Web Analytics Made Easy - Statcounter

موافقت‌نامه محرمانگی طرح‌های میدان محور و همچنین تفاهم‌نامه ایجاد مرکز مشترک ازدیاد برداشت بین دانشگاه "صنعت نفت" و دانشگاه "مونتان لئوبن" اتریش به امضاء رسید.

به گزارش ایسنا، دانشگاه صنعت نفت به عنوان یکی از مراکز پیشرو در فازهای پیشین طرح‌های میدان محور و به منظور اجرای موفقیت‌آمیز طرح ازدیاد برداشت میدان گچساران و انتقال فناوری‌های روز دنیا، دانشگاه مونتان لئوبن اتریش را به عنوان  یکی از شرکای  خارجی خود انتخاب نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور "هولگر اوت"، رئیس بخش مهندسی مخازن دانشگاه مونتان لئوبن اتریش به همراه هیئتی در دانشکده نفت اهواز حضور یافت و با رئیس دانشگاه صنعت نفت دیدار کرد.

در جلسه نوبت صبح این دیدار در رابطه با امکان همکاری‌های مشترک در زمینه طرح‌های میدان‌محور، توسعه آزمایشگاه‌ها، غنی‌سازی محتوای دروس کلاسیک، آموزش‌های حرفه‌ای و فعال‌سازی تفاهم‌نامه قبلی میان دو دانشگاه تبادل نظر، و مقرر شد تا مرکز ازدیاد برداشت با نگاه ویژه به ازدیاد برداشت در مخازن شکاف‌دار به صورت مشترک راه‌اندازی شود.

پروفسور اوت در ادامه با حضور در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده نفت اهواز به ارائه سمیناری تحت عنوان "کاربرد سنگ‌های دیجیتال در ازدیاد برداشت نفت" پرداخت. این سمینار که با همکاری انجمن SPE برگزار شده بود، با استقبال بی‌نظیر دانشجویان دانشکده‌های نفت اهواز و آبادان روبه‌رو شد.

وی در ابتدای این سمینار توانایی‌ها و تیم‌های تحقیقاتی دانشگاه مونتان لئوپن را معرفی کرد و سپس به مباحث تخصصی در زمینه کاربرد سنگ‌های دیجیتال و میکرو سی تی اسکن‌ها در ازدیاد برداشت نفت پرداخت.

به گزارش ایسنا، در پایان این سمینار و در جلسه بعد از ظهر، موافقت‌نامه محرمانگی طرح‌های میدان محور و همچنین تفاهم‌نامه ایجاد مرکز مشترک ازدیاد برداشت به امضای طرفین رسید و نمایندگان دانشگاه لئوبن و کمیته تخصصی مناطق نفت‌خیز جنوب (کارفرمای طرح‌های میدان‌محور) و  کمیته تخصصی دانشگاه، در خصوص موارد تخصصی مربوط به طرح گچساران به بحث و گفت‌و گو پرداختند. در این دیدار همچنین تمهیدات لازم جهت غنی‌سازی و کاربردی شدن خدمات طرف اتریشی اندیشیده شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره
  • ادعای یک‌جانبه پیرامون میدان آرش در بیانیه‌ای دوجانبه حقی برای مدعی ایجاد نمی‌کند
  • سخنگوی وزارت خارجه: مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن در خصوص میدان آرش را مردود است/ این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند/ به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب کند
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف