Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه - ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به توزیع سه هزار و 400 تن اقلام ویژه ماه مبارک رمضان در استان گفت: این اقلام به قیمت مصوب در اختیار شهروندان قرار می گیرد و صاحبان فروشگاه ها نیز باید با قیمت تعیین شده اقدام به فروش آنها کنند.

اسمعیل کریم زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار آذربایجان غربی، قیمت مرغ منجمد 62 هزار ریال، گوشت گوساله 230 هزار ریال برای هر کیلو و هر شانه تخم مرغ 126 هزار ریال تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: همچنین هر کیلوگرم برنج به نرخ 39 تا 56 هزار ریال، شکر سفید و روغن نباتی نیز 15 درصد کمتر از قیمت بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود.
وی بیان کرد: کار اصلی تنظیم بازار به تعادل رساندن قیمت ها در بازار است بنابراین مدیریت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با صدور حواله در راستای توزیع کالا‌های اساسی اقدام به توزیع اقلام با نرخ مصوب می‌کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از شهروندان درخواست کرد تا کالا‌های اساسی و مورد نیاز خود را از تعاونی‌های مصرف محلی، کارگری و فروشگاه‌های زنجیره‌ای مورد تایید سازمان صنعت و معدن و تجارت خریداری کنند تا با افزایش تقاضا در بازار‌های دیگر نوسانی به وجود نیاید.
کریم زاده، گران‌فروشی، کم‌فروشی، تقلب، احتکار، نصب نکردن آرم طرح تنظیم بازار را جزو تخلفات مشهود بیان کرد و گفت: شماره 124 تلفن ستاد خبری رسیدگی به شکایات استان است و شهروندان در صورت مشاهده هر مورد خاص می توانند آن را گزارش کنند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، همزمان با ماه مبارک رمضان امسال 800 تن روغن، 800 تن شکر و 400 تن مرغ منجمد، یک هزار و 200 تن برنج، 70 تن تخم مرغ خوراکی و 80 تن گوشت قرمز منجمد آماده توزیع در فروشگاه های زنجیره ای است.
توزیع اقلام ‌اساسی از دیروز آغاز شده و تا 25 خرداد ماه در استان تداوم دارد.
بر اساس اظهار مسئولان جهاد کشاورزی در کل کشور 114 هزار تن اقلام مصرفی برای توزیع در ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده از این میزان، سه درصد برای مصرف در این استان اختصاص یافته است.
7125/2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تنظيم بازار ماه مبارك رمضان آذربايجان غربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۴۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

تین نیوز

فعالان صنف روغن موتور گفتند: روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، عدم عرضه روغن موتور این شرکت ها در بازار منجربه ایجاد «بازار سیاه» شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، اعلام این خبر از سوی فروشندگان روغن موتور در بازار لوازم یدکی تهران بیانگر آن است که شبکه توزیع یا احتمالا تولیدکنندگان مسیر رشد قیمت روانسازها را دنبال می کنند. قیمت گذاری دستوری برای هر محصولی سبب ایجاد زیان برای تولید کننده و عدم دسترسی مناسب مشتریان برای خرید می شود، اگر وزارت صمت و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نسبت به اصلاح قیمت روانکارها طی روزهای آتی اقدامی انجام ندهند، باید منتظر ایجاد التهاب شدید در بازار این محصول بود. ظاهرا تغییر مدیران عامل نفت بهران و ایرانول تاثیری در بهبود عرضه روغن موتور از سوی این دو شرکت روانساز به بازار نداشته است.

گرانی اهرم فشار به دولت

بررسی های میدانی خبرنگار «بازار» حاکی از آن است که سه شرکت بزرگ تولید کننده روغن موتور از جمله نفت بهران و ایرانول از ابتدای سال جاری تا امروز اقدام به عرضه روغن موتور در سطح بازار نکردند. فعالان این صنف معتقد هستند که تولیدکنندگان محصولات را به شبکه توزیع تحویل و این شبکه از توزیع آن در سطح بازار خودداری می کند. به نظر می رسد شبکه توزیع با عدم عرضه روغن موتور به بازار، مسیر تحمیل رشد قیمت روغن موتور به دولت را دنبال می کند.

فعالان این صنف در خصوص ایجاد چالش در بازار روغن موتور توسط شبکه توزیع و فقدان نظارت به این شبکه، بیان کردند: اگر شرکت های ایرانول و نفت بهران نسبت به عدم عرضه محصولات خود توسط شبکه توزیع مطلع هستند، چرا اقدام به پخش مویرگی در بازار لوازم یدکی تهران نمی کنند؟

یک فروشنده روغن موتور که نخواست نامش فاش شود، در خصوص عدم عرضه روغن موتور توسط شرکت های مذکور، به «بازار» توضیح داد: درحال حاضر برای روانسازها بازار سیاه ایجاد شده و به نظر می رسد اگر این شرایط تداوم داشته باشد، باید منتظر ورود روغن موتورهای تقلبی به بازار بود.

مجوز گرانی صادر شده؟

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مدعی است که هر گونه افزایش قیمت روغن موتور منوط به اخذ مجوز از کارگروه تنظیم بازار است، این مجوز فقط مشمول تولیدکنندگان روغن موتور می شود. آیا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان یا سایر نهاده های نظارتی، عملکرد شبکه توزیع در رشد قیمت روغن موتور را مورد بررسی قرار دادند؟ آیا شبکه توزیع یا «مافیایی روغن موتور» این قدرت را دارد که بدون ابلاغ مجوز گرانی، قیمت روغن موتور در بازار را افزایش دهند؟

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

روغن موتور به عنوان یک قطعه استراتژیک شناخته می شود، در صورت گرانی انواع روانکارها باید منتظر رشد قیمت کرایه حمل و نقل بود. زیرا سهم روانکارها در رشد نرخ کرایه ها حدود ۲۰ درصد است، باتوجه به افزایش قیمت ۵۰ درصدی روانسازها و نگرانی مالکان خودروها به ویژه رانندگان ناوگان حمل ونقل عمومی شاید بزودی کرایه ها بیشتر از ابلاغ دولت، رشد کند.

باتوجه به رشد نهاده های تولید و افزایش نرخ ارز، اصلاح قیمت کالاهای مانند روغن موتور که مشمول قیمت گذاری دستوری هستند، امری ضروری است. چرا که فقدان این مساله می تواند منجربه کاهش کیفیت، کاهش عرضه و ایجاد التهاب در بازار شود. به نظر می رسد که «مافیایی روغن موتور» بیشتر از هر زمان دیگری به بازار این محصول مسلط شدند، در سایه نبود نظارت ها اختیار تعیین نرخ در دست شبکه توزیع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • حقوق واقعی کارگران دیده شود
  • طرح بازرسان و ناظران افتخاری اجرا می‌شود
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • ۱۲ هزار خادم در قم در ماه مبارک رمضان به زائران و روزه‌داران خدمت کردند