Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@00:29:25 GMT

وال استریت با زیان بسته شد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۱۱۲۰۳

وال استریت با زیان بسته شد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، جمعه شب، سهام بانکی و سازندگان تراشه کامپیوتری، باعث شدند کار شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ به منطقه منفی کشیده شود و یک هفته معاملات پرنوسان در نهایت به ضرردهی ختم شود. این هفته مذاکرات تجاری با چین، افزایش سود اوراق قرضه دولتی آمریکا و افزایش قیمت نفت، سرمایه‌گذاران را روی لبه پرتگاه نگاه داشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر سه شاخص مهم سهام آمریکا، هفته خود را با ضرر به پایان رساندند.

اولیور پورشه، نایب‌رییس و استراتژیست ارشد بازار در شرکت مدیریت سرمایه برودرمن در نیویورک، می‌گوید: من معتقدم همه منتظر هستند تا مذاکرات تجاری‌ای که در حال حاضر در جریان است، آنها را به نوعی جهت‌گیری برساند.

چین اظهارات برخی از مقامات آمریکا، مبنی بر اینکه این کشور بسته‌ای را برای حذف ۲۰۰ میلیارد دلار از مازاد تجاری خود با آمریکا، پیشنهاد داده است، را رد کرد، اما در آخرین مورد از سری پیام‌های مثبت و منفی‌ای که از این اجلاس سطح بالا منتشر شده است، اعلام کرد که این مذاکرات سازنده‌ هستند.

شاخص صنعتی داوجونز ۶.۸۳ واحد یا ۰.۰۳ درصد بالا آمد و به ۲۴۷۲۰.۸۱ واحد رسید.

اس‌اندپی ۶.۴۱ واحد یا ۰.۲۴ درصد افت کرد و به سطح ۲۷۱۳.۷۲ واحد رسید.

کامپوزیت نزدک ۲۲.۶۲ واحد یا ۰.۳۱ درصد از ارزش خود را از دست داد و به رقم ۷۳۵۹.۸۵ واحد دست یافت.

شاخص انرژی اس‌اندپی، امروز ۰.۷ درصد افت کرد اما از لحاظ هفتگی، پنجمین هفته سوددهی خود را در ۶ هفته گذشته ثبت کرد.

سهام بوئینگ با امید به کاهش کسری تجاری آمریکا با چین، ۱.۹ درصد جهش کرد. یک منبع آمریکایی گفت که درصورتی که دونالد ترامپ با طرح پیشنهادی چینی‌ها برای کاهش شکاف تجاری، موافقت کند، این شرکت هواپیماسازی یکی از ذی‌نفع‌های اصلی خواهد بود.

کد خبر 4300056

منبع: مهر

کلیدواژه: بازار سهام بورس وال استریت بانک مرکزی ایران برجام قیمت نفت بازار سهام بورس دلار وزارت جهاد کشاورزی وزارت راه و شهرسازی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت دلار گمرک نفت خام عباس آخوندی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • شاخص بورس یک‌هزار واحد رشد کرد
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • رشد ۱۰۶۹ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • حریق واحد تجاری در جاده مخصوص مهار شد