Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-04@00:18:01 GMT

۴ تغییر رایج در زندگی مشترک پس از ۴۰ سالگی

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۰۳۱۵۷

۴ تغییر رایج در زندگی مشترک پس از ۴۰ سالگی

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،  مطالعات نشان می‌دهند زوج‌هایی که وقت بیشتری را با همدیگر می‌گذرانند، رضایت بیشتری از زندگی خودشان دارند. البته وقت‌گذرانی با همسر در صورتی نتیجه مثبت دارد که کیفیت مطلوبی داشته باشد. درواقع، بعضی از زوج‌ها فقط موقع تماشای تلویزیون در کنار هم قرار می‌گیرند، درحالی که چنین اتفاقی اساسا وقت‌گذرانی با همدیگر محسوب نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۱. ارتباط با شخص خودتان ممکن است سخت‌تر شود

برای این‌که رابطه درونی با خودتان را در سطح درستی حفظ کنید، باید احساس خوبی نسبت به زندگی خودتان داشته باشید. با این‌حال، این مساله فقط در سطح گفتنش راحت است و اجرای آن در زندگی به تلاش نیاز دارد. توضیح مشکل با کمک منحنی U نیز می‌تواند تصویر روشن‌تری به شما در این زمینه بدهد.

 

وقتی که ما وارد دهه ۲۰ سالگی می‌شویم، در بالای منحنی U قرار داریم، اما با حرکت به سمت انتهای دهه ۲۰ سالگی، ‌میزان شادی و احساس خوش‌بختی نیز در ما کاهش می‌یابد و به قسمت پایینی منحنی U می‌رسیم. با این‌حال، نکته این‌جاست که وقتی وارد دهه ۵۰ سالگی می‌شویم، دوباره رو به قسمت بالایی منحنی U حرکت می‌کنیم و احساس شادی نیز در ما بیشتر می‌شود.

 

راه‌حل: ابتدا باید روی همه داشته‌های مفید، مثبت و خوب‌تان تمرکز کنید. حتی بهتر است که داشته‌های مهم‌تان را روی کاغذ بنویسید. درواقع، شما باید تمرکزتان را از روی عوامل غیرقابل کنترل بردارید و به امور مثبت اختصاص بدهید.



۲. شاید تصمیم بگیرید که «طلاق خاکستری» داشته باشید

بعضی از افراد با ورود به دهه ۵۰ سالگی،‌ تصمیم به متوقف کردن زندگی مشترک و اصطلاحا «طلاق خاکستری» ‌می‌گیرند. آمارها نشان می‌دهند که شکاف‌های منجر به طلاق خاکستری عمدتا توسط زنان شروع می‌شوند و به‌گفته محققان، بخشی از این قضیه به طول عُمر افراد برمی‌گردد. درواقع، زنان در جهان امروزی بیشتر عُمر می‌کنند و امید به زندگی بیشتری دارند. بنابراین، بعضی از آنان به این نتیجه می‌رسند که هنوز زمان کافی برای انتخاب‌های متفاوت و دلخواه دارند و همین کار را هم انجام می‌دهند.


راه‌حل: اگر در اواخر دهه ۴۰ سالگی و دهه ۵۰ سالگی تصمیم به طلاق گرفتید، حتما وضعیت افرادی که چنین کاری را انجام داده‌اند، بررسی کنید. آشنایی با پیامدهای این کار و نظر افرادی که چنین کاری انجام داده‌اند، واقعا به شما کمک می‌کند تا در تصمیم‌گیری خودتان دقت کنید. اطلاع دادن این تصمیم به فرزندان و نحوه برخورد اطرافیان با تصمیم شما،‌ فقط بخشی از هزاران مساله‌ای است که با آن‌ها مواجه خواهید شد.



۳. برای‌تان روشن می‌شود که همه روابط با همدیگر یکسان نیستند
 
محققان می‌گویند، تعداد دوستانی که زنان انتخاب می‌کنند، در دهه ۲۰ سالگی به اوج خودش می‌رسد و گروه نزدیکان و دوستان در دهه ۴۰ سالگی آنان شدیدا محدود می‌شود. درواقع، زنان در دهه ۴۰ سالگی نسبت به روابط اجتماعی سخت‌گیر هستند و با انسان‌های کمتری در ارتباط باقی می‌مانند. از طرف دیگر، انسان‌ها در میان‌سالی اساسا با دقت بیشتری در انتخاب دوستان و نزدیکان عمل می‌کنند و انتخاب‌های سالم‌تری هم انجام می‌دهند. این مساله در بعضی از افراد به قطع ارتباط با دوستان یا حتی همسر منجر می‌شود.

 

راه‌حل: اگر با چنین حالت‌هایی مواجه شدید و احساس کرید که درحال فاصله‌گیری از همه هستید،‌ بهتر است در روابط خودتان تجدید نظر کنید و با همسرتان و دوستان‌تان وقت بیشتری بگذرانید تا بتوانید لحظات جدیدی را تجربه کنید.



۴. ممکن است که کیفیت وقت‌گذرانی با همسرتان پایین بیاید

مطالعات نشان می‌دهند زوج‌هایی که وقت بیشتری را با همدیگر می‌گذرانند، رضایت بیشتری از زندگی خودشان دارند. البته وقت‌گذرانی با همسر در صورتی نتیجه مثبت دارد که کیفیت مطلوبی داشته باشد. درواقع، بعضی از زوج‌ها فقط موقع تماشای تلویزیون در کنار هم قرار می‌گیرند، درحالی که چنین اتفاقی اساسا وقت‌گذرانی با همدیگر محسوب نمی‌شود.


راه‌حل: ‌حداقل یک شب در هفته را به دور از تلویزیون و موبایل بگذرانید. اگر گردش در بیرون از خانه برای‌تان سخت است، برای یک شب جذاب در خانه برنامه‌ریزی کنید.

 

سلامتیسم

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: ۴۰ سالگی زندگی مشترک گوناگون زوج جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۰۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن

اگر می‌خواهید با افزایش سن، اعتماد به نفس خود را تقویت کنید، باید برخی رفتارها را کنار بگذارید. در این مقاله، ۸ رفتاری که باید از آنها دوری کنید تا با اعتماد به نفس و مهربانی پذیرای سن خود باشید، معرفی می‌کنیم.

به گزارش فرطب، با ما همراه باشید تا با شناخت و خداحافظی از این رفتارها، گام‌های محکم‌تری به سمت پختگی و اطمینان بردارید.

۱) خداحافظی با نیاز دائمی به تایید

در زندگی، خواستن تایید دیگران کاملاً طبیعی است، اما با افزایش سن، تکیه مداوم بر این تایید می‌تواند به عزت نفس ما آسیب برساند. وقتی برای احساس خوب بودن به نظر دیگران وابسته باشیم، خودمان را از درون ضعیف می‌کنیم. یاد بگیرید به غریزه‌ها و تصمیم‌های خود اعتماد کنید و تنها تاییدی که واقعاً مهم است را از خودتان بجویید، تا با اعتماد به نفس بیشتری پیر شوید.

۲) فراموش کردن اشتباهات گذشته

همه ما در زندگی خود اشتباه می‌کنیم و این اشتباهات بخشی از فرایند یادگیری هستند. با بالا رفتن سن، مهم است که اشتباهات گذشته را رها کرده و اجازه دهیم تجربیات جدید ما را تعریف کنند. این نگرش نه تنها به ما کمک می‌کند تا با اعتماد به نفس بیشتری پیش رویم، بلکه موجب می‌شود که از هر فرصتی برای رشد و پیشرفت استفاده کنیم.

۳) اهمیت دادن به سلامت جسمانی

حفظ سلامت جسمانی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. ورزش منظم نه تنها به حفظ سلامت جسم کمک می‌کند بلکه روحیه و اعتماد به نفس را نیز تقویت می‌بخشد. فعالیت‌هایی مانند پیاده‌روی، یوگا یا حتی رقص، می‌توانند تأثیرات شگرفی بر سلامتی عمومی داشته باشند. به بدن خود اهمیت دهید و با فعال ماندن، جوانی و شادابی خود را حفظ کنید.

۴) رویارویی با تجربیات جدید

اجتناب از تجربیات جدید می‌تواند مانعی در مسیر رشد و توسعه شخصی باشد. خواه یادگیری مهارت‌های جدید، سفر به مکان‌های ناشناخته، یا تلاش برای کشف هویت جدید باشد، همه و همه می‌توانند به شما کمک کنند تا از زندگی لذت ببرید و در هر سنی اعتماد به نفس داشته باشید. به جای اینکه از تغییر بترسید، آن را به عنوان فرصتی برای یادگیری و تجربه‌کردن بپذیرید.

۵) توقف مقایسه با دیگران

مقایسه خود با دیگران یکی از رفتارهایی است که باید با آن خداحافظی کنید، زیرا این عمل می‌تواند اعتماد به نفس شما را به شدت تحت تأثیر قرار دهد. هر فردی مسیر منحصر به فرد خود را دارد و مهم این است که به جای مقایسه، روی پیشرفت‌ها و موفقیت‌های شخصی خود تمرکز کنید. این نگرش به شما کمک می‌کند تا با اعتماد به نفس بیشتری در مسیر زندگی قدم بردارید.

۶) ارزش قائل شدن برای علایق شخصی

زندگی پر از مسئولیت‌ها ممکن است ما را از تعقیب علایقمان باز دارد، اما برای حفظ اعتماد به نفس با افزایش سن، حیاتی است که به آن‌ها اهمیت دهیم. وقتی به چیزهایی که دوست داریم اهمیت می‌دهیم، نه تنها خوشحال‌تر می‌شویم، بلکه احساس ارزشمندی و اعتماد به نفس نیز تقویت می‌شود. پس فرصت‌هایی را برای نقاشی کشیدن، نوشتن، یا هر علاقه دیگری که دارید، فراهم کنید تا زندگی‌تان را با شور و اشتیاق پر کنید.

۷) پذیرش تغییر

تغییر یکی از ترس‌های بزرگ بسیاری از افراد است، اما یادگیری برای پذیرش آن می‌تواند به طرز چشمگیری به افزایش اعتماد به نفس کمک کند. تغییرات، چه کوچک و چه بزرگ، فرصت‌هایی برای رشد و یادگیری به همراه دارند. برای پذیرش تغییر، بر روی توانایی‌های خود تمرکز کنید و به خود یادآوری کنید که هر تغییری می‌تواند شروعی برای شروعی نو و بهتر باشد.

۸) باور به ارزش خود

یکی از چالش‌هایی که با افزایش سن روبرو می‌شویم، تردید در ارزش خودمان است. باور به ارزش شخصی و پذیرش این که شما به عنوان یک فرد، بی‌قید و شرط ارزشمند هستید، کلید افزایش اعتماد به نفس است. مهم است که به خودتان یادآوری کنید که شما ارزش دارید، نه تنها به خاطر دستاوردهایتان بلکه به خاطر انسانیت خود. شک در ارزش خود را کنار بگذارید و با اعتماد به نفس به پیش بروید، چرا که شما برای جهان ارزشمند هستید.

جمع بندی

اعتماد به نفس با افزایش سن تقویت می‌شود اگر به رفتارهای مخرب خود خداحافظی کنیم. پذیرش تغییر، توقف مقایسه با دیگران، رها کردن اشتباهات گذشته، اهمیت دادن به سلامت جسمانی، پرداختن به علایق شخصی، و داشتن باور به ارزش خود، همگی به ما کمک می‌کنند تا با اعتماد به نفس بالاتری زندگی کنیم. هر سنی فرصتی برای رشد و ارتقاء است؛ پس از آن به نفع خود استفاده کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • ویل آسپری: ای جی استایلز سعی کرد مرا به رفتن به WWE متقاعد کند
  • تداوم بارندگی همراه با رعد و برق شدید در امارات+فیلم
  • زلاتان ابراهیموویچ: هنوز هم بهترین هستم؛ به خاطر بچه‌هایم تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفتم
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • پول چینی‌ها تصمیم ستاره جنجالی والیبال را تغییر داد
  • زندگی سخت است، اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • زندگی سخت است اما مدیرعاملی سخت‌تر!