Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@00:18:29 GMT

چرا تولید تلویزیون و کولر کم شد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۷۴۶۱۰

چرا تولید تلویزیون و کولر کم شد؟

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی دلایل مختلف کاهش کولر آبی و انواع تلویزیون را در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ تشریح کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، حمیدرضا غزنوی در ارتباط با رشد منفی ۱۵.۸ درصدی انواع تلویزیون در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵، اظهار کرد: کاهش مونتاژ تلویزیون در سال گذشته به دو دلیل رخ داده و باید بدانیم که تلویزیون تولیدی در ایران وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به این‌که تکنولوژی حرف اول را در تولید و مونتاژ تلویزیون می‌زند؛ بنابراین با توجه به این‌که مدل‌های جدید و به روز در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۵ به میزان کافی در ایران مونتاژ نشد، شاهد کاهش تولید تلویزیون هستیم.

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان این‌که تولید تلویزیون نیازمند سرمایه در گردش بالاست، خاطر نشان کرد: مشکلات موجود در تامین سرمایه در گردش موجب شد تا تولید و مونتاژ تلویزیون کاهش یابد و در حال حاضر نیز باید اعلام کنیم که موجودی بازار به میزان کافی نیست.

غزنوی در ارتباط با علت رشد منفی ۳۳.۵ درصدی تولید کولر آبی در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ نیز اعلام کرد: یکی از اصلی‌ترین علل کاهش تولید کولر آبی قیمت تمام شده بالا بود، چرا که مواد اولیه از جمله فولاد و آهن به عنوان اصلی‌ترین مواد در تولید سه مواد اولیه در تولید کولر آبی با افزایش قیمت روبرو شده است.

وی افزود: با توجه به بالابودن مصرف آب توسط در کولرهای آبی، تغییر اقلیم آب و هوایی و نیز استفاده کمتر در ساخت‌وسازهای جدید از دیگر مسائلی است که موجب کاهش و تولید کولر آبی در سال ۱۳۹۶ نسبت به سال ۱۳۹۵ شده است.

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی همچنین با بیان این‌که کولرهای آبی از سالیان دور تاکنون تغییری در تکنولوژی خود نداشته‌اند، گفت: علاوه بر این مردم به کولرهای گازی روی آوردند که این مساله نیز از دیگر دلایل کاهش تولید کولر آبی در سال گذشته بوده است.

در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۵، هشت کالای منتخب صنعتی با کاهش تولید روبرو شدند که دراین کولر آبی با رشد منفی ۳۳.۵ درصدی در صدر قرار داشت و انواع تلویزیون با رشد منفی ۱۵.۸ درصدی در میان هشت کالایی که با رشد منفی تولید روبرو شده بودند در جایگاه سوم قرار داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون تولید ملی لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۴۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود

به گزارش همشهری آنلاین، معاون اول دولت های یازدهم و دوازدهم در بخشی از سخنانش در این دیدار گفت: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران و دهه گمشده اقتصاد ایران بود. اما در همین دهه سال‌هایی مثل سال ۱۳۹۵ استثنا است که ایران در آمار رشد اقتصادی اش در جهان اول شد و تورم تک رقمی حدود شش درصد را تجربه کرد.

وی تصریح کرد: چه چیزی باعث این تفاوت در سال ۱۳۹۵ نسبت به سایر سال‌های دهه نود شده بود؟ چون ما در این سال برجام را داشتیم و مشکلات‌مان را با جهان تا حدودی رفع کرده بودیم. با جهان کار می‌کردیم و جهان با ما کار می‌کرد. رفع مسائل بحرانی کشور در حرف یک جمله است اما نیاز به منابع وسیعی دارد که برای تامین آن باید مشکلات معضلات با جهان مدیریت شود. تنش‌ها کاهش پیدا کند. ما از سال ۱۳۸۹ تا امروز یا تحت تحریم‌های شورای امنیت هستیم و یا تحریم‌های آمریکا.

نماینده مردم جیرفت در مجالس دوم و سوم درباره پاسخ ایران به حمله ی اسرائیل به کنسولگری ایران اشاره کرد: ایران کشور بزرگ منطقه است و بقیه کشورها در مقابل ایران بسیار کوچک‌اند. اگر ایران برای سایر کشورها آقایی نمی‌کند نباید اینگونه برداشت شود که ایران ضعیف است لذا باید پاسخ مناسب به جنایت رژیم صهیونیستی داده می‌شد. باید می‌فهمیدند که ایران توانمندی‌های بسیاری دارد.

جهانگیری هم‌چنین درباره دلار ۴۲۰۰ تومانی هم پاسخ داد و درخصوص مسائل اقتصادی کشور گفت: اگر پنج نفر در ایران مدافع اقتصاد آزاد و بخش خصوصی باشند یکی از آن‌ها من هستم. اما وقتی که مسئول اجرایی کشور می‌داند که تامین اقلام بسیار ساده برای عده‌‎ای از مردم تا چه حد دشوار شده و گروه‌هایی از مردم برای تهیه خوراک روزانه دچار چالش شده‌اند نمی‌تواند آن مسئول بی‌تفاوت باشد.

وی افزود: درنتیجه در آن مقطع حذف این ارز ضربه مهلکی به روزی بخشی از جامعه می‌زد و ما با این کار نگذاشتیم فشار جنگ اقتصادی بر سفره مردم از حدی بیشتر شود. در دولت آقای رئیسی حذفش کردند اما حتی شش ماه هم نتوانستند نگهش دارند و مجدد برای اقلامی تخصیص ارز دولتی را در دستور کار قرار دادند.

اسحاق جهانگیری در انتها با قدردانی از فعالیت‌ها و حضور فعال اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، مجدد تأکید کرد: هرگز ناامید نباشید.

کد خبر 846772 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری دولت یازدهم

دیگر خبرها

  • قیمت طلا و سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • خوزستانی‌ها از چه کولر گازی‌هایی استفاده نکنند
  • فردا؛ احتمال افزایش شاخص کل بیشتر از کاهش
  • قیمت طلا و سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی در «اس‌اندپی»کاهش یافت
  • قیمت سکه در جا زد/ طلا کاهشی شد
  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • راز‌های ناگفته از تورم منفی ۱۰ درصدی افغانستان
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۷ تهران +جدول