Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@13:42:58 GMT

راز دوام بیشتر آرایش روی پوست‌های چرب

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۶۶۸۷۱

خانم‌هایی که پوست چرب دارند، مجبورند برای‌تر و تازه نگه داشتن آرایششان، قدم‌های بیشتری بردارند. دلیلش این است که بعضی از لوازم آرایشی، با چربی اضافه بخوبی واکنش نمی‌دهند. اما اجازه ندهید که پوست چرب، مانع شود که آرایشتان در تمام روز‌تر و تازه بماند. ما امروز نکاتی حرفه‌ای در مورد آنکه چگونه آرایشتان را در طول روز بادوام کنید، در اختیارتان قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




آماده کردن پوست
هیچ مقدار آرایشی نمی‌تواند پوست بد را پنهان کند؛ بنابراین آماده کردن پوست، مهم‌ترین گام برای دست نخورده نگه داشتن آرایش در تمام روز است. اول از یک پاک کننده که مخصوص پوست‌های چرب ساخته شده استفاده کنید. محصولات مراقبت از پوست برای پوست‌های چرب، تولید سبوم را تنظیم خواهند کرد و منافذ مسدود شده را پاکسازی می‌کنند.

بعد از تمیز کردن، برای جدا کردن سلول‌های مرده‌ی پوست از یک اسکراب صورت خوب استفاده کنید. به این ترتیب، شما یک بوم تمیز و صاف برای کار در اختیار دارید. بعد از لایه برداری، از یک مرطوب کننده‌ی بدون چربی استفاده کنید. حالا صورت شما برای آرایش آماده است. همیشه آرایشتان را در یک محیط خنک که بخوبی تهویه می‌شود انجام دهید، تا صورتتان در هنگام انجام آرایش، چرب نشود.


پایه آرایشتان را با دوام کنید
برای بادوام کردن فونداسیون، به یک پرایمر مات نیاز دارید. هر نوع پرایمری، بهترین دوست برای خانم‌هایی با پوست چرب است. پرایمر، چیزی در اختیار فونداسیون قرار می‌دهد تا به آن بچسبد. اما در استفاده از پرایمر زیاده روی نکنید. در جا‌هایی که زیاد چرب می‌شوند، از مقدار کمی پرایمر استفاده کنید. این جا‌ها معمولا ناحیه T. شکل صورت (ناحیه پیشانی و بالای بینی)، یا قسمت‌های داخلی صورت است. قبل از زدن فونداسیون، اجازه دهید که پرایمر بخوبی جذب شود.

برای فونداسیون، شما به یک فرمول بادوام و بدون چربی نیاز دارید. این فونداسیون‌ها معمولا ضد آب نیز هستند. مقدار مناسبی از فونداسیون را بصورت نقطه نقطه روی قسمت‌های داخلی صورت بزنید. با استفاده از انگشتان یا قلم‌موی آرایشی، فونداسیون را به سمت بیرون با پوستتان ترکیب کنید. فونداسیون را روی جا‌هایی بمالید که به آن نیاز دارید. شما نباید فونداسیون بیش از حد به صورتتان بزنید.

برای رژ گونه و هایلایترها، فرمول کرم پودری را انتخاب کنید. این نوع از محصولات، زمان بیشتری را برای بکار بردنشان در اختیار شما قرار می‌دهند. در نتیجه این محصول، براحتی روی پوستتان می‌نشیند.


بادوام کردن آرایش چشم
بعضی از خانم‌ها، پلک‌های بسیار چربی دارند، بنابراین آرایش چشم آن‌ها معمولا لیز شده و براحتی پاک می‌شود. برای آماده کردن چشم‌ها نیز از یک پرایمر چشم استفاده کنید. یک لایه نازک از آن را روی پلک‌ها و زیر چشم‌ها بمالید.

این محصول، رنگدانه‌ها را در جایشان ثابت نگه می‌دارد، در نتیجه رنگدانه به سایر قسمت‌های صورت نمی‌رود. برای ثابت نگه داشتن آرایش چشم در تمام طول روز، از سایه‌های چشم بادوام و ریمل ضد آب استفاده کنید.

ضد چربی کردن ابرو‌ها
چندین سال قبل، پیدا کردن یک محصول ابروی خوب کار دشواری بود، اما این روز‌ها افرادی که اهل آرایش هستند، انتخاب‌های بسیار زیادی دارند. برای ثابت نگه داشتن آرایش ابروها، از یک پماد ابرو یا یک مداد چشم سخت استفاده کنید. این محصولات برای پوست‌های چرب، ایده آل هستند. برای تکمیل آرایش ابرویتان، با برس آرایشی روی آن، یک ژل ابروی شفاف بزنید. این ژل، رنگدانه‌ها را ثابت نگه می‌دارد، بنابراین آن‌ها کم رنگ یا محو یا ذوب نمی‌شوند.


از یک اسپری تثبیت کننده استفاده کنید
هنگامیکه آرایش تمام صورتتان را کامل کردید، روی صورتتان اسپری تثبیت کننده‌ی آرایش بزنید. این اسپری، آرایش شما را در تمام طول روز روی صورتتان مهر و موم می‌کند.


پودر خشک کن و ورق‌های جذب کننده‌ی چربی
برای اینکه از چرب شدن صورتتان جلوگیری کنید، در هنگام بیرون رفتن از خانه، یک پودر خشک کن یا ورق‌های جذب کننده چربی، همراه داشته باشید. این محصولات، بدون آنکه آرایشتان را خراب کنند، چربی صورتتان را جذب خواهند کرد.


منبع: تناسب اندام

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه ارایش زنان پوست چرب آرایش چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • اثر هنری با پوست هندوانه! (فیلم)
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • دومینوی آسیب‌
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • چهره بسیار متفاوت و بدون آرایش بازیگر زن معروف در جنوب را ببینید | تصویر
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • اعتراض به آرایش غلیظ سحر دولتشاهی در سریال جنجالی: اجازه این کار را نداریم!