Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ بیژن نامدار زنگنه در مراسم امضای قرارداد توسعه میدان نفتی کرنج با شرکت پرگس که با حضور سفیر انگلیس، مدیرعامل شرکت پرگس، مدیرعامل شرکت نفت ایران و معاونان این شرکت، رئیس کمیسیون انرژی مجلس، مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب برگزار شد، گفت: پس از یکسال و نیم زحماتی که شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و پرگس کشیدند، این مذاکرات طولانی به مرحله قرارداد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مناطق نفت‌خیز جنوب سال‌ها حساسیت داشته‌اند که قراردادها در قالب توسعه میادین منعقد شوند و اکنون با سخت‌کوشی و درک شرایط توانستند شاخه‌ای قرار IPC را به مرحله امضا برسانند.

وزیر نفت با بیان اینکه وقتی قرارداد امضا می‌شود یعنی به مرحله قابل‌قبولی رسیده‌ایم، اظهارداشت: دستاورد شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب این است که این اولین قرارداد تاریخی برای توسعه میدان نفتی را امضا می‌کند که این خود از عقد قرارداد و میزان تولید نفتی که دارند، کم‌ارزش‌تر نیست.

زنگنه با تاکید بر اینکه در راستای سرمایه‌گذاری و توسعه یک میدان مهمترین اصل مدیریت پروژه و انجام آن در زمان محدود است، تصریح کرد: حساسیت این میدان به خاطر آن است که یک میدان برون فیلد است زیرا ما تاسیسات تزریق داریم که کار را پیچیده‌تر از یک میدان گرین فیلد کرده است.

وی افزود: ما هرگز خود را به یک شکل قرارداد محدودیت نکرده‌ایم و شکل‌های مختلف را در IPC مدنظر قرار داده‌ایم.

وزیر نفت با بیان اینکه نحوه پرداخت‌ها در این قراردادها بستگی به عملکرد است، خاطرنشان کرد: ما افزایش تولید و افزایش بازیافت داریم که 18 تا 20 میلیارد دلار دارد اما کمتر از دو میلیارد دلار سرمایه‌گذاری می‌شود.

زنگنه با بیان اینکه انعطاف و توانمندی‌های ما در انواع مدل قراردادی به کار بسته می‌شود، ابراز امیدواری کرد که پرگس در مرحله عملیاتی، عملکرد مناسبی داشته باشد و به موقع کار کند.

وی با تاکید بر اینکه بنده شب گذشته با مدیران این شرکت صحبت کرده‌ام و پرسیدم آیا در شرایط فعلی(خروج امریکا از برجام) مشکلی از لحاظ مالی و تجهیزات خواهند داشت یا خیر؟ بیان کرد: آنها قول داده‌اند که کار خود را در این پروژه انجام دهند و حضور سفیر بریتانیا نشان می‌دهد که دولت این کشور از این پروژه حمایت خواهد کرد.

وزیر نفت یادآور شد: از اروپا می‌خواهیم از شرکت‌های اروپایی حمایت کنند تا قراردادهای نفتی ایران را به انجام برسانند چراکه ایران در بخش انرژی قابل صرف‌نظر نیست.

زنگنه با بیان اینکه همیشه شرایط در یک روال نیست، عنوان کرد: امروز می‌بینیم برخی همسایگان ما از شرایط کنونی ما ابراز خوشحالی می‌کنند. آنها همان کسانی هستند که مدیون ما هستند. باید به آنها گفت زمستان می‌گذرد و روسیاهی به ذغال می‌ماند. ما از شرایط سخت‌تر از این هم گذر کرده‌ایم وگرنه تاریخ نداشتیم.

وی با بیان اینکه ما ملت با شعور و یک قدرت ملی داریم، گفت: کشورهای همسایه ایران بدانند این شرایط فراز و نشیب ممکن است روزی برای آنها هم اتفاق بیفتد. فراموش نکنند داعش تا پایتخت‌شان هم نفوذ کرده بود بنابراین از شرایط کنونی ایران خوشحال نشوند.

وزیر نفت با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم که مشکلات حل شوند، اظهار داشت: ما ملت و دولت صلح‌جویی هستیم. پیمان‌شکن نیستیم و به قراردادهایمان وفاداریم. آنهایی که زورشان زیاد است باید متانت داشته باشند نه اینکه بلندتر عربده بکشند. ما می‌خواهیم با صلح زندگی کنیم و کشورمان را توسعه داده و ایجاد اشتغال کنیم. می‌خواهیم در منطقه هم صلح باشد و راه‌حل را نیز همیشه مذاکره می‌دانیم و به آنچه امضا می‌کنیم، متعهد هستیم.

زنگنه اضافه کرد: در بخش نفت از همه ظرفیت‌هایمان برای تولید و صادرات استفاده می‌کنیم و از گروه 1+5 منهای یک انتظار داریم پیمان‌شکنی امریکا را جبران کنند تا اطمینان کافی برای سرمایه‌گذاری شرکت‌های نفتی در ایران فراهم شود.

وی با بیان اینکه ما کار خودمان را می‌کنیم، تصریح کرد: ممکن است کارها کند شوند اما متوقف نمی‌شود. ضربه‌ای که ما را زمین نمی‌زند و نابود نمی‌کند، قوی‌ترمان خواهد کرد.

وزیر نفت با تاکید بر اینکه بعد از 30 روز ماه رمضان که بر ما فشار می‌آید، قوی‌تر در میدان تولید نفت جهان می‌شویم، خاطرنشان کرد: کسی نمی‌تواند ما را نادیده بگیرد. باید با تدبیر جلو برویم و از شعارزدگی و احساسات جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 بیژن نامدار زنگنه صادرات نفت نفت ایران بیژن زنگنه قراردادهای نفتی ایران صادرات نفت ایران قرارداد نفتی ایران موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها

«یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آنها تن‌ها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آنها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آنها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.
در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یوآنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشورهای مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

منبع: همشهری آنلاین

tags # نفت ، ایران ، تحریم های آمریکا سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • احتمال جدایی رشفورد از منچستریونایتد
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • خوشحالی کاپیتان بارسا: تمدید با خیال راحت
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین