Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هرچند برجام همه اهداف ایران را تأمین نکرده اما آثار و فوایدی داشته که قابل توجه است. مطلبی که متأسفانه گاهی مورد غفلت برخی قرار می گیرد این است که پیش از برجام ایران در ذیل بند هفت منشور سازمان ملل قرار داشت. آفتاب‌‌نیوز : حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری، در خصوص موضوع برجام و خروج آمریکا از آن افزود: رهبر معظم انقلاب ضمن اعلان بی اعتمادی به آمریکا، کلیات برجام را تأیید کردند که بدون اذن ایشان هم، برجام از سوی ایران قابل پذیرش نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان مکرر تیم مذاکره کننده را تأیید و حمایت کردند ضمن اینکه پیش بینی بدعهدی و خروج آمریکا را هم کرده بودند، لذا موضوع خروج آمریکا از برجام خیلی هم غیرمنتظره نبود. 
به گزارش آفتاب نیوز،وی ادامه داد: هرچند برجام همه اهداف ایران را تأمین نکرده اما آثار و فوایدی داشته که قابل توجه است. مطلبی که متأسفانه گاهی مورد غفلت برخی قرار می گیرد این است که پیش از برجام ایران در ذیل بند هفت منشور سازمان ملل قرار داشت. 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارداشت: هر کشوری که تحت فصل هفت منشور، روی میز شورای امنیت سازمان ملل قرار گیرد، به عنوان کشور تهدیدکننده صلح و امنیت جهان شناخته شده و تحریم و حمله نظامی به آن کشور از نظر مقررات بین المللی مجاز است و آمریکا با استفاده از همین بند به عراق حمله نظامی کرد. 
ناطق نوری ادامه داد: لذا خروج ایران از ذیل بند هفت، یکی از آثار و فواید برجام است؛ از طرفی چالش اصلی ما با جهان غرب در بحران هسته ای در مورد غنی سازی و آب سنگین بود که با برجام این حق توسط هر پنج قدرت جهانی به رسمیت شناخته شد و به تصویب شورای امنیت سازمان ملل نیز رسید. 
وی افزود: اکنون که آمریکا از برجام خارج شده، باز هم نتوانسته این حق را تضییع کند؛ لذا باید گفت ایران با برجام در جدال 12 ساله با قدرت های جهانی در مورد حق غنی سازی و آب سنگین به پیروزی رسید که قابل بازگشت هم نیست و عصبانیت صهیونیست ها و امثال آنها نیز از همین موضوع است. 
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از نظر اقتصادی هم مهمترین اثر برجام این بود که فروش نفت و بانک مرکزی از تحریم خارج شدند. پیش از برجام ناچار بودیم نفت را روی آب به طور قاچاق و یا با پرچم دیگران و با قیمت پایین بفروشیم که در بیشتر مواقع هم پولش را نمی دادند و ناگزیر بودیم کالای چینی یا هندی به جای پول نفت بگیریم. 
ناطق نوری خاطرنشان کرد: به علاوه تحریم هایی همچون بیمه و کشتیرانی که تجارت بین المللی ما را بسیار سخت، گران و پرریسک کرده بودند نیز برداشته شد و رفع این تحریم های کلیدی آثار مثبتی داشت؛ هرچند مشکلات اقتصادی هنوز به طور مطلوب برطرف نشده است، اما باید توجه داشته باشیم که بخش مهمی از مشکلات اقتصادی ما مانند بیکاری، تورم و رکود، ریشه در چگونگی مدیریت خودمان و مسائلی همچون اقتصاد دولتی، نگاه غیرحمایتی به بخش خصوصی، تنگ نظری، تغییرات پی در پی قوانین و... دارد که همگی مسائل داخلی هستند. 
وی در ادامه افزود: بخش دیگری از مشکلات ما به دلیل چالش های جدید ما با غرب و آمریکا در مورد مسائل منطقه ای است که فرای از برجام است. غرب به ویژه آمریکا از حضور مؤثر و موفقیت های ایران در منطقه ناخشنود است و به بهانه های مختلف مانند مساله حقوق بشر و موشک های بالستیک، ایران را به چالش می کشانند. 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر بدون غرض ورزی بخواهیم درخصوص برجام داوری داشته باشیم، درک این موضوع دشوار نیست که خروج آمریکا از برجام اجماع قدرت های بین المللی علیه ایران را شکست.
وی اضافه کرد: بُرد بین المللی ایران در این ماجرا این است که همه بلوک های قدرت در جهان حتی اتحادیه اروپا جملگی معتقدند ایران به تعهداتش عمل کرده و بدعهدی از آمریکاست. ناطق نوری افزود: با این تدبیر درست و همراه با شکیبایی، ضرر سنگینی به حیثیت و جایگاه بین المللی آمریکا وارد شد؛ به عبارت دیگر در این ماجرا آمریکا به جهانیان نشان داد که امضاء او در هر پیمان و قراردادی بین المللی نمی تواند دارای اعتبار باشد و نباید به او اعتماد کرد. وی در ادامه گفت: یکی دیگر از آثار مهم خروج آمریکا از برجام این است که اروپا برای حفظ حیثیت و هویت خود و نیز پاسخگویی به افکار عمومی، به فکر استقلال از آمریکا افتاده است. صدر اعظم آلمان و رئیس جمهوری فرانسه به طور رسمی اعلام کردند که اروپا باید به فکر استقلال از آمریکا باشد. به گفته ناطق نوری، برجام در حقیقت یکی از مهمترین دستاوردهای سیاست خارجی اتحادیه اروپاست که نابودی و نادیده گرفتن آن سرشکستگی بزرگی برای آنان خواهد بود.
وی افزود: به نظر بنده اروپا دچار یک تضاد بزرگ شده است؛ از یک طرف تحت فشار آمریکاست و از طرف دیگر به دلیل پایبندی ایران به اصول برجام نمی تواند ایرادی به ما بگیرد و چنانچه تحت تأثیر آمریکا قرار گیرد میراث سیاست خارجی و اعتبار بین المللی خود را به مخاطره می اندازد و در بین مردمش زیر سؤال می رود؛ لذا باید تکلیف خود را روشن کنند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: برخی از منتقدان داخلی از روی بی توجهی و گاهی مغرضانه، موضوع خروج آمریکا از برجام را بهانه تسویه حساب با دولت قرارداده اند و نمی دانم چرا به این واقعیت روشن توجه نمی کنند که رژیم صهیونیستی، اعراب تکفیری و جریان های راست افراطی در آمریکا علیه برجام متحدند و این بهترین دلیل برصحت عملکرد نظام جمهوری اسلامی در مورد توافق هسته ای است. 
ناطق نوری گفت: البته باید توجه داشته باشیم که در شرایط کنونی، چالش ایران فراتر از برجام است، زیرا دولت جدید آمریکا با وقاحت و به طوررسمی اعلام می کند به دنبال براندازی نظام در ایران است که البته این آرزو را به گور خواهند برد. 
وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی و عربستان به دنبال کشاندن آمریکا به جنگ با ایران هستند، تاکید کرد: در این شرایط ، حفظ و تقویت وحدت ملی و یکپارچگی همه جریانات سیاسی در دفاع از منافع ملی و استقلال کشور همانند دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی از ضروریات و وظایف آحاد ملت و جریان های سیاسی است. 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کسانی که با نیت تسویه حساب سیاسی اقدام به انتقادهای مخرب می کنند متوجه نیستند این روش موجب شکست جبهه داخلی شده و زمینه موفقیت برنامه های دشمن را فراهم خواهد کرد. 
منبع: ایرنا  کد خبر: ۵۲۴۱۲۷ تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶

منبع: آفتاب

کلیدواژه: صلح امنیت مقررات بین المللی آمریکا عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۰۱۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها

شیوه جعل اسناد و مدارک منتشر شده در بی‌بی‌سی شباهت بسیار زیادی به اسناد جعل شده توسط گروه‌های هکری وابسته به نفاق دارد!

سرویس سیاست مشرق- انتشار یک گزارش ضدایرانی درباره چگونگی فوت نیکا شاکرمی در کوران اغتشاشات ۱۴۰۱ توسط شبکه بی‌بی‌سی همچنان با حاشیه‌هایی روبه‌رو است، از روز انتشار این گزارش تاکنون، گاف‌های فراوانی از اسناد جعلی ارائه شده در این گزارش توسط رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی رو شده است، این خطا آنچنان آشکار و بزرگ است که بی‌بی‌سی یک بازیگر ایرانی به عنوان یکی از عوامل مرگ نیکا جا زده است!

تا جایی که بسیاری از کارشناسان سیاسی به این نتیجه رسیده‌اند که بخش جهانی بی‌بی‌سی یا به صورت عامدانه و با هدف ایجاد تشنج رسانه‌ای این گزارش را منتشر کرده یا آنکه یک کلاه بزرگ بر سرش رفته و جریانی با اهداف پنهان سیاسی به صورت سازمان‌یافته انگلیسی‌ها را سرکار گذاشته‌اند.

با پذیرش هر کدام از این دو روایت، انتشار یک ماجرای عجیب و غریب از سوی بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که دست‌هایی در پشت پرده در تلاش بوده است تا با بازکردن دوباره یک پرونده سوخته بار دیگر افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد، اما چه کسی این گزارش خاص را در رسانه‌ انگلیسی منتشر کرده و در شبکه سایبری ضدانقلاب گردانده است؟ نگاهی به نویسندگان این گزارش اطلاعات جالب توجهی را در اختیار قرار می‌دهد.

آیدا میلر، نام یکی از نویسندگان گزارش بی‌بی‌سی جهانی درباره نیکا شاکرمی است. یک بررسی ابتدایی نشان می‌دهد که به ظاهر این نام به صورت مستعار در این گزارش استفاده شده است، اما ظاهر شدن یک اکانت با این نام در شبکه‌های اجتماعی ردپای نویسنده را هویدا کرده و اطلاعاتی جالبی درباره این شخص به مخاطب می‌دهد، گویی این اطلاعات به صورت عامدانه پخش شده تا عاملین انتشار این گزارش نوربالا زده باشند!

پشت نقاب یک نویسنده مجهول در گزارش انگلیسی

درباره میلر دو نکته قابل‌تأمل وجود دارد؛ ابتدا اینکه تاکنون هیچ گزارش دیگری با نام آیدا میلر در بی‌بی‌سی کار نشده و دوم اینکه سابقه‌ای از هویت واقعی او در شبکه‌های اجتماعی از او وجود ندارد، این دو شاهد نشان از فیک(ساختگی) بودن این فرد دارد.

اما نکته جالب توجه صفحه تازه‌تأسیس «آیدا میلر» پس از آغاز فعالیت صفحات افرادی را دنبال می‌کند که مستقیما یا غیرمستقیم با عناصر گروهک تروریستی منافقین و نیز عوامل همکار با موساد در ارتباط هستند.

یکی از این افراد، دومنیک آتیاس است. آتیاس وکیل و معاون ریاست‌جمهوری وقت فرانسه در سال ۲۰۱۷ بوده که اکنون با عنوان پوششی فعال حقوق بشر و کودکان و رئیس هیئت‌مدیره بنیاد وکلای اروپا فعالیت می‌کند.

دومنیک آتیاس همچنین روابط نزدیکی هم با سرکرده تروریست‌ها در آلبانی یعنی مریم رجوی دارد. او از زمان تصدی پست در معاونت ریاست‌جمهوری فرانسه تا کنون همکاری‌های زیادی را با منافقین داشته و حتی در کمپ اشرف نیز با رجوی دیدار و گفتگو کرده است.

یک منبع امنیتی درباره شخصیت آتیاس می‌گوید: رجوی هر بار که قصد پرونده‌سازی حقوق بشری علیه ایران را داشته سراغ این وکیل فرانسوی رفته و با پرداخت پول او را به کار گرفته است، آتیاس با دادن رشوه به سیاست‌مداران اروپایی و آمریکایی علیه مردم ایران پرونده سازی می‌کند!

عجیب آنکه یک روز قبل از انتشار گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی آتیاس با رهبر گروهک منافقین در پاریس دیدار کرده است. این دیدار در حاشیه کنفرانسی که منافقین ترتیب داده بودند، شکل گرفت. این کنفرانس ضدایرانی با مضمون سیاه‌نمایی علیه وضعیت اجتماعی و زنان ایران برگزار شده است، در این نشست آتیاس در کنار مریم رجوی علیه زنان ایرانی سخنرانی کرده است!

هم‌زمان با برگزاری این نشست نیز، هشتگ «زن، مقاومت، آزادی» نیز که از هفته گذشته بارگذاری شده بود، وایرال شد؛ در روزهای اخیر نیز، اکانت‌های سایبری و هوادار منافقین، این هشتگ را درباره گزارش نیکا شاکرمی نیز پخش کردند که نشان از برنامه‌ریزی از پیش هماهنگ شده منافقین با انگلیسی‌ها درباره این گزارش داد، پیش از این بارها اتفاق افتاده است که منتافقین با پرداخت پول‌های کلان به رسانه‌های غربی گزارش‌های ادعایی خود را بدون اسم و عنوان منتشر کرده‌اند.

به عنوان مثال رسانۀ آمریکایی اُپن سیکرت (مرکز سیاست پاسخگو) که به طور تخصصی به مسئله ورود پول‌های با منشاء مشکوک به امور سیاسی در آمریکا می‌پردازد، طی گزارشی از پرداخت مبلغ ۱.۴ میلیون دلار به شرکت لابی‌گر «روزمونت» از سال ۲۰۱۳ تا کنون توسط تروریست‌های منافقین برای تأثیرگذاری بر سیاست‌های خارجی و دفاعی آمریکا خبر داده است.

این گزارش که به طور خاص اقدام اخیر «مایکل موکازی» در ثبت نام رسمی در فرم مربوطۀ وزارت دادگستری آمریکا به عنوان لابی‌گر گروهک تروریستی منافقین را بررسی می‌کند، به سایر فعالیت‌های تبلیغی این گروهک نیز اشاره کرده و اسامی دیگر سیاستمداران آمریکایی حامی تروریست‌های منافقین مانند رودی جولیانی، جان بولتون و رابرت توریسلی را نیز مطرح می‌کند.

در ادامه این گزارش اسنادی دربارۀ مراودات مالی فرقه تروریستی منافقین با یک شرکت لابی‌گر در آمریکا منتشر شده است که نشان می‌دهد منافقین بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹ در مجموع ۱.۴ میلیون دلار برای تاثیرگذاری بر سیاست‌های دولت و کنگره آمریکا به شرکت روزمونت پول پرداخت کرده است. لازم به ذکر است این اسناد از طریق ادارۀ اسناد عمومی وابسته به سنای آمریکا بدست آمده است.
در همین زمینه گفتنی است بارها اسناد پرداخت مبالغ هنگفت توسط گروهک تروریستی منافقین به سیاستمداران و روزنامه‌نگاران مختلف در رسانه‌های این کشور منتشر شده و اقدامات این گروهک تروریستی برای اثرگذاری بر سیاستمداران آمریکایی مورد انتقاد رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی قرار گرفته است.

دومنیک آتیاس دو روز پس از گزارش نیکا شاکرمی نیز، یک پیام ویدیویی اختصاصی برای تلویزیون منافقین ارسال کرده است، افزوده بر این، آتیاس گزارش بی‌بی‌سی را که به زبان فرانسوی در وب‌سایت متعلق به منافقین نوشته شده بود را در صفحه توییتری خود بازتاب داده است.

دیگر شخصیتی که آیدا میلر، نویسنده گزارش بی‌بی‌سی او را دنبال کرده، برد شرمن است. یکی از نمایندگان جمهوری‌خواه سنای آمریکا که روابط نزدیکی با منافقین داشته و از حمایان سرسخت اغتشاشات ۱۴۰۱ در ایران بوده است، سال گذشته منافقین در ساختمان کنگره آمریکا نمایشگاهی را برگزار کرده بودند که حامی اصلی آن برد شرمن، نماینده جمهوری‌خواه کنگره بود.

جعل اسناد توسط یک سازمان ضدایرانی!

بررسی های ابتدایی نشان می‌دهد که شیوه جعل اسناد و مدارک منتشر شده در بی‌بی‌سی شباهت بسیار زیادی به اسناد جعل شده توسط گروه‌های هکری وابسته به نفاق دارد، اما این اسناد رد پای یک سازمان ضدایرانی را نیز برملا می‌سازد! یکی از مهمترین شخصیت‌هایی که آیدا میلر آن را دنبال می‌کند، جیسون برادسکی، رئیس شورای سیاست‌گذاری گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای(UANI) است.

برادسکی فروردین ۱۴۰۰ به تیم سردبیری شبکه تروریستی اینترنشنال پیوسته بود. او در زمان ریاست شورای سیاست‌گذاری UANI، فعالیت‌های گسترده‌ای را به بهانه‌های هسته‌ای، علیه ایران ترتیب داده بود و روبط نزدیکی نیز با موساد دارد، برادسکی همان کسی بود که اولین‌بار تصاویر عملیات تروریستی عوامل موساد در ایران علیه شهید صیاد خدایی را در فضای مجازی منتشر کرده بود.

کنارهم قرار گرفتن قطعات این پازل‌ها نشان می‌دهد که گزارش ضد ایرانی شبکه انگلیسی دست پخت مشترک منافقین و موساد است که تلاش شده با ساخت نسخه رسانه‌ای از آن، مورد استناد قرار بگیرد.

برادسکی رئیس اتحادیه‌ای است که از سال ۲۰۰۸ تاسیس شده که تا پیش از او توسط مقامات اسبق دستگاه سیاست خارجی و دولت آمریکا اداره می‌شد. این سازمان را ابتدا «مارک والاس»، سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل، همراه با «ریچارد هالبروک» از اعضای دولت «باراک اوباما»، تاسیس کردند.

اما اکنون ریاست آن بر عهده «جو لیبرمن»، سناتور سابق ایالت «کانیتیکت» است و مدیریت اجرایی آن نیز توسط «دیوید ایبسن» اداره می‌شود. این سازمان با عنوان «اتحاد علیه ایران هسته» آغاز به فعالیت کرد و با مشورت گروهی از چهره‌های نظامی و سیاست خارجی برجسته ضدایرانی در ایالات متحده به فعالیت خود ادامه داد.

در بین این مشاوران، «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی دولت «دونالد ترامپ» نیز دیده می‌شود که حتی سابقه عضویت در این سازمان را هم دارد. مهم‌ترین تامین‌کنندگان بودجه «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»، سرمایه داران جمهوری‌خواه در آمریکا هستند، با این حال این سازمان مدعی شده سالانه بین ۱.۳ تا ۱.۷ میلیون دلار کمک مالی معاف از مالیات جمع‌آوری می‌کند که البته اسامی حامیان مالی خود را هیچ‌وقت منتشر و رسانه‌ای نکرده است. با این وجود، ارتباط این سازمان با عناصر صهیونیستی فعال علیه جمهوی اسلامی ایران، نشان از وابستگی کامل مالی آن به سرویس‌های اطلاعاتی سیا و موساد و لابی صهیونیسم است.

اعضای دیگر این گروه شامل جیم ولسی، رئیس پیشین سازمان سیا، مئر دگان، رییس سابق موساد، ریچارد دیر لاو، رییس سابق سرویس اطلاعاتی انگلستان، آگوست هنینگ، رییس سابق سرویس اطلاعاتی آلمان، کریستن سیلوربرگ، سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا، چارلز گاتری، فرمانده سابق اطلاعاتی در ارتش و مدیر موسسه روچلید در انگلستان (خاندان یهودی روچیلد)، فرنسز تاون‌سند، معاون مشاور امنیت داخلی بوش و عضو شورای خط مشی اطلاعاتی و اطلاعات خارجی، ولفگانگ شوسل، صدر اعظم سابق اتریش، وزیر سابق و معاون صدر اعظم اتریش، هستند.

فعالیت کلیدی و راهبردی این سازمان، لابی‌گری ضدایرانی در کنگره آمریکا است؛ این سازمان با مجموعه اقداماتی نظیر برگزاری کارزارهای ضدایرانی، تحریم و اعمال فشار بر شرکت‌ها و سازمان‌های در حال تجارت با ایران، تهیه پیش‌نویس قوانین ضدایرانی جهت تصویب در کنگره و...، علیه ایران در کنگره آمریکا لابی‌گری می‌کند، اقداماتی که مشابه آن در گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی مشهود است و تلاش شده با این روایت جعلی، دستاوردی ضدحقوق بشری علیه ایران زمینه‌سازی شود.

به خصوص اینکه مهمترین هدف این سازمان در بُعد اطلاع‌رسانی، بسیج پشتیبانی عمومی و استفاده از گستره رسانه‌ای و متقاعد سازی رهبران کشورهای خارجی برای ایران هراسی است. این سازمان همچنین وظیفه دارد اهداف موساد و رژیم صهیونیستی در اروپا و آمریکا را با هدف افزایش تضاد بین دولت و ملت ایران با دولت و ملت آمریکا را رایزنی، زمینه‌سازی و پیگیری کند.

یکی از نکات جالب صفحات مجازی «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»، اکانت عربی این سازمان در توئیتر است که عنوان هسته‌ای را حذف کرده و با نام اتحاد علیه ایران، فعالیت می‌کند.

سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌ای افزوده بر این که با لابی و حمایت مالی صهیونیست‌ها مدیریت و فعالیت می‌کند، سابقه جعل نامه و اسناد را در سال ۲۰۱۳ دارد. ۱۹ جولای ۲۰۱۳، مالک یک شرکت کشتیرانی یونانی به نام ویکتور رزتیس، علیه گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای در آمریکا شکایت می‌کند.

در این شکایت آمده که سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌ای علیه شرکت یونانی اتهام زده و با آنها همچون جلادان رفتار می‌کند؛ این سازمان خواسته تا شرکت یونانی متعهد شود که اتهام فعالیت تجاری‌اش با ایران از سوی یک حسابرس موردنظر گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای، مورد بررسی قرار گیرد و خود را با عنوان جعلی یک شورای مستقل جهت ممیزی و حسابرسی معرفی کند.

تمامی اتهامات این لابی صهیونیستی علیه تاجر یونانی، بر پایه نامه‌ای است که رزتیس به مسئولان ایرانی در یونان ارسال کرده و در آن خواستار دیدار با آنان شده بود. همچنین گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای، مدعی است رزتیس تفاهم همکاری مشاوره‌ای نیز با ایرانی‌ها امضا کرده بوده است که این سازمان البته تاکنون از انتشار این دو نامه مورد ادعای خود، خودداری کرده است. از طرفی رزتیس نیز قویاً اعلام کرد که هر دو نامه، جعل شده است. در ماه آوریل ۲۰۱۳، در نامه‌ای که وکلای رزیتس، مالک شرکت کشتیرانی یونانی، به ریاست دادگاه ارائه دادند، اعلام کردند که به اطلاعاتی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای، توسط افراد ذی‌نفوذ خارجی همچون اونگار تامین مالی می‌شود؛ افرادی که احتمالا اسرائیلی هستند!

ردپای عناصر نفاق و موساد در گزارش بی‌بی‌سی آنچنان عیان است که اعتبار آن با یک بررسی ساده نیز قابل تشریح است، این هماهنگی تابستان سال گذشته و در جریان جلسه وزیر اطلاعات اسرائیل با برخی عناصر رسانه‌ای ضدایرانی در لندن فراهم شده است.

اتهامات حقوق بشری علیه ایران، آخرین تلاش‌های لابی صهیونیسم برای فشار حداکثری علیه مردم ایران در مجامع بین‌المللی پس از عملیات وعد صادق است. نفوذ عوامل رژیم صهیونیستی در رسانه‌های لندنی نیز به همین منظور تقویت شده تا راهبرد صهیونیست‌ها برای فرار از فشار جهانی محقق شود.

دیگر خبرها

  • از مذاکره در تهران تا احیای برجام در واشنگتن؟!
  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم