Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران با بیان اینکه توسعه تولید نیازمند پشتوانه قوی است گفت: جامعه باید از دولت مطالبه گری کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حسن افراخته، رئیس انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران امروز ( 27 اردیبهشت) در سی و چهارمین نشست ماهیانه توسعه پیش نیازهای فعالیت های مولد اظهارکرد: مطالعات صورت گرفته در شیوه محصولات کشاورزی در کشور و گیلان تسلط بر شیوه سنتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه شیوه سنتی دارای بهره وری پایین است گفت: شیوه های سنتی بدون توجه به محیط زیست و نبود درآمد کافی و خدمات اقتصادی مورد نیاز، موجبات جمعیت گریزی در روستاها را فراهم کرده است.

 

افراخته  با تاکید بر اینکه خلاقیت و نوآوری رکن رسیدن به توسعه پایدار در هر جامعه ای شمرده می شود، اذعان کرد: گیلان دارای ظرفیت های بالای تولید انواع محصولات کشاورزی است، علی رغم تلاش های صورت گرفته در گیلان اما نتیجه مطلوبی را در بر نداشته است.

 

رئیس انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران افزود: با توجه به راهکارهای تدوین شده در برنامه ششم  دولت، توجه به توسعه و ارتقاء ظرفیت‌ها در مناطق مختلف کشور مورد توجه قرار دارد.

 

وی ادامه داد: گیلان دارای مزارع و باغات چای و دیگر تولیدات کشاورزی و  باغی است، که با توجه به این ظرفیت ها و حمایت از تولیدکنندگان می توان اقتصاد گیلان را تغییر داد.

 

افراخته به تغییر کاربری های کشاورزی در گیلان اشاره و  خاطر نشان کرد: متاسفانه در گذشته گیلان دارای 30 هکتار باغ چای بود که اکنون به 19 هکتار تغییر کاربری یافته است، در حال حاضر با وجود نعمت چای در شمال کشور تامین کننده 70 درصد چای کشور است.

 

رئیس انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران با تاکید براینکه محصولات تولیدی گیلان رو به کاهش است، تصریح کرد: باغات توت گیلان که برای تولید ابریشم بهره گرفته می شد به کلی در این استان نابود شده و این صنعت که قبل از برداشت برنج کمک حال کشاورزان بود امروزه به فراموشی سپرده شده است.

 

 وی ادامه داد: کاربری های برنج نیز تبدیل به  کاربری مسکونی و تجاری در استان  شده است.

 

 افراخته اذعان کرد: برخی از دولتی‌ها در جامعه امروزه همواره از خصوصی سازی صحبت می کنند، اما در طول خدمت انقلاب از حوزه دولتی خارج نشده اند، این افراد موجب تفکر فرد گرایی در جامعه شده اند.

 

افراخته افزود: با افزایش تورم بهای اجاره مسکن در شهرهای بزرگ 71 برابر و قیمت مسکن  96 برابر و نرخ خرید زمین 117 برابر شده است.  

 

رئیس انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران با بیان اینکه حمایت از مصرف کننده در جامعه از جایگاه مطلوبی برخوردار نیست، خاطرنشان کرد: آموزش افزایش آگاهی تکلیف مردم باید در جامعه نهادینه شود  مردم باید از حقوق شهروند آگاه بوده و این عامل باعث تقویت کیفیت محصولات و ذخیره دانش در تولید کنندگان خواهد شد.

 

وی به صنعت گردشگری پرداخت و گفت: صنعت گردشگری بدون خلاقیت و نوآوری و برنامه ریزی در گیلان هیچ گونه منفعتی نخواهد داشت، تولیدات مدرن و دولت توسعه گرا تنها راه چاره حل مشکلات  کشور و جامعه است.

 

  افراخته  با تاکید بر اینکه جامعه باید از دولت مطالبه گری کند تصریح کرد: اقتصاد در دنیای امروز متشکل از جامعه و سیاست است، توسعه تولید نیازمند پشتوانه قوی  است.

 

  رئیس انجمن علمی جغرافیا و برنامه ریزی روستایی ایران اظهار کرد: خسارت زدن به سرمایه های جامعه از جمله تولیدات و محصولات کشاورزی  مخرب تر از جنگ های سخت است.

 

 

 

پایان پیام/383

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان دولت فلسطین نمایشگاه کتاب تهران برجام مجلس مساجد قرآن کریم انتقال سفارت آمریکا به قدس رژیم صهیونیستی تولیدات کشاورزی اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۹۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، صالح رحیمی سه شنبه شب در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات گفت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، گفت: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهرباید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص های توسعه های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان عنوان کرد و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سالهای آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت های هر یک از دستگاه ها به صورت جداگانه بررسی می شود.

کد خبر 6093661

دیگر خبرها

  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند