Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@08:07:16 GMT

جزییات قسمت اول ماه عسل97

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۹۵۵۳۹

اولین قسمت برنامه ماه عسل ۹۷، روز گذشته با اجرای احسان علیخانی آغاز شد. ناطقان: اولین قسمت برنامه ماه عسل 97، روز گذشته با اجرای احسان علیخانی آغاز شد.

در ابتدای برنامه احسان علیخانی گفت: خوشحال هستیم با همه فراز و نشیب‌ها و با همه تجربه‌ها روبروی شما قد کشیدیم و آموختیم. امیدوارم امسال هم بتوانیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس، تیتراژ ابتدایی برنامه ماه عسل با صدای بهنام بانی پخش شد.

در ادامه برنامه ماه عسل، از مهمانان سال گذشته آیتمی پخش شد. اولین آیتم به عمو موسی اختصاص داشت که به دلیل اضافه وزن عوامل ماه عسل پیگیر درمان او بودند؛ اما عمو موسی عمرش به دنیا نبود و سال گذشته فوت کرد.

علیخانی در این باره گفت: همه ما ذوق داشتیم که امروز با عمو موسی صحبت کنیم، اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

دکتر جهانگیر، رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، اولین مهمان رسمی برنامه ماه عسل امسال بود.

علیخانی درباره مهمانش گفت: سال گذشته چند ملاقات و گفتگو با دکتر جهانگیر داشتیم و موضوعاتی را با هم مطرح کردیم. ایشان هم حضور افرادی که با مبالغ کم در زندان هستند را مطرح کردند.

سپس، جهانگیر ضمن تشکر از مردم گفت: با حضور مردم کار بزرگی رقم خورد. برنامه ماه عسل باعث شد حدود هزار و دویست نفر از کسانی که مدت‌های کوتاه و بلند در زندان بودند و به دلیل بدهکاری در زندان مانده بودند، آزاد شوند و این اتفاق با حضور و کمک مردم رقم خورد.

در بخش بعدی گفتگو، علیخانی درباره تعداد زندانیان خانم سوال کرد. جهانگیر پاسخ داد: در این طرح سه درصد زندانیان خانم‌ها و ۹۷ درصد آقایان بودند. دلیل اینکه تعدادشان کم است، این است که آمار زنان زندان‌ها پایین است و در دنیا این برای ما یک آمار مثبت است و نشان دهنده پایبندی خانم‌ها به مقررات است.
ارائه آماری از زندانیان آزاد شده  با کمک مردم

وی افزود:، اما نکته‌ مهمی که وجود دارد این است که ۶۴ درصد زندانیانی که در طرح سال گذشته، آزاد شدند متاهل بودند و به طور دقیق ۱۲۶۹ فرزند داشتند و به آغوش خانواده برگشتند. این بسیار مسرت بخش است.

علیخانی درباره این موضوع که چرا مردم در این طرح شرکت کردند و خود قوه قضاییه، مجلس و دولت این پول را نمی‌دهد و زندانی آزاد نمی‌کند، پرسید.

جهانگیر گفت: هر پول و بودجه‌ای که به سازمان‌ها در کل کشور تعلق می‌گیرد، در ردیف‌های خاص باید هزینه شود و ما ممنوعیت قانونی داریم که آن را در جا‌ی دیگری استفاده کنیم. از طرفی کسی که شاکی دارد و یک حق خصوصی دارد، بیت المال نمی‌تواند این حق خصوصی را بپردازد. همان طور که دولت و حاکمیت نمی تواند این حق خصوصی را عفو کند.

علیخانی در بخشی از گفتگو با جهانگیر عنوان کرد: خواهش می‌کنم به این موضوع فکر کنید، اگر کسی گرفتاری دارد مسئله مالی دارد و به اصطلاح ما نون برای خوردن ندارد؛ چند راه بیشتر ندارد یا باید از کسی پول بگیرد و بدهکار شود یا باید جرمی مرتکب شود که بزهکار می‌شود. بنابراین درد اقتصادی و معیشتی ممکن است افراد را به سوی بزه سوق بدهد.

جهانگیر ادامه داد: سال گذشته افراد بسیاری آزاد شدند، اما ما هنوز دغدغه بزرگی داریم. نزدیک به ۱۸ هزار نفر زندانی مالی داریم که به خاطر جرم غیر عمد زندان افتادند و محکومیت مالی دارند. چیزی در حدود سه هزار نفر برای مهریه زندان هستند. اگر ما منتظر گلریزان‌ها باشیم ممکن است سال‌ها طول بکشد؛ باید از پتانسیل‌ مردمی استفاده کنیم و دست مردم را ببوسیم به خاطر حمایتی که می‌کنند.

در بخش دوم گفتگو احسان علیخانی میزبان خواهران منصوریان بود.

علیخانی گفتگو را با سهیلا منصوریان آغاز کرد که سال گذشته آرزوی دیدار با پدر را داشت. او گفت: خداراشکر سال گذشته اتفاق خوبی افتاد و حال و هوای ما امسال تغییر کرد. انرژی خاصی از بودن کنار پدر می‌گیرم.

سپس، شهربانو افزود: یکی از آرزوهایم دیدن دوباره پدر بود. امسال بعد از چندین سال سیزده بدر را با هم بودیم. این روز‌ها پدرم به دلیل تصادفی که داشتند و آسیبی که دیدند، در خانه هستند.

پس از آن، الهه منصوریان درباره تغییرات یک ساله زندگی شان گفت: زندگی شخصی خواهران منصوریان تغییری نکرده، اما اتفاقات خوبی برای ما افتاد. پدر گمشده زندگی ما بود و مادر، جای پدر و مادر را برای ما پر کرده بود. البته ما نیاز عاطفی به پدر را داشتیم و آن‌هایی حرف من را درک می‌کنند که پدر ندارند یا پدربسیار به آن‌ها محبت می‌کند. ما در این یک سال محبتی از پدر دیدیم که باعث شد، انرژی بیشتری بگیریم. من حتی در مسابقات هم انرژی ام بیشتر شد. روز پدر در اردوی تیم ملی بودیم. اما من آن روز با پدرم هماهنگ کردم تا او را ببینم. در کل حس و حال خوبی داریم.

علیخانی از خواهران منصوریان سوال کرد آیا فردی را دیدید که نقل زندگی شما، زندگی اش را متحول کند و به زندگی امیدوار شود؟ مرضیه (خواهر بزرگ تر) پاسخ داد: من خودم افراد بسیاری را دیدم که از شهر‌های دور به سمیرم آمده بود تا ما را ببینند. یکی از آن‌ها حتی گفت؛ زندگی اش کامل نابود شده بود و با صحبت‌های ما و دیدن برنامه ماه عسل زندگی اش تغییر کرده است.

سهیلا منصوریان ادامه داد: خداراشکر در این یک سال مردم را کنار خود احساس کردیم. بیشتر تمرینات ما در فضای باز بود، اما بعد از برنامه ماه عسل به هیچ عنوان در پارک‌ها نمی‌توانستیم تمرین کنیم؛ مردم بسیار تجمع می‌کردند.

علیخانی سپس، درباره عدم حضور پدر سوال کرد و خواهران منصوریان پاسخ دادند: پدرمان تصادف کرده و از ناحیه زانو آسیب دیده است. علیخانی در ادامه گفت: به هر حال ما باید پیگیر باشیم؛ چراکه مردم الان می‌گویند شاید با پدرتان قهر کرده اید!

در بخش پایانی گفتگو داماد‌های منصوریان در برنامه حضور پیدا کردند. همسر مرضیه منصوریان که بعد از برنامه سال گذشته از او خواستگاری کرده بود، گفت: بعد از برنامه سال گذشته خواهران منصوریان، خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و یکی از آرزو‌های بزرگ من این بود که یک هدیه به آن‌ها بدهم. کار من نقاشی سیاه قلم است، نقاشی کشیدیم و ۲۵ ماه رمضان سال گذشته از مشهد به سمیرم رفتم و هدیه را به آن‌ها دادم.

علیخانی دلیل جواب مثبت مرضیه منصوریان را سوال کرد و او پاسخ داد: از امید پسرم و همچنین مادرم و الهه اجازه گرفتم و تحقیقات لازم را انجام دادیم. با مشاوره‌هایی که داشتم جواب مثبت را به ایشان دادم.

در پایان، تیتراژ پایانی برنامه ماه عسل با صدای آرش و مسیح عدل پرور پخش شد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ماه عسل ، احسان علیخانی ، قسمت اول

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماه عسل احسان علیخانی قسمت اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۹۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «افزایش سن بازنشستگی» در راستای «کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق‌ها در انجام تکالیف محوله» بندی از ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه بود که بررسی آن جنجال‌های بسیاری را در زمان بررسی بدنبال داشت و موافقان و مخالفان سعی در کوبیدن سنگ خود داشتند اما در نهایت با ورودش به شورای نگهبان، این شورا آن را خلاف موازین شرع و قانون اساسی نشناخت و اینگونه مهر تاییدی بر آن زد تا از فروردین ۱۴۰۳ قابلیت اجرا یابد.

ایسنا در گزارشی نوشت: با این حساب به ازای هر سال سنوات اشتغال بیمه‌شدگان، چندین ماه به سال‌های اشتغال آنها اضافه خواهد شد. البته اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد؛ به عبارت دیگر بر اساس این مصوبه، سنوات خدمت لازم برای بازنشستگی زنان و مردان، به‌ترتیب ۳۰ و ۳۵ سال تعیین شده است.

بدین ترتیب با توافق دو قوه (دولت و مجلس) فصلی جدید در سالهای‌ اشتغال و بیمه‌پردازی زنان و مردان (سنوات) ایجاد شد تا بلکه اینگونه ناترازی صندوق‌های بازنشستگی کاهش و بارقه امیدی باشد در جهت جلوگیری از ورشکستگی این صندوق‌ها؛ این در حالیست که در ازای این توافق قرار شد «همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان» اجرا شود؛ بدین ترتیب ظرف ۳ سال، بازنشسته باید ۹۰ درصد حقوق شاغلان را دریافت کند. میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز بدین صورت است این افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم هر سال ۳۰ درصد افزایش می‌یابد، لذا در سال سوم برنامه هفتم، حقوق و مزایای بازنشستگان به ۹۰ درصد حقوق و مزایای شاغلان باید برسد.

هرچند این توافق می‌تواند افزایش حقوق بازنشستگان و جبران بخشی از هزینه‌های زندگی این قشر در برابر تورم را در پی داشته باشد اما در مقابل بحث تامین منابع و بارمالی هنگفتش را پیش کشید و آنقدر جدی شد که رئیس مجلس پیشین در روزهای آخر آذرماه ۱۴۰۲، خواستار توضیح کتبی و شفاف دولت برای تامین محل منابع مالی اجرای همسان‌سازی شد و شرط پذیرش آن را تخصیص ۵۰ همت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ عنوان کرد؛ شرطی که در نهایت رئیس سازمان برنامه آن را پذیرفت.

اینگونه شد که دولت با اصلاح لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان از محل افزایش مالیات بر ارزش افزوده به میزان یک واحد درصد در سال جاری را در نظر گرفت تا منبع دراَمدی ثابت باشد. هرچند این موضوع باعث شد صندوقهای بازنشستگی دولتی آسوده بگیرند اما صندوقی همچون تامین‌اجتماعی که به صورت سه‌جانبه‌گرایی اداره می‌شود برای تامین منابع دل‌ آشوب شد و اختلاف نظرهایی ایجاد شد مبنی بر اینکه چگونه است افزایش حقوق با خیالی آسوده باید نصیب بازنشستگان صندوق‌های دولتی شود؟! لذا نمایندگان با تصویب بندی به منظور پرداخت بدهی‌های دولت به صندوق تامین‌اجتماعی (۱۳۰ همت)، آن را راهی برای تامین منابع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی اعلام کردند.

اوخر اسفند سال گذشته بود که مجمع تشخیص مصلحت نظام تکلیف دولت به تأدیه بدهی قطعی حسابرسی‌شده به سازمان تامین اجتماعی را برای متناسب‌سازی حقوق و حفظ قدرت خرید بازنشستگان تامین اجتماعی به مبلغ ۱۳۰ همت، تصویب کرد. مقرر شد این مبلغ به صورت نقدی یا از طریق روش‌های تهاتر، با رعایت اصل پنجاه و سوم (۵۳) قانون اساسی، به صورت واگذاری سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی سودده و همچنین تهاتر میعانات گازی و نفتی، خوراک و انرژی واحدهای تولیدی متعلق به سازمان تأمین اجتماعی و شرکت‌های تابعه و نیز از طریق واگذاری اوراق بهادار اسلامی(رایج بازار پول و سرمایه) منتشر شده توسط دولت، اعطای ضمانت‌نامه‌های دولتی و امتیازات مورد توافق و واگذاری طرح‌های دارای توجیه اقتصادی، با درصد پیشرفت بالا و سایر موارد قابل‌واگذاری، تامین شود.

بدین ترتیب تنها «زمان» اجرای همسان‌سازی به عنوان مسئله موجود باقی ماند که محمد محمدی، معاون فنی و امور بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی در خصوص آن، گفت: این امر منوط به تدوین و ابلاغ آیین‌نامه‌های مربوطه است اما عملیاتی شدن آن مطابق قانون برنامه هفتم توسعه، از اول فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ است.

اما رضا فیضی نژاد معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری لازمه اجرای متناسب‌سازی حقوق‌ بازنشستگان، به‌خصوص ماده ۲۹ قانون برنامه را «تهیه آیین‌نامه و تعیین ساز و کار اجرایی آن توسط سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه» و ابلاغ آن به صندوق بازنشستگی کشوری دانست.

به گفته وی، تهیه و تدوین پیش نویس آیین نامه مربوط به اجرای متناسب سازی در برنامه هفتم توسعه، با محوریت سازمان اداری استخدامی و مشارکت سایر دستگاه‌های مرتبط در مرحله ویرایش نهایی است.

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: پس از ابلاغ آیین نامه و دستورالعمل اجرایی مربوطه به صندوق بازنشستگی کشوری، متناسب سازی حقوق بازنشستگان صندوق از تاریخ اجرای مقرر در قانون، اعمال و احکام مربوطه نیز صادر خواهد شد.

فیضی نژاد پیش از این بودجه مورد نیاز برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان، در سال اول را ۴۸ هزار میلیارد تومان اعلام کرده و گفته بود: برای اعمال متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و اعمال ۴۰ درصد شاغل همتراز در حقوق بازنشستگان طی سال اول به ۴۸ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است. به عبارتی در سال ۱۴۰۳ علاوه بر بودجه جاری، فقط برای اجرای متناسب‌سازی به ۴۸ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است که در مجموع پنج سال (برنامه هفتم توسعه)، مبلغی معادل بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار را شامل می‌شود.

میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز به گونه‌ای است که در سال اول ۴۰ درصد، در سال دوم ۷۰ درصد و در سال سوم برنامه ۱۰۰ درصد این ۹۰ درصد پرداخت خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896354

دیگر خبرها

  • برنامه‌های ویژه‌ای برای نشاط اجتماعی بانوان قزوین داریم
  • بازگشت «بسته پیشنهادی» با عابدزاده و «پرویز خان»/ ساعت تغییر کرد
  • معرفی موسسات ازدواج در برنامه «بیا وسط»
  • عکس جدید احسان علیخانی در کنار مه‌لقا باقری
  • ۱۵ میلیارد ریال برای مرمت کاروانسرای تاریخی آوه ساوه تخصیص یافت
  • جزییات فصل اول سند جدید تحول قوه قضاییه اعلام شد
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات
  • بررسی مسائل و مشکلات خانواده با «مشاور»
  • آغاز پخش فصل دوم برنامه «پا به ماه» از شبکه دو سیما
  • کارآفرین اردبیلی مهمان برنامه «کار خونه»