Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، فرصت 7 روزه شرکت در مزایده گرفتن مالکیت باشگاه تراکتورسازی شب گذشته به پایان رسید.

عباس الیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد شرایط باشگاه تراکتورسازی گفت: از مسئولان و مدیران برای اینکه در حسابرسی شفاف کمک حال ما بودند تشکر می‌کنیم. مدیریت فعلی باشگاه با تمام توان برای انجام امور تیم وارد عمل شد تا فصل روبه‌رو برای تراکتورسازی از دست نرود و کارهای انتقال به بهترین شکل انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه تا به الان هم شرایط خوب بوده است.بنده در شرایط سرپرست باشگاه تراکتورسازی هستم نه مالک و تا حد توان برای شفاف سازی و آینده بهتر این تیم بزرگ مردمی نهایت تلاشم را انجام داده ام.

وی افزود: شب گذشته آخرین فرصت انجام فراخوان جهت مدیریت و خرید باشگاه تراکتورسازی بود،  صاحبان فعلی به جمع‌بندی نهایی رسیده که تیم‌داری نکنند و  تا سه روز آینده با واگذاری تراکتورسازی به صورت قانونی  مالک باشگاه معرفی خواهد شد.

سرپرست باشگاه تراکتورسازی در رابطه با پیوستن ساغلام به یک تیم ترکیه‌ای عنوان کرد: طبق قرار قبلی که به تأیید ساغلام هم رسیده بود قرار بود ما در زمان مشخص برای انجام حساب و کتاب و تصمیم در مورد آینده صحبت کنیم. بدون اینکه ما صحبتی انجام دهیم و تماسی داشته باشیم او به تیم ترکیه‌ای پیوست و حتی نتوانستیم حساب و کتاب نهایی را انجام دهیم. در مقطع فعلی هدف اصلی ما برای نجات تراکتورسازی این است که با بهترین تصمیم به شکل قانونی تیم را واگذار کنیم که به همین خاطر فراخوان این مسأله در روزنامه رسمی به چاپ رسید و متقاضیان اقدامات مدنظرشان را انجام دادند.

الیاسی در رابطه با شایعه تقاضای خریداران در خارج از استان تصریح کرد: این مسأله صحت ندارد، تراکتورسازی آنقدر بزرگ و دارای محبوبیت است که نباید به این شایعات کمترین توجهی شود. تراکتورسازی به عنوان یک نماینده نام آشنا برای فوتبال آذربایجان باقی می‌ماند و مطرح شدن این بحث‌ها شیطنت و شایعه‌ای بیش نیست. 

انتهای پیام/ر

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۰۸۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۱۰ میلیارد مترمعکب آب از کشور خارج می‌شود

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره مدیریت نادرست منابع آب در سالیان اخیر، گفت: سالانه ۱۰ میلیارد متر مکعب آب از کشور خارج می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علی سلاجقه امروز در حاشیه همایش ملی دانش سنتی محیط‌ زیست در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براساس نشست‌های منطقه‌ای و تکلیف سازمان ملل، قرار بر این است که سازمان منطقه‌ای محیط‌ زیست در کشور جمهوری اسلامی ایران تشکیل شود که در زمان حاضر دبیرخانه آن مستقر شده است.

وی مطرح کرد: در نشست آخر در سازمان ملل، قطع‌نامه پیشنهادی دولت جمهوری اسلامی ایران جزو 22 قطع‌نامه‌ای بود که به اتفاق آرا تصویب رسید و الزام‌آور و تعهدآور شد که براساس این قطعنامه برای کشورهایی که در منشاء، مسیر و محل تأثیر هستند تکالیفی دیده شد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط‌زیست بیان داشت: مهمترین رویکرد جمهوری اسلامی در شرق کشور، تفکیک حقابه محیط‌زیست از عهدنامه‌های موجود است که افغانستان نیز رویکرد مناسبی در این خصوص دارد که رهاسازی آب در یک بازه زمانی کوتاه انجام شد.

وی تصریح کرد: بین ایران و ترکیه رویکرد نسبت به قبل خیلی بهتر شده است و بر این اساس قرار است هیئت‌های کارشناسی بین دو کشور رد و بدل شوند. مدیریت این بخش از سوی جمهوری اسلامی به وزارت نیرو سپرده شده و در این ارتباط تبادل هیئت‌های کارشناسی به صورت جامع انجام می‌شود.

رئیس سازمان محیط‌ زیست گفت: در مساله گاپ، رایزنی‌های لازم با سه کشور ترکیه، عراق و سوریه ادامه دارد. شایان ذکر است، پس از 18 سال توانستیم با ارمنستان ارتباط برقرار کنیم و در نخستین نشست معاونان همتای دو طرف در ایروان توافق‌نامه خوبی به امضاء رسید.

سلاجقه خاطرنشان کرد: نتیجه این توافق‌نامه برگزاری نشستی (یک ماه قبل از عید امسال) در نقطه مرزی در جمهوری اسلامی ایران بود که دولت ارمنستان طبق تفاهم‌نامه مسائل را مطرح نکرد. جمهوری اسلامی در تلاش است مسائل از طریق رایزنی وزارت امور خارجه با ارمنستان حل شود.

معاون رئیس جمهور با تأکید بر اینکه تلاش می‌شود موضوع آلودگی ارس به نحو مطلوبی حل شود، افزود: جمهوری اسلامی مساله آلایندگی ارس را قابل حل می‌داند و حتما از ظرفیت‌های علمی و دستگاه اجرایی به خصوص وزارت صمت ایران برای حل این مسئله، استفاده می‌کند. در کشور از سال‌ها قبل نسبت به مدیریت منابع آب دقت لازم نبوده است، به طور تقریبی میانگین سالانه 10 میلیارد مترمکعب آب از کشور خارج و به همین میزان نیز آب وارد کشور می‌شود.

وی گفت: موضوع آب را دستاویزی قرار می‌دهند برای اینکه اختلافاتی بین کشورها ایجاد شود؛ با این وجود جمهوری اسلامی با تدبیر و با استفاده از ظرفیت قانونی تلاش می‌کند این مسائل را تعدیل و حقابه‌ها را دریافت کند.

سلاجقه در خصوص انتقال بین حوضه‌ای آب در کشور گفت: در جاهایی که آب شرب اولویت اول است با توجه به مجوزهای داده شده کار انتقال انجام می‌شود اما اگر قرار باشد درخواستی برای انتقال آب صورت بگیرد باید مبتنی بر مبدأ، انتقال و مقصد و در قالب یک برنامه و بسته کامل باید انجام شود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • خارج شدن واحد یک نیروگاه حرارتی بیستون
  • پالس جدید برای انتقال محمد صلاح به عربستان
  • یک میلیون قطعه زمین به متقاضیان مسکن ملی در روستاها واگذار می‌شود
  • نقش موثر هنر در انتقال اندیشه شهدا به نسل آینده + عکس
  • توصیه ماتیچ به ژائو نوس، هافبک مد نظر منچستریونایتد: در بنفیکا بمان و در لیگ قهرمانان بازی کن
  • روزی که نباشم هواداران تشویقم می‌کنند/ با وجود پیروزی مقابل ذوب‌آهن مانند بازنده‌ها بودیم
  • ارسال پول به چین چگونه است ؟
  • رئیس شورای اطلاع رسانی دولت : قرار نیست تغییری در تیم اقتصادی دولت انجام‌ گیرد
  • پاری سن ژرمن شیفته جذب گاوی؛ بارسلونا به کاپیتان آینده‌اش، اجازه خروج نمی‌دهد
  • سالانه ۱۰ میلیارد مترمعکب آب از کشور خارج می‌شود