Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-وزیر علوم در آیین افتتاح «کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو » در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی گفت: تاسیس این کرسی نقش منطقه ای ایران در امور علمی و تحقیقاتی را ارتقا می دهد.

منصور غلامی در این مراسم با اشاره به اینکه در زمینه علم و دانش حرف های زیادی برای گفتن در دنیا داریم؛ گفت: ایران با سابقه دیرین تمدنی خود ظرفیت های علمی و دانشی بالایی دارد که میراث بشریت محسوب می شود و ما باید از هر فرصتی برای انتقال میراث علمی خود به دنیا استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: از فرصت هایی که علوم و فناوری های ارتباطات در عصر حاضر برای ارتباط ملت ها فراهم کرده است استفاده کنیم.

غلامی با اشاره به قدمت بالای رشته علوم ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی و تواناییهای اعضای هیات علمی و محققان این دانشگاه گفت: انتخاب دانشگاه علامه برای ایجاد «کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» انتخاب درستی بود.

وی با تاکید بر نقش کرسی یونسکو در ارتباطات علم و فناوری» در افزایش توانمندی های دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاههای دیگر کشور از مسیر همکاری های بین المللی گفت: ایجاد این کرسی نقش منطقه ای جمهوری اسلامی ایران را در مسائل علمی افزایش می دهد.

در ادامه این مراسم، دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: ایجاد «کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» روز تاریخی برای دانشگاه علامه طبایی و تحولات علمی در ایران است.

وی افزود: در گذشته علوم پایه و فنی و مهندسی و تحولات فناورانه را آغاز تحولات علمی در رشته های مختلف می دانستند ولی امروز این دانش ارتباطات است که بر علوم سایه انداخته است و توسعه این دانش آغاز توسعه سایر رشته ها محسوب می شود.

رئیس دانشگاه علامه طبا طبایی اظهار داشت: اهمیت ارتباطات به لحاظ نظری آنقدر است که بدون شناخت مدل ارتباطی رایج در یک جامعه نمی توان سایر ابعاد آن را شناخت.

در ادامه این نشست؛ دکتر حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با اعلام اینکه «کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» اولین کرسی یونسکو در دانشگاه علامه طباطبایی و شانزدهمین کرسی این سازمان در ایران است، ابراز امیدواری کرد که این کرسی از فعالترین کرسی های موجود در ایران باشد.

وی با اشاره اینکه ما فکر می کنیم سازمان یونسکو به تفاوت های فرهنگی و هنجارهای فرهنگی جوامع احترام می گذارد و در امور آموزشی و فرهنگی کشورهای عضو دخالت نمی کند؛ گفت: تاسیس این کرسی یونسکو در دانشگاه علامه طباطبایی فرصتی برای ایران است تا سخنان شنیدنی خودرا به گوش دنیا برساند.

دکتر هادی خانیکی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس «کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» نبز در این آیین گفت: نقش ارتباطات در دنیای امروز افزایش همگرایی ها است و ما امیدواریم افتتاح این کرسی، ارتباط نهاد علم با جامعه را در ایران تقویت کند.

وی افزود: افتتاح این کرسی فرصت تازه ای برای ایران است تا از ظرفیت های جهانی برای توسعه دانشگاههای خود استفاده کند.

محمد مهدی فرقانی رئیس دانشکده علوم ارتباطات در این آیین گفت: ارتباطات علم و فناوری را حوزه ای جدید و نوظهور است که باید از ان برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و تبدیل علم به فرهنگ استفاده کرد.

جلالی نماینده دایم ایران در سازمان یونسکو نیز با اشاره به اینکه ایجاد کرسی توسط سازمان یونسکو برای نزدیکی و افزایش کشورهای جنوب شکل گرفت گفت: بر اساس این کرسی ها کشورهای دارای کرسی در یک همکاری بین المللی برنامه های پیشنهادی خودرا در زمینه های خاص در سطح دنیا مطرح می کنند.

وی ایجاد کرسی سازمان یونسکو در دانشگاه علامه طباطبایی را عاملی برای پیوند دانشگاههای ایران با سایر دانشگاههای دنیا دانست و از آن به عنوان دریچه ای برای آشنایی دنیا با توانایی های علمی ایران یاد کرد.

در ادامه این آیین خانم استر لاروش رئیس دفتر منطقه ای یونسکو در ایران نیز گفت: این دفتر امور کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان و ترکمنستان را برعهده دارد و ایجاد ««کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» می تواند همکاری های علمی ایران و این کشورها را افزایش دهد.

وی با اعلام اینکه ایجاد کرسی توسط سازمان یونسکو در خلق ایده ای جدید آموزشی و پژوهشی و ارتقای علمی کشورها با در نظر گرفتن تنوع های فرهنگی سودمند بوده است گفت: هم اکنون ۷۳۵ کرسی یونسکو در جهان فعال است که ۱۳۴ کشور را به هم پیوند می دهد.

پس از مراسم افتتاحیه، محل استقرار «کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی با حضور وزیر علوم افتتاح شد.

اعطای نشان دانشگاه علامه طباطبایی به خانم لاروش، رئیس دفتر منطقه‌ای یونسکو در تهران و دکتر جلالی، نماینده ایران در سازمان یونسکو بخشی دیگر از این آیین بود.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا، رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و تعدادی از اساتید مطرح علوم ارتباطات همچون عاملی، شکرخواه و افخمی و اعضای هیات علمی دانشکده علوم ارتباطات از جمله شرکت کنندگان آیین افتتاح «کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو» بودند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: منصور غلامی اخبار مهم اخبار روز جدیدترین اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۶۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • علامه مطهری شخصیت جامع علمی و بصیرتی معاصر است
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • زلفی گل: در فرهنگ ایرانی به علم توجه شده است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده