Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-06@22:12:17 GMT

بازخوانی پرونده مناقصه آزادگان/شرکت‌ها مسکوت ماندند

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۰۷۴۶۱

به گزارش وانانیوز، 

سناریوی وزارت نفت برای توسعه میدان نفتی آزادگان، بزرگ‌ترین میدان نفتی کشور، یکپارچه سازی قسمت شمالی و جنوبی آن و برگزاری مناقصه بین غول‌های نفتی جهان بود. فرآیندی که از حدود دو سال گذشته آغاز شده و طبق گفته های مسئولان قرار بود در سال جاری به سرانجام برسد.

چراغ مناقصه چه زمانی روشن شد؟

اواخر پاییز سال ۱۳۹۵، فراخوان شرکت ملی نفت برای دعوت از شرکت‌های نفتی بین المللی برای حضور در مناقصه میدان نفتی آزادگان ارائه شد و چراغ برگزاری مناقصه روشن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پاسخ به این فراخوان شرکت‌های مختلف نفتی اطلاعات خود را ارسال کردند و از از 50 شرکتی که توسط شرکت ملی نفت ایران برای مشارکت در توسعه میادین نفتی ایران تایید صلاحیت شدند، حدود ۱۷ شرکت برای حضور در مناقصه میدان نفتی آزادگان ابراز تمایل کردند و در نهایت از میان ۱۷ شرکت ۱۱ شرکت از محل میدان نفتی آزادگان بازدید کردند.

کدام شرکت‌ها در مناقصه حضور یافتند؟

در این راستا اعلام شد شرکت روس‌نفت از روسیه، شرکت‌های CNPC و ساینوپک از چین، شرکت انی از ایتالیا، شرکت مرسک از دانمارک، شرکت OMV از اتریش، شرکت ONGC از هند، شرکت پرتامینا از اندونزی، شرکت پتروناس از مالزی، شرکت شل از هلند، شرکت وینتر شال از آلمان، شرکت توتال از فرانسه و یک شرکت تایلندی در مناقصه میدان نفتی آزادگان حضور خواهند داشت و در نهایت کنسرسیومی متشکل از برخی شرکت‌های مذکور برای توسعه این میدان تشکیل خواهد شد

وضعیت نتایج مطالعات چگونه بود؟

در نهایت نتیجه شش مطالعه فنی پس از امضای تفاهم‌نامه‌های MOU و HOA از شرکت‌های خارجی دریافت شد که مروبط به شرکت‌های  لوک اویل، مرسک، توتال، اینپکس، پرتامینا و یک شرکت دیگر بوده است.  از زمانی که شرکت‌ها تایید صلاحیت شدند، مطالعات فنی خود به تناوب  برای شرکت ملی نفت ارسال کردند و شرکت ملی نفت نیز پس از بررسی یا این نتایج را تایید کرد یا این مطالعات را به شرکت‌ها برای تکمیل بازگرداند اما در نهایت اعلام شد که مطالعات فنی ارائه شده از سوی شرکت‌ها رضایت بخش بوده است.

مناقصه چه زمانی برگزار می شود؟

برای برگزاری مناقصه  در سال 1396 زمان‌های مختلفی اعلام شد و در نهایت بیژن زنگنه،وزیر نفت دراین مورد گفت برگزاری مناقصه میدان نفتی آزادگان به خوبی پیش می‌رود و تاخیری صورت نگرفته است. قبلا هم اعلام کردم اگر مناقصه طبق روال خود جلو برود نتایج آن زودتر از تابستان سال ۱۳۹۷ ارائه نخواهد شد.

سرانجام مناقصه چه شد؟

بر اساس این گزارش، سیدنورالدین شهنازی زاده،مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت مهندسی و توسعه نفت در حاشیه بیست و سومین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در مورد مناقصه میدان آزادگان توضیح داد: ۱۳ شرکت در مناقصه شرکت کرده‌اند اما با توجه به شرایط مناقصه به خوبی پیش نرفت و یکسری شرکت‌ها مسکوت ماندند. اما یکسری شرکت‌های دیگر مانند CNPC پتروناس و OMV همچنان حضور دارند و قرار است در آینده نزدیک نتیجه مطالعات خود را ارائه کنند. اگر یک کنسرسیوم دیگر باشد، مناقصه را انجام می‌دهیم.

انتهای پیام

 

منبع: وانا

کلیدواژه: مناقصه توسعه میدان نفتی آزادگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۰۷۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود

شهردار منطقه ۳ تهران با بیان اینکه میدان ونک ۳ طبقه می‌شود، گفت: چنانچه امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود، این پروژه ممکن است سال آینده به کلنگ‌زنی برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمید جوانی امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت‌_ در حاشیه جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به ۳ طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است، تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است که اکنون کار مطالعاتی آن در دست اقدام است تا امسال انجام شود، و در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در جواب سوالی مبنی بر اینکه آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است، خاطرنشان کرد: هنوز مطالعات نهایی نشده است، جلسه‌ای با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم، طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی تاکید کرد: این پروژه بسیار بزرگ یعنی از تونل توحید بزرگ‌تر است، اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر است که اجرای آن نیازمند مطالعات جدی است.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر این طرح پروژه تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود، گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود، سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد، اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست.

جوانی افزود: از معاونت فنی و عمران درخواست داریم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهارراه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه در اولویت قرار گیرد تا زیرگذر میدان ونک نیز در برنامه مطالعاتی انجام شود و در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر 750813

دیگر خبرها

  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • میدان ونک ۳ طبقه می‌شود
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • میدان ونک تهران ۳ طبقه می‌شود
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک اعلام شد
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه