یک سال آینده همراه اساتید خواهند بود تا خدمات را ارائه دهند. در این فرم‌های اعطاء هزار امتیاز وجود دارد که ۴۰۰ امتیاز از آن قابل تقدیم برای کمک مالی مستقیم است. انتخاب استفاده از هر کدام از آن‌ها بر عهده خود اساتید خواهد بود. این جایزه به نام شیخ مفید است؛ محمد بن محمد نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلم، فقیه و متکلم و از علمای برجستهٔ شیعه سده چهار هجری قمری بود که مکتب کلامی شیعه را توسعه داد. 

رئیس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: امید داریم در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم ۱۰۰ نفر استاد برگزیده این دوره را به ۵۰۰ الی ۷۰۰ نفر تکثیر و تربیت کنیم. بنیاد ملی نخبگان در پایان این دوره به ۱۰ نفر از استادان شاگردپرور یک گرنت معادل یک سال پژوهانه که کار خود را درست انجام دهند تقدیم خواهد کرد. امروز افتخار داریم که در بین منتخبانی از جمعیت ۲۰ هزار نفری مستعدین بنیاد ملی نخبگان حضور داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • اعتراف کی‌یف به دستاورد‌های نظامی روسیه
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • فشار آمریکا و متحدانش به امارات برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های روسیه
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • اعزام دو کاروان از دانشجویان بنیاد نخبگان به عمره آغاز شد
  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد