Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@04:21:11 GMT

افزایش آمار کودک آزاری نسبت به سال های گذشته

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۹۷۰۹۵

فرهاد تجری درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه شدت کودک آزاری های فعلی درگذشته وجود نداشته است، گفت: کودک آزاری به عنوان یک امر ناپسند و یک مسئله نا به هنجار اجتماعی دررفتار خیلی از والدین و یا مرتبط با پدرو مادر یعنی ذی مدخل درزندگی والدین مانند ناپدری و نامادری وجود دارد، البته علت بخش عمده این مشکل عدم وجود قانون متقن بوده و متاسفانه قانونگذار دراین خصوص قوانین مناسبی را وضع نکرده است؛ بنابراین ضعف در قانونگذاری تاحدودی تشدید کننده این مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب وگیلانغرب درمجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه قانونگذار به ویژه قوه قضاییه باید دردوره های قبل لایحه ای را برای تعیین تکلیف این موضوع به مجلس ارسال می کرد، افزود: البته دراین خصوص لایحه ای درمجلس مطرح است، اما این لایحه تمامی مسائل مربوط به حوزه کودک و نوجوان را مورد توجه قرار داده است؛ بنابراین بهتر بود لایحه ای فقط برای جلوگیری از کودک آزاری ها از سوی دولت تدوین می شد، ضمن اینکه مجلس هم از آمادگی لازم برای تصویب هرقانونی دراین حوزه برخوردار است.

وی با تاکید براینکه نمایندگان هم می توانند با استفاده از اطلاعات لازم دردستگاه قضایی طرحی را درخصوص مقابله با کودک آزاری درجامعه آماده کنند، تصریح کرد: به طورحتم کودک آزاری یکی ازجرائم شایع درعصر فعلی بوده که مختص به کشورما نیست، بلکه دراکثر جوامع دنیا به طرق مختلف دیده می شود؛ قطعا اگر دراین حوزه چاره اندیشی نشده و قانونگذاری درستی صورت نگیرد، درآینده مشکلات حادتری دربحث کودک آزاری برای جامعه ایجاد خواهد شد.

تجری با اشاره به اینکه کاهش کودک آزاری به عنوان یک فوریت و ضرورت باید مورد توجه مسئولان دردولت و مجلس قرارگیرد، گفت: کاهش این نابه هنجاری باید با رعایت جوانب شرعی و اقتضاعات عرفی و اجتماعی جامعه صورت گیرد، همچنین مجلس باید لوایح دولت درخصوص این مباحث را با قید فوریت دردستورکار بررسی قرار دهد؛ زیرا با اتمام هر دوره ای ازمجلس لوایح و طرح ها منتفی می شود، بنابراین باید بروز رسانی دربررسی طرح ها و لوایح باقی مانده از دوره های گذشته مجلس صورت گیرد.

عضو هیات رییسه کمیسیون اصل نودم مجلس، با بیان اینکه فراوانی جرم کودک آزاری درطی سالیان گذشته به میزان امروز نبوده است، افزود: قوانین فعلی درحوزه کودک آزاری صریح نبوده و می طلبد قانونگذار با توجه به آسیب پذیری روحی و روانی کودکان درآزار و اذیت ها قوانین لازم را تصویب کند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۹۷۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به مراعا ماندن تصمیم‌گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست‌های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده‌ است اما پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌ها و کانون‌های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

وی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می‌شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه‌ای مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم‌شدن شرایط برای سفرهای کوتاه‌مدت به‌منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده‌ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه‌ را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899355

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته  
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • افزایش میزان ذخایر سد‌های استان کرمانشاه