Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نجمه جودکی» مجری برنامه‌های تلویزیونی در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، درباره اینکه مدتی است از اجراهای چالشی مثل برنامه «مردم گرام» فاصله گرفته است، گفت: سبک اجرای «مردم گرام» چالشی بود. من هم خیلی از فضای این سبک برنامه‌ها دور نشده‌ام و بعد از آن «ترانه پلاس» که آن هم چالشی بود را اجرا کردم، اما به دلیل اینکه مدتی درگیر ازدواجم بودم، کمی از کار فاصله گرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان مدت هم اجرای «نما به نما» که کار سختی نبود را به عهده گرفتم و ان‌شاالله به‌زودی اجراهای چالشی را شروع خواهم کرد.

** اولویتم اجرای چالشی است

وی با اشاره به اینکه اجرای چالشی برایش اولویت دارد، افزود: قطعا اولویتم اجرای گفت‌وگومحور و چالشی است، اما برخی اوقات پیش می‌آید که دوست دارم اجراهای اجتماعی هم داشته باشم که باز هم چالشی در آن باشد و بتواند دغدغه‌ای از مردم را درمان کند. در کل برنامه‌های صاف و تخت را اصلا دوست ندارم.

 

جودکی از ابتدای فعالیت‌های خود گفت: از ابتدا اجرای تلویزیونی را دوست داشتم و کلاس‌های مهران دوستی را گذراندم و او همیشه به من می‌گفت که تلویزیون نرو؛ چرا که در رادیو ماندگارتر خواهی شد و در عین حال برای مخاطب همیشه جذابتری. من هم دو سال دوام آوردم، اما دیگر نتوانستم و به تلویزیون آمدم.

مجری برنامه «مردم گرام» در ادامه بیان داشت: کار حرفه‌ای‌ام را از رادیو سال ۸۷ شروع کردم که با مهران دوستی آیتمی را باهم اجرا می‌کردیم. سال ۸۹ به تلویزیون آمدم و در برنامه «سیمای خانواده» بخشی به نام «فرصت ویژه» را به طور زنده و «کمی متفاوت» اجرا کردم. بعد از آن برای برنامه «قاب سفید» گزارش می‌گرفتم و بعد به برنامه‌های تولیدی رسیدم. نردبان، دیار مهربان، سین مثل سریال، هفت ترانه و ... از دیگر برنامه‌هایی بود که در این سال‌ها اجرا کردم.

** «هفت ترانه» بُعد جدیدی از مرا نشان داد

وی با اشاره به اینکه «هفت ترانه» و «مردم گرام» نقطه اوج اجرایم بودند،‌ بیان داشت: از میان برنامه‌هایی که تا به حال در تلویزیون اجرا کردم، هفت ترانه را خیلی دوست دارم و دلیلش این است که هفت ترانه بُعد جدیدی از من را به مردم نشان داد و به من ثابت کرد اجرای خوب همیشه دیده می‌شود. هم شبکه می‌تواند به دیده شدن مجری کمک کند و هم مجری می‌تواند باعث دیده شدن شبکه شود.

 

جودکی ادامه داد: در این برنامه بخش فان، جذاب و پرانرژی نجمه جودکی را برای مردم نمایان کردم. قبل از این برنامه‌ها اغلب اجراهایم احساسی بودند، مثل «کمی متفاوت»، اما در «هفت ترانه» پرانرژی بودم.

** علاقه به موسیقی باعث شد «هفت ترانه» بهترین برنامه‌ام باشد

مجری برنامه «مثبت ۱۷» دلیل پرانرژی بودنش در اجرای «هفت ترانه» را علاقه‌اش به موسیقی دانست و گفت: من همیشه موسیقی مخصوصا موسیقی سنتی را دوست داشتم و این علاقه کمک بسیاری به من کرد تا این بُعد از سبک اجرایم شکوفا شود. در «هفت ترانه» برای این با انرژی بودن تلاش نکردم و خودش شکوفا شد و مردم خیلی این برنامه و نوع اجرایم را دوست داشتند.

وی ادامه داد: شور و هیجانم از برنامه هفت ترانه شروع شد و در برنامه‌های دیگر هم ادامه داشت.در  خونه خوبه،‌ ترانه باران و ... این انرژی وجود داشت، اما نسبت به نوع برنامه‌های مختلف درجه آن کم و زیاد می‌شد. برای مثال در مردم گرام و ترانه پلاس دیگر بعد جدی‌ام نمایان شده بود.

 

جودکی در ادامه بیان داشت: در حال حاضر در شبکه آی فیلم مسابقه «نما به نما» را اجرا می‌کنم و قرار است بزودی با شبکه شما همکاری جدیدی را شروع کنم که هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم.

**‌ الگویم در اجرا رضا رشیدپور است

وی درباره حضور مجری‌های جدید در تلویزیون نیز گفت: در اجرا رضا رشیدپور همیشه برایم الگو بوده و هست و با توجه به اینکه باعث ورود من به این حوزه شد احترام ویژه‌ای برایش قائلم. همچنین اجرای فرزاد حسنی، احسان علیخانی، ژیلا صادقی و مژده لواسانی را دوست دارم.

 

** رسانه تمام زندگی من است

وی درباره علاقه‌اش به تلویزیون گفت: روز به روز این علاقه در من بیشتر می‌شود. من بچه رسانه و تلویزیون هستم و قطعا هیچگاه علاقه‌ام به این رسانه کم نخواهد شد. اجرا یک نوع وابستگی به آدم می‌دهد و همین که لطف و حضور و نگاه مردم را دارید، کافی است. من در رسانه بزرگ شده‌ام. زمانی که پا به تلویزیون و رادیو گذاشتم ۱۷ سالم بود و همه تفریح و زندگی و ساختار کلی زندگیم از ابتدا بر اساس رسانه تعریف شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۰۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد

ایسنا/خراسان شمالی جاده سلامت که قرار بود در سال‌های گذشته ساماندهی شود، اکنون بین دستگاه‌های مختلف دست به دست می‌شود و هنوز دستگاهی اعتبارات لازم برای آن را گردن نمی‌گیرد و ظاهراً به وضعیت جاده گلستان شهر بجنورد که تصادفات آن بین پلیس راه و راهور دست به دست می‌شود دچار شده است.

مسیری حدوداً ۶ کیلومتری که از دو روستای خداقلی و میرزا حسنلو می‌گذرد و در نهایت به بوستان ملی بش قارداش بجنورد می‌رسد را جاده سلامت نامیده‌اند. جاده‌ای که طی حدوداً ۱۰ سال گذشته، محل اصلی عبور ورزشکاران به سوی این نقطه گردشگری بوده است.

ایجاد و ساماندهی جاده سلامت در سال ۱۳۹۲ زمانی که ۱۳۰ هزار نفر از مردم استان در جشن و پیاده روی سالروز تأسیس خراسان شمالی در بوستان بش قارداش شرکت کردند و جاده بجنورد به اسفراین مسدود شد به تصویب کارگروهی به نام کارگروه فرهنگی و اجتماعی خراسان شمالی رسید تا مخاطرات ناشی از تردد در جاده، ورزشکاران را تهدید نکند.

مرداد ماه سال ۱۳۹۶ و بازهم در جشن سالروز تأسیس استان، زمانی که محمدرضا صالحی هشتمین استاندار خراسان شمالی سکان را به دست داشت نیز دوباره نام مسیر سلامت سر زبان‌ها آمد و قرار بود با همکاری دستگاه‌های مختلف ساماندهی شود تا از وضعیت فعلی که خاکی است و با هر بارانی تبدیل به گل و لای می‌شود، خارج شود.

از آن سال‌ها گذشت و پاسکاری بین دستگاه‌های اجرایی استان برای تعیین تکلیف این جاده و نحوه ساماندهی آن، به پیاده روی روز گذشته مردم و جشنی که به مناسبت چندین موضوع تدارک دیده شده بود رسید.

در عین حال که شاهد نزول بارش‌ها در هفته گذشته و بخشیدن سرسبزی، تازگی و شادابی به طبیعت و مردم بودیم، بخش‌هایی از جاده سلامت نیز به گل و لای تبدیل شد و تعدادی از مردمی که به این پیاده روی رفته بودند، آزرده خاطر شدند و واکنش‌های مختلفی داشتند.

در این پیاده روی، عده‌ای اعتقاد داشتند این مسیر باید آسفالت شود تا دیگر به وضعیت فعلی دچار نشود. اما عده‌ای دیگر اعتقاد داشتند اگر این مسیر آسفالت شود، خودروها در آن تردد خواهند داشت و دیگر مسیری برای مردم نخواهد بود و بیشتر متعلق به خودروها می‌شود و دیگر امنیتی برای ورزشکاران نخواهد داشت.

عده دیگری نیز بر این عقیده بودند که در پیاده روی و فعالیت‌های این چنینی نباید نگران خاکی و گلی شدن بود و این موضوعات جزو جدایی ناپذیر فعالیت‌های گردشگری محسوب می‌شود. اما بهتر بود متولیان در ساعات باقی مانده به شروع پیاده روی، وضعیت این جاده را اعلام و به مردم توصیه می‌کردند که با کفش‌های مناسب به پیاده روی بیایند. البته مردم خودشان نیز با توجه به وضعیت آب و هوایی، می‌توانستند این موضوع را پیش بینی کنند.

قول پیگیری شهردار برای حصول نتیجه

کشمیری شهردار بجنورد که در این پیاده روی حضور داشت، طی مراسمی که در بش قارداش برگزار شده بود، از مردم به دلیل مطلوب نبودن برگزاری این پیاده روی، عذرخواهی و اعلام کرد به رغم اینکه این مسیر در خارج از محدوده خدمات شهرداری بوده و تکلیفی برای آن بر دوش شهرداری نیست، قول داد با پیگیری‌های مستمر، وضعیت این جاده را مشخص کند.

پس از این ماجراها بود که امروز مدیرکل گردشگری خراسان شمالی از اختصاص پنج میلیارد تومان برای ساماندهی این جاده خبر داد.

ورود گردشگری و مرهمی بر جاده سلامت

علی مستوفیان مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بش قارداش، منطقه نمونه گردشگری، ملی و تاریخی است که یکی از نمادهای این خطه از کشور در بجنورد و استان محسوب می‌شود.

وی گفت: این محل در روزها و مناسبت‌های مختلف مورد استقبال مردم استان، مسافران و گردشگران بسیاری قرار می‌گیرد و انتظار مردم از ما این است که تمام تلاشمان برای ساماندهی مسیر سلامت که به این بوستان زیبا و تاریخی ختم می‌شود را به کار بگیریم.

وی تصریح کرد: در این راستا تصمیم گرفتیم پنج میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی خود را به این موضوع اختصاص دهیم تا در کنار سایر دستگاه‌ها، سهمی در تعیین تکلیف جاده سلامت که به بوستان ملی بش قارداش می‌رسد، داشته باشیم.

مدیرکل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی خراسان شمالی تاکید کرد: دستگاه‌های تخصصی در این خصوص هر برنامه‌ای که لازم است اجرا شود را مشخص و آیتم‌های لازم را استخراج می‌کنند. ما نیز برای پیش‌برد امور، کمک اعتباری را در راستای گردشگری سلامت که یکی از ملاک‌های مورد تاکید ما محسوب می‌شود، خواهیم داشت و مشکلی نیز در جذب این اعتبار وجود ندارد.

جاده سلامت، سنگفرش شود

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز در خصوص این موضوع گفت: آسفالت مسیر مذکور با وجود این که بر عهده این اداره کل نبوده، صرفاً به منظور همکاری بر حسب اعتبارات پیش بینی و ابلاغ فرمانداری، عملیات راهسازی در حد عملیات خاکبرداری انجام شده و پیمان پروژه به انجام رسیده و پیمانکار نیز طلبکار است.

محمد مشتری اظهار کرد: جاده فوق به عنوان یک راه دسترسی بین باغات بوده و در سنوات قبل به نام جاده سلامت برای پیاده روی‌ها از شهر بجنورد به سمت بش قارداش نامگذاری شده است و چنانچه آسفالت شود تردد خودرو اتفاق می‌افتد که موجب تصادف با عابران پیاده خواهد شد. در همین خصوص به فرمانداری شهرستان بجنورد و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان پیشنهاد سنگفرش داده شده است.

مسئولیت با شهرداری نیست اما پای کار هستیم

محمد علی کشمیری شهردار بجنورد در این رابطه در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد: این جاده در خارج از محدوده شهری واقع شده و طبق قانون نمی‌توانیم از محل درآمدهای داخلی هزینه‌ای برای آن انجام دهیم.

وی گفت: با این وجود آمادگی این را داریم که اگر اعتباری از منابع غیر داخلی برای آن دیده شود و هر کدام از دستگاه‌های اجرایی استان در قالب تفاهم نامه یا مبادله موافقت نامه پای کار بیایند، مسیر جاده سلامت را ساماندهی کنیم.

وی افزود: اکنون وضعیت این مسیر همانند جاده گلستان شهر که بین پلیس راه و راهور اختلاف وجود دارد شده است. رسیدگی به جاده سلامت در حیطه اختیارات شهرداری نیست اما برخی چنین گمان می‌کنند.

وی در پاسخ به اینکه چرا گل و لای بودن این مسیر در روزهای قبل از برگزاری پیاده روی پیش بینی نشد، گفت: ما گل و لای بودن این مسیر را در نظر گرفتیم و یک روز قبل از پیاده روی، مسیر تیغ زده شد اما نیمه شب قبل از پیاده روی بارش رگباری باران آن وضعیت را برای قسمتی از مسیر به وجود آورد.

شهردار بجنورد ادامه داد: به دلیل محدودیت زمانی که وجود داشت، نمی‌توانستیم پیاده روی را لغو کنیم. از سوی دیگر امکان تغییر مسیر نیز وجود نداشت و به هیچ وجه زیر بار این موضوع که مسیر پیاده روی به خاطر مقداری گل و لای به جاده بجنورد-اسفراین منتقل شود، نمی‌رفتیم؛ چراکه این اقدام سلامتی و ایمنی مردم را به خطر می‌انداخت.

وی تاکید کرد: عده‌ای می‌گویند وجود این گل و لای در پیاده روی‌ها طبیعی است اما شخصاً آن را قبول نمی‌کنم؛ چراکه برنامه برگزار شده، یک پیاده روی عمومی بود نه تخصصی؛ بسیاری از افراد به بنده و همکارانم پیام داده و تشکر کردند و اعلام کردند که گل و لای بودن مسیر سبب جذابتر شدن پیاده روی و چالش‌های مثبت شد.

وی گفت: نگاه ما به برگزاری این پیاده روی، نگاه عمومی بود نه تخصصی؛ به همین دلیل حتی برای شخص خودم قابل قبول نیست و باید تلاش می‌شد که کمترین زحمت به عموم مردم منتقل شود. در واقع اگر این پیاده روی تخصصی بود، مشکل پیش آمده توجیه پذیر می‌شد؛ اما اکنون اینطور نیست.

کشمیری با بیان اینکه به علت عدم برگزاری مطلوب این برنامه، شرمنده همشهریانم شدم، تصریح کرد: پیش بینی شرایط جوی نامطلوب را کرده بودیم اما بارش رگباری باران در آن مسیر طی نیمه شب قبل، معادلات را بر هم زد و زمانی برای لغو کردن نیز وجود نداشت. البته اگر در ابتدای مسیر به مردم اعلام می‌کردیم که بخشی از مسیر، گلی شده است برخی افراد منصرف می‌شدند و ناراحتی کمتری به وجود می‌آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • اجرای آیین دو هزار ساله بیل‌گردانی
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • ۱۰۰۰ برنامه در فارس طی دهه کرامت اجرا می‌شود
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • زوج شاهنامه‌خوان بام ایران در شهر‌های ایران خوان خرد می‌گسترانند
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • قدمت ۶۰ ساله شبکه استانی رادیو همدان