Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@14:42:04 GMT

مواد اولیه ۶ داروی نوترکیب برای درمان سرطان و ام اس تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۱۳۰۴۴

مواد اولیه ۶ داروی نوترکیب برای درمان سرطان و ام اس تولید شد

سمیرا انصاری یکی از محققان طرح در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص طرح «توسعه فناوری و تولید ۶ داروی نوترکیب به عنوان مواد اولیه دارویی» اظهار کرد: شاخصه های مهم در صنعت بیوتکنولوژی، فناوری تولید آن، نیروی انسانی ماهر  و بازار است  که بر اساس همین شاخصه ها توانستیم ۶ نوع داروی نوترکیب را به عنوان مواد اولیه داروهای سرطان و ام اس را تولید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشور ما از هر سه شاخص اصلی برخوردار است که می توان گفت مهمترین دلایل رشد سریع این فناوری در ایران به شمار می رود، اظهار کرد: انتقال فناوری که دارای ارزش افزوده فراوان است، از طرف شرکت های غربی به ایران و سایر کشورهای در حال توسعه به سختی صورت می گیرد، زیرا در زمینه بیوتکنولوژی، فاز بالادستی علاوه بر ارزش افزوده، قابلیت کاربرد دوگانه دارد.

یکی از محققان این شرکت دانش بنیان تولید کننده داروهای نوترکیب خاطر نشان کرد: در همین راستا، این شرکت ها فقط به دنبال واگذاری فرمولاسیون و فروش ماده اولیه پروتئینی است که از ارزش افزوده بالا و توان فناوری زیادی برخوردار باشد.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی این شرکت دانش بنیان فعالیت در تحقیق و توسعه در حوزه بیوتکنولوژی به منظور تامین نیاز بازار منطقه ای بوده است، افزود: تلاش های این شرکت با تمرکز بر توسعه محصولات بیوسیمیلار در زمینه بیماری های ایمونولوژیکی، ناباروری، اختلالات هورمونی و سرطان است.

وی با اشاره به ۶ نوع مواد اولیه نوترکیب که در این شرکت به تولید رسیده است، عنوان کرد: «اینترفرون بتا۱»،  «پاراتیروییدهورمون»، «فرم پگیله فیلگراستیم»، «هورمون رشد»، «آدالیمومب »و «سینال اف» از جمله این مواد دارویی هستند که موفق به تولید آنها شده ایم.

به گفته این محقق، این مواد اولیه در تولید داروهای سرطان و ام اس به کار برده می شود که اکنون هم در حال استفاده هستند.

وی تاکید داشت: تولید پروتئین های نوترکیب بر پایه توانایی ها و مهارت های نوآورانه از مرحله تحقیق و توسعه تا تولید در این شرکت، همه و همه تحت روش ها و استانداردهای مربوط انجام گرفته شده است.

انصاری با بیان اینکه در این راستا همکاری های فراوانی با مراکز تحقیقاتی و پژوهشی داخلی و خارجی انجام شده است، گفت: اکنون این داروها وارد بازار شده و مورد مصرف بیماران قرار گرفته اند.

وی با بیان اینکه علاوه بر این داروهای نوترکیب، داروهای دیگری در این شرکت به تولید رسیده است، افزود: این سبدهای دارویی مانع خروج ارز از کشور شده و کمک شایانی به اقتصاد کشور و قدرت خرید بیماران داخلی می کند.

به گزارش مهر، این طرح موفق به کسب رتبه سوم طرح های توسعه ای در گروه تخصصی زیست فناوری و علوم پایه پزشکی سی و یکمین جشنواره بین المللی خوارزمی شده است. طرح«توسعه فناوری و تولید شش داروی نوترکیب» توسط هاله حامدی فر، سمیرا انصاری، محمدرضا ابوالحسن، مهران منتجبی، رامین کیارودی، ستاره اویسی، محمد غیاثی، سیدعلیرضا حسینی و عظیم محمدی زاده انجام گرفته است.

کد خبر 4300095 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: جشنواره خوارزمی دارو شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی امنیت اطلاعات نوآوری محمد جواد آذری جهرمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سلول بنیادی گوگل هوشمندسازی مایکروسافت تلفن همراه اینترنت فضای مجازی گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۳۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟