Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@18:20:30 GMT

نبود وحدت رویه در سیستم بانکی/متقاضی پیگیر کار نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۷۶۵۱۰

نبود وحدت رویه در سیستم بانکی/متقاضی پیگیر کار نیست

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری قروه با محوریت بررسی مشکلات با حضور مسئولان استانی و سرپرستان بانک های عامل با روندی متفاوت تر از نشست های قبل برگزار شد.

کارگروه های قبلی در این اواخر تنها با بیان آمارهای صرف و بدون خروجی مناسب و مهم تر از همه بدون حضور فرماندار وقت شهرستان و تنها توسط معاون عمرانی یا سیاسی برگزار می شد و گرچه تلاش اعضای کارگروه رفع موانع بود اما نبود شخص ارشد شهرستان این معنی را می رساند که گویا بحث اشتغال در قروه چندان مهم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقابل اما فرماندار جدید قروه در نخستین نشست کارگروه اشتغال در زمان ریاست خود از تمامی مسئولان مرتبط و عوامل بانک های دخیل در پرونده اشتغال هم در استان و هم شهرستان دعوت کرده و تنها محوریت کار را بر بیان مشکلات موجود و تدوین راهکاری برای رفع آن ها قرار داد.

همچنین وی خواستار پاسخ گویی تک تک مدیران و عوامل بانکی در خصوص مشکلات بیان شده در این زمینه شد.

سه نفر از مسئولان دستگاه های اجرایی دخیل در امر اشتغال ابتدا  گزارش آماری از وضعیت موجود دادند و هرکدام در خاتمه از چالش هایی گفتند که حل آن ها را بهترین شیوه برای ایجاد اشتغال در شهرستان دانستند.

نبود وحدت رویه در بانک ها

ابتدا رئیس تعاون، کار و رفاه اجتماعی قروه میزان طرح های مصوب در طرح اشتغال پایدار روستایی را ۲۳۸ طرح با اعتبار ۲۶ میلیارد و ۴۴۵ میلیون تومان عنوان کرد. به گفته «کوروش شعبانی» از این تعداد تنها صد میلیون تومان پرداخت شده و ۲ میلیارد تومان هم آماده پرداخت است.  

وی همچنین طرح های مصوب در طرح اشتغال فراگیر را ۵۸۲ مورد با اعتبار ۱۹۰ میلیارد و ۶۴۶ میلیون تومان دانست که به گفته وی از این تعداد ۱۹۸ طرح با اعتبار ۸۴ میلیارد و ۶۵۵ میلیون تومان شامل انصرافی ها بوده اند.

«شعبانی» ۳۸۴ طرح با اعتبار ۱۰۵ میلیارد و ۹۹۱ میلیون تومان را جزو موارد باقی مانده و معرفی به بانک اعلام کرد و گفت: از این تعداد تا کنون ۱۸ طرح به مبلغ ۲ میلیارد و صد میلیون تومان در لیست پرداختی ها هستند.

وی از تعداد ۲۷۳ طرح ثبت شده در سامانه کارا در بخش اشتغال فراگیر و ۲۹۱ طرح معرفی به بانک خبر داد.  

این مقام مسئول همچنین از ارائه ۷ طرح تکاپو از محل اشتغال روستایی به استان گفت و به طرح های اقتصاد مقاومتی با پرداخت ۱۱ میلیارد تومان اعتبار برای ۹۲۵ طرح در سال گذشته اشاره کرد.

در ادامه «شعبانی» با درخواست فرماندار قروه به چالش های موجود در این حوزه پرداخت و تصریح کرد: همزمان اعلام کردن طرح های اشتغال فراگیر و پایدار روستایی، محدود بودن امکانات به خصوص برای روستاییان، نبود وحدت رویه در سیستم بانکی، تضامین بانکی را از جمله موانع موجود است.

  تفاسیر متفاوت بانک ها از اشتغال

در ادامه معاون امور صنایع در سازمان معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه طرح های اشتغال فراگیر ۹۵ مورد بوده از انصراف ۷۰ طرح گفت و تأکید کرد: هم اکنون ۲۵ طرح در دستور کار قرار دارد.

به گفته «پیمان الماسی» از این تعداد ۴ طرح با مبلغ ۶۹۰ میلیون تومان پرداخت شده و ۲۱ مورد هم با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان معرفی به بانک بوده است.

وی از طرح های بخش اشتغال پایدار روستایی گفت و تصریح کرد: در این بخش ۹ طرح با اعتبار یک میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان مصوب شده که ۵ مورد آن معرفی به بانک شده اند و تا کنون هیچ پرداختی در این زمینه صورت نگرفته است.

«الماسی» از اختصاص ۲۶ میلیارد تومان معادل ده درصد از اعتبار در نظر گرفته شده برای قروه به فرآوری محصولات معدنی و صنایع خبر داد و از بی توجهی بانک به این مهم انتقاد کرد. وی همچنین از تفاسیر متفاوت بانک ها نسبت به طرح های اشتغال گفت و بر چالش های گفته شده از قبل تأکید کرد.

قوانین سخت بانکی

نماینده میراث فرهنگی کردستان در حوزه اشتغال هم در این نشست از طرح های بخش گردشگری و صنایع دستی خبر داد.

«فرهاد حامدی» با بیان اینکه شهرستان قروه بعد از سنندج از لحاظ نظرسنجی و معرفی طرح جزو مناطق برتر است، گفت: در حال حاضر در طرح اشتغال پایدار روستایی ۱۰۸ طرح با مبلغ ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آماده پرداخت است.

وی از این تعداد ۲ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان آن را مربوط به حوزه گردشگری و ۳ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان را هم مرتبط به صنایع دستی دانست.

به گفته «حامدی» ۲۴ طرح با اعتبار یک میلیارد و ۴۱۰ میلیون تومان آماده پرداخت بوده که از این میزان یک طرح ۲ میلیارد تومانی مربوط به بخش اشتغال فراگیر است.  

وی همچنین به اشتغال فراگیر اشاره کرد و ۵۴ طرح با مبلغ ۱۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان را مرتبط به این بخش عنوان کرد و با تأسف از انصراف ۵۳ طرح با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان خبر داد.

«حامدی» هم ضعف متقاضی برای پیگیری روند کار و قوانین دست و پاگیر بانکی را از چالش های اصلی در این زمینه دانست.

کد خبر 4299116

منبع: مهر

کلیدواژه: اشتغال زایی تسهیلات بانکی شهرستان قروه بوشهر ماه مبارك رمضان کرمانشاه شیراز گرگان شهرکرد خرم آباد بارش باران اشتغال برجام مشهد بیرجند یاسوج کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۶۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته باشگاه پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شدند و یک اتفاق بزرگ در تاریخ فوتبال ایران رقم خورد. سید محمد مهدی احمدی مدیر کنسرسیوم بانک‌های خریدار باشگاه پرسپولیس شب گذشته در گفتگوی تلویزیونی درباره بدهی‌های گذشته این دو باشگاه به بانک شهر، بانکی که سهام‌دار ۳۰ درصد از سهام پرسپولیس است صحبت کرد.

ویدئو: 330935

او در ابتدا درباره این بدهی گفت:  مانده بدهی باشگاه پرسپولیس به بانک شهر حدود ۱۸۰ میلیارد تومان است و باشگاه استقلال هم ۱۹۰ میلیارد تومان بدهی دارد که این جدای وجه التزام است که من از آن صرف نظر می‌کنم و عدد حدودی را در اینجا ابراز می‌کنم. هر دو باشگاه ۲.۵ میلیون یورو بابت بحث تسویه مطالبات با بازیکنان و کادری قبلی بدهی دارند. از زمان خصوصی سازی، چون سازمان مکلف کرد که فقط با یک بانک کار شود، بانک  شهر این کار را کرد. من بدهی به نظام بانکی را عرض کردم.

او همچنین خاطرنشان کرد: ما آن موقع برای اینکه می‌دانستیم باشگاه‌ها درآمد ارزی ندارند، شخص وزیر ورزش و اقتصاد با تضمین این دو عزیز این وام را پرداخت کردیم و این مطالبه باید از دولت پیگیری شود و در سال بعد این را پیگیری می‌کنیم تا از طریق ذی حساب وزارت بتوانیم این مصوبه را دنبال می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان