Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزتخصصی "کارگری" در دفتر خبرگزاری تسنیم استان مرکزی راه‌اندازی شد. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، استان مرکزی از جمله استان‌هایی است که در مرکز کشور قرار گرفته و این استان به سبب استقرار صنایع مهم و استراتژیک و صنایع خرد بسیار به عنوان پایتخت صنعتی ایران شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان مرکزی طی دهه‌های گذشته چهره‌ای صنعتی به خود گرفت و با راه‌اندازی طرح‌های صنعت نفت و پتروشیمی به یکی از بزرگترین مراکز صنایع استراتژیک کشور تبدیل شد.

از تولیدات عمده استان می‌توان به آلومینیوم، محصولات آلومینیومی، ریخته‌گری فلزات سنگین، مخازن تحت فشار، بویلرهای نیروگاهی و صنعتی، ماشین آلات کشاورزی و راه‌سازی، محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی، رنگ‌های صنعتی، منسوجات، شیشه و جام، بلور، انواع لاستیک خودرو، شیم و کابل، شوینده‌ها، دوده صنعتی، الیاف مصنوعی، انواع سنگ ساختمانی، لوازم خانگی و کاشی، لوله و پروفیل فولادی و PVC اشاره کرد.

این درحالی است که به سبب وجود این سنایع قشر کارگری در این استان بخش عمده‌ای از جامعه این استان را تشکیل می‌دهد که زندگی این قشر جامعه تحت تاثیر فرآیند و اتفاقات و حوادث جریان کار قرار دارد.

در چندسال اخیر براثر سومدیریت‌ها، اجرای اشتباه سیاست‌های خصوصی‌سازی و واگذاری صنایع و همچنین رکود و تورم صنایع مهم استان مرکزی با بحران‌های شدیدی روبه رو شده که بعضا با واکنش‌هایی همچون تجمع و اعتراض کارگری به مسئولان اجرایی استان و دولت نمود پیدا کرده است.

هپکو، آونگان، شرکت صنایع و صنایع دیگر استان از جمله شرکت‌هایی هستند که به این دلایل با بحران رو به رو شده‌اند و این درحالیست که سازمان خصوصی‌سازی کشور هنوز معضل خصوصی‌شدن شرکتی مانند هپکو که بخش عظیمی از موضوعات کارگری استان را به خود معطوف کرده را حل نکرده خبر از واگذاری صنایع استراتژیک مانند پالایشگاه می‌دهد.

در این راستا، باتوجه به شعار دفتر خبرگزاری تسنیم استان مرکزی مبنی بر "تعامل با نخبگان، همگام با مردم" در راستای انعکاس تخصصی سخنان مردمی و کارشناسانه اساتید حوزه صنعت و تولید، اقدام به راه‌اندازی نخستین میز تخصصی رسانه‌ای "کارگری" در استان مرکزی با هدف انعکاس دغدغه جامعه کارگری کرده است.

به زودی دو میز تخصصی کارگری با دعوت از شوراهای کارگری و برخی کارگران، با هدف بررسی مطالبات کارگری و همچنین میز تخصصی صنعت با موضوع خصوصی‌سازی در دفتر خبرگزاری تسنیم استان مرکزی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/م

R41371/P1486/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • برگزاری آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم
  • برگزاری دوره آزمون تخصصی اعطای مدرک حفظ قرآن کریم