Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

در حالی که یک سوم نیازهای نفتی غرب از خاورمیانه تامین می شود، دیپلماسی آمریکا، این منطقه را دچار آشفتگی کرده است. دکترین ترامپ با افزایش تنش ها در منطقه و کاهش تفکر در تصمیم گیری های راهبردی همراه شده است. 

لوتان افزود: در چنین شرایطی تصمیمات جنجال برانگیز محمد بن سلمان آل سعود ولیعهد عربستان سعودی نیز به تنش های خاورمیانه افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، استراتژیست های زیرک ایرانی و روس از حاکمیت بحران در واشنگتن و سردرگمی حاکم بر عربستان سعودی، برای پیشبرد اهدافشان و به دست گرفتن ابتکار عمل، استفاده می کنند. 

اقدام دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر خروج از توافق هسته ای با ایران، معادلات کشورهای اروپایی را به هم ریخت و این موضوع بر نگرانی کشورهای اروپایی افزود. 

کشورهای غربی که دچار بیماری روانی شیزوفرنی (اختلال در درک واقعیت) هستند، تمایل ندارند که کشورهای تولید کننده نفت تا این اندازه دستخوش ناآرامی هایی شوند، البته نه اینکه نگران این کشورها و ثبات آنها باشند، بلکه اروپایی ها در واقع نگران تامین انرژی خود هستند. 

دولت ترامپ با این تصور که نفت تولید شده از ذخایر شیل (نفت صخره ای) و ذخایر نفتی موجود در دریا برای خودکفایی آمریکا در زمینه انرژی کافی است، خود را در خاورمیانه چندان به زحمت نمی اندازد. بنابراین در چنین شرایطی اگر ایران یا عربستان سعودی به زانو درآیند، اقتصاد غرب اولین بازنده خواهد بود، زیرا تاریخ اثبات کرده است که انقلاب و یا تغییر حکومت ها (در یک کشور نفت خیز) به کاهش تولید نفت منتهی خواهد شد. 

در ادامه این گزارش آمده است: از زمان سرنگونی معمر قذافی در لیبی، تولید نفت این کشور (شمال آفریقا) روزانه یک میلیون بشکه کاهش یافته و برای بازگشت عراق به سقف تولید نفت در زمان صدام حسین، 10 سال زمان لازم است. مازاد تولید نفت در بازارهای جهانی در 2 سال گذشته، فقط دو میلیون بشکه در روز بوده که بخشی از این مازاد تولید نیز مدیون تولید نفت ونزوئلا بوده و این در حالی است که این کشور هم اکنون اوضاع حساسی دارد. 

این رسانه در پایان افزود: امروز میزان مصرف نفت در جهان روزانه یکصد میلیون بشکه ارزیابی می شود و اقتصاد غرب به شدت به انرژی فسیلی وابسته است، زیرا قادر به کاهش تاثیر و نقش نفت در تولید ناخالص ملی خود نیست. 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تصمیم گیری های عربستان سعودی واشنگتن هسته ای کشورهای اروپایی نفت انرژی ایران اقتصاد انقلاب کاهش تولید نفت معمر قذافی عراق ونزوئلا رسانه جهان خاورمیانه عربستان پارس ترامپ پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود

رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون معتقد است که کشورهای اروپایی باید درهای مذاکره با روسیه را باز نگه دارند.

به گزارش مشرق، اگر روسیه در اوکراین پیروز شود هیچ امنیتی برای ما باقی نمی‌ماند. این حرف را ماکرون در مصاحبه با رسانه فرانسوی مطرح کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه به روزنامه «لا تریبیون» گفت که «ما با باز گذاشتن در مذاکرات با روسیه با روسیه، داریم کار درست را انجام می‌دهیم اگر این کار را نکنیم، از نظم بین‌المللی و همچنین صلح و امنیت دست می‌کشیم».

رئیس‌جمهور فرانسه البته اعلام کرد که ضروری است که سیاست «ابهام راهبردی» در قبال روسیه ادامه یابد.

ماکرون اواخر ماه آوریل در سخنرانی در دانشگاه سوربون اعلام کرده بود که اروپا باید بعد از پایان جنگ اوکراین، آماده بهبود روابط خودش با روسیه باشد.

به گفته وی، قابلیت‌های نظامی به ویژه موشک‌های بالستیک روسیه خطری برای همه کشورهای اروپایی است.

سخنگوی کرملین دیمیتری پسکوف پیش از این اعلام کرد که روسیه تهدیدی برای هیچ طرفی در اروپا نیست و امیدوار است که آنها هم در قبال روسیه همینطور رفتار کنند.

رئیس‌جمهور فرانسه گفت که «در موضوع اوکراین، ایمنی اروپایی‌ها در خطر است چرا که این کشور در فاصله ۱۵۰۰ کیلومتری از مرزهای ما قرار است. اگر روسیه پیروز شود، تنها یک ثانیه طول می‌کشد تا هیچ گونه امنیت برای رومانی، لهستان، لیتوانی یا کشور ما وجود نداشته باشد. قدرت و برد موشک‌های بالستیک روسیه همه ما را در معرض خطر قرار می‌دهد».

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود