Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبير کل حزب کارگران الجزاير روز چهارشنبه عربستان سعودي را مسئول بخشي از حوادث خونين اخير فلسطين دانست و گفت: رياض به مردم فلسطين خيانت کرده است.
به گزارش خبرگزاري آريا، «لويزه حنون» Louisa Hanoune با اشاره به اينکه تنها در روز دوشنبه 14 مه، دستکم 62 فلسطيني در باريکه غزه توسط نظاميان رژيم صهيونيستي به شهادت رسيده و بيش از 2700 نفر مجروح شده اند تصريح کرد دولت الجزاير بايد از سياست هاي عربستان و ديگر خائنان عرب فاصله بگيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبير کل حزب کارگران الجزاير تاکيد کرد الجزاير نبايد در برابر جنايات صورت گرفته در فلسطين سکوت کند.
مردم باريکه غزه روز دوشنبه همزمان با افتتاح سفارت آمريکا در قدس اشغالي دست به تظاهرات زدند.
اين تظاهرات‌ با يورش نظاميان رژيم صهيونيستي به خاک و خون کشيده شد.
بسياري از کشورها از جمله جمهوري اسلامي ايران اين جنايت صهيونيست ها را محکوم کردند اما عربستان سعودي و برخي ديگر از رژيم هاي مرتجع عرب منطقه در برابر اين جنايت سکوت کردند.
عربستان، امارات و بحرين به دنبال عادي‌سازي روابط با رژيم صهيونيستي هستند. تلاش اين رژيم ها براي عادي‌سازي روابط با رژيم صهيونيستي در حالي است که صهيونيست ها سالها است علاوه بر سرکوب فلسطينيان بسياري از مناطق عربي - اسلامي را اشغال کرده اند.
«دونالد ترامپ» رئيس جمهور آمريکا، ششم دسامبر 2017 با وجود مخالفت‌هاي گسترده منطقه‌اي و جهاني اعلام کرد: واشنگتن، قدس را به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي به رسميت مي‌شناسد. «ترامپ» همچنين از وزارت خارجه آمريکا خواست تا مقدمات انتقال سفارت آمريکا از تل آويو به قدس را فراهم کند.
دولت آمريکا روز دوشنبه اين تصميم را عملي کرد.
شهر قدس که مسجدالاقصي نخستين قبله مسلمانان را در خود جا داده، بخش لاينفک فلسطين و از مهم‌ترين اماکن سه گانه مقدس اسلامي به شمار مي‌آيد.
قدس از سال 1967 در اشغال اسرائيل است.117

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا

مجمع جهانی بیداری اسلامی در واکنش به سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا در بیانیه‌ای تاکید کرد: اعتراضات دانشجویی در آمریکا نشان داد که شکاف بین حاکمیت و جامعه مدنی به ویژه دانشگاه فراتر از آن چیزی است که دولتمردان و سیاسیون آمریکایی تصور می‌کنند.

به گزارش ایسنا، متن بیانیه مجمع جهانی بیداری اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
 
تاریخ در حال تکرار است و دانشگاه‌های آمریکایی بعد از ۵۷ سال که از جنبش دانشجویی دانشگاه کلمبیا می‌گذرد، مجدداً به صحنه اعتراض و انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه  آمریکا در قبال مسأله فلسطین و غزه تبدیل شده است.
 
در آوریل ۱۹۶۸ دانشگاه کلمبیا مبدأ اعتراضاتی در آمریکا شد که باعث عقب‌نشینی این کشور از جنگ ویتنام گردید. در هفته‌های اخیر نیز این دانشگاه که دژ اصلی لابی صهیونیسم در آمریکاست، پیشگام خیزش بزرگ دانشجویی علیه سیاست‌های حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی شده است که در حال حاضر به بیش از ۱۰۰ دانشگاه معتبر آمریکایی تسری کرده است.  

اعتراضات دانشجویان و اساتید به دلیل آنکه دانشجویان هیچ وابستگی  به موسسات اقتصادی و احزاب و گروه‌ها و لابی رنت‌های تکنوکراسی ندارند و نوعا باطن پاک‌تر و ضمیر صاف‌تری دارند از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالایی و در نتیجه اثرگذاری بیشتری برخوردار  می‌باشند و دولت آمریکا را عملاً در «وضعیت سخت و دشوار» قرار داده است که این مسأله در اظهارنظر مقامات کنونی و سابق آمریکایی به وضوح مشخص است.
 
برخلاف اظهارات مضحک بایدن رئیس جمهور آمریکا که با فرار به جلو و توسل به حربه یهودستیزی تلاش می‌کند دانشجویان و اساتید معترض را به یهودستیزی متهم کند، اساتید و دانشجویان یهودی به ویژه در دانشگاه کلمبیا نقش مؤثر و برجسته‌ای در تحرک و سازماندهی جنبش دانشجویی دارند.

اینک لازم است افکار عمومی جهان و منطقه را به نکات زیر جلب می‌نماید:
 
یک؛ اعتراضات دانشجویی در آمریکا، قطعاً پدیده جدید و عجیبی است که تا پیش از این کمتر قابل پیش‌بینی و تصور بود. اولین‌بار در دهه‌های اخیر است که مسأله‌ای سیاسی تبدیل به جنبش دانشجویی با این گستردگی می‌شود و این یعنی نخبگان جامعه آمریکا علی‌رغم سانسور گسترده رسانه‌ای پیام مهمی را می‌گیرند و به درک درستی از آنچه که در فلسطین می‌گذرد رسیده‌اند.
 
دو؛ با وجود روایت‌گری دروغین دولت آمریکا و محافل رسانه‌ای و سیاسی همسو با آن پیرامون تحولات فلسطین و جنگ غزه، لیکن اعتراضات دانشجویی در آمریکا نشان داد که شکاف بین حاکمیت و جامعه مدنی به ویژه دانشگاه فراتر از آن چیزی است که دولتمردان و سیاسیون آمریکایی تصور می‌کنند. امروز در جامعه آمریکایی عملاً با پدیده‌ای مواجه هستیم که نشان می‌دهد دولت و حامیان رژیم صهیونیستی در داخل آمریکا عملاً قدرت اقناع جامعه مدنی، اساتید و دانشجویان در خصوص سیاست‌های حمایتی خود از اسرائیل را از دست داده‌اند که این مسأله قطعاً به مبدأ و نقطه آغازی بر تحولات و دیدگاه‌های ضد دولتی در آمریکا تبدیل خواهد شد.
 
سه؛ دولت آمریکا برخلاف ادعاهای حقوق بشری، برخورد خشن و سرکوبگرانه را با دانشجویان و اساتید معترض که مطالبات کاملاً برحق، مشروع، قانونی و انسان‌دوستانه دارند، در دستور کار قرار داده است. ماهیت و چگونگی رفتار آمریکا با معترضان و بازداشت هزاران دانشجو و استاد معترض، در حقیقت نقاب از چهره دموکراسی آمریکایی انداخته و رژیم آمریکا را بیش‌ازپیش در افکار عمومی جهان بی‌اعتبار ساخته است.
 
چهار؛ با توجه به اینکه دانشگاه نقش برجسته‌ای در زیست اجتماعی و روندهای سیاسی دارد و به عنوان لوکوموتیوی که جامعه را هدایت می‌کند و در مقام نیروی محرکه راهبردی، تمام فرآیندهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و ... را در جنبه‌های مختلف تحت تأثیر قرار می‌دهد، بنابراین هرگونه برخورد خشن واشنگتن با جنبش دانشجویی معترض نه تنها راه به جایی نمی‌برد بلکه برعکس جماعت بیشتری از مردم بی‌طرف را در آمریکا به سمت «حمایت از فلسطین» و «ضدیت با رژیم جنایتکار صهیونیستی» سوق می‌دهد؛ آنهم در شرایطی که آمریکا بزرگ‌ترین متحد راهبردی اسرائیل در دنیا محسوب می‌شود و صهیونیست‌ها نیز به لطف حمایت‌های آمریکا افزون بر ادامه نسل‌کشی در غزه، در سال‌های اخیر تلاش‌های فراوان و هزینه‌های هنگفتی برای به حاشیه راندن فلسطین از متن تحولات منطقه و جهان کرده‌اند.
 
پنج: سیاست سرکوب دانشجویان آزاده قطعا نتیجه عکس خواهد داد و استمرار و توسعه اعتراضات انسانی دانشجویان در دیگر نقاط جهان و از جمله کشورهای اروپایی را موجب خواهد شد.

شش؛ حمایت از فلسطین و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی، بلندترین صدایی است که امروز در کشوری که موتور محرک ادامه حیات و بقاء موجودیت اسرائیل در دنیا است، شنیده می‌شود. این از پدیده‌ها و تحولات عجیبی است که برای نخستین بار در بیش از ۷۵ سال گذشته که از تأسیس اسرائیل می‌گذرد در آمریکا در حال وقوع است. بدون شک اتفاقات کنونی دانشگاه‌های آمریکایی که باعث وحشت سران صهیونیستی و کابینه جنگ نتانیاهو شده است، با وجود سرکوب و مقاومت در مقابل درخواست معترضان، دیر یا زود به ثمر خواهد نشست و بر روندهای تصمیم‌ساز دولت آمریکا در قبال جنگ غزه و رویکردهای حمایتی شدید از رژیم صهیونیستی اثر خواهد گذاشت.  
 
با توجه به تعمیم خواسته دانشجویان آمریکایی در جهت توقف نسل کشی صهیونیست ها در غزه، دیگر ملت ها و به خصوص طبقه منورالفکر و تحصیل کرده و در حال تحصیل در سراسر جهان برانگیخته شده و حلقه محاصره را علیه صهیونیست ها و حامیان آنها تنگ‌تر خواهد کرد.

مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن محکوم کردن سرکوب گسترده این اعتراضات دانشجویی از همه ملت های آزادی‌خواه اعم از مسلمان و غیر مسلمان می‌خواهد اقدامات لازم را در جهت متوقف کردن جنایات این  رژیم صفاک انجام دهند.
 
 مجمع جهانی بیداری اسلامی

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحصن دانشجویان ایتالیا در همبستگی با فلسطین+ فیلم
  • اگر آمریکا نبود اشغالگری اسرائیل در ۷ اکتبر پایان یافته بود
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • وعده صادق، عبور از بازدارندگی خودساخته رژیم صهیونیستی بود
  • سرلشکر رشید: رژیم صهیونیستی جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • بلینکن: اسرائیل هنوز جان غیرنظامیان رفح را تضمین نکرده است