Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اوباشگری برخی جوانان را ناشی از کم‌کاری‌ها در آموزش و پرورش دانست و گفت: همه حرف ما با آموزش و پرورش این است که چرا برای کاهش آسیب‌های اجتماعی هیچ آموزشی در مدارس داده نمی‌شود.

ایران آنلاین / محمدمهدی تندگویان درباره چرایی اوباشگری برخی جوانان و راهکارهای این معاونت برای کاهش آسیب های اجتماعی در میان این قشر گفت: پیرامون این مساله چندین بحث مطرح است که معمولا راجع به آن در شورای اجتماعی کشور و جاهای دیگر بحث می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من نیز همواره موضوعات خودم را عنوان کرده‌ام، اما بخش اصلی مسائل مربوط به جوانان به آموزش و پرورش برمی‌گردد و اتفاقا درخواست ستاد ساماندهی جوانان، تفکیک حوزه‌های سنی بوده است. یعنی شورای عالی مصوبه‌ای را صادر کند که رنج جوانی از بعد از 18 سالگی باشد و ما سن 18 تا 35 را به عهده بگیریم.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: بخشی از این گروه شامل افراد 15 ساله می‌شود که اصلا در حوزه اختیارات ما نیست و از طرفی آموزش و پرورش متولی مستقیم آن‌ها است و در این سنین هر اتفاقی که بیافتد متولی مشخص موجود است. در واقع هماهنگی هایی که ما باید انجام دهیم بعد از دیپلم گرفتن و برای کسانی است که ممکن است وارد دانشگاه نشوند و هیچ پایگاهی هم نداشته باشد.

تندگویان با اشاره به نقش مهم آموزش و پروش برای حل این مساله توضیح داد: همه حرف ما با آموزش و پرورش این است که چرا برای کاهش آسیب‌های اجتماعی هیچ آموزشی در مدارس ارائه نمی‌شود. بحثی که من مدت‌هاست پیگیری می‌کنم تحت عنوان نخبگان اجتماعی مطرح است یعنی جوانان باید پیش از وارد شدن به دوره جوانی در مدارس مهارت‌های لازم برای زندگی کردن، کسب و کار و ... را یاد بگیرند، اما در آموزش و پرورش چنین آموزش هایی نداریم.

او افزود: ما فقط به فرزندانمان می‌گوییم که درس بخوانند اما بعد از اتمام دوره تحصیلات و گرفتن مدرک هیچ شغلی ندارند. در حالی که ما باید روی پایگاه‌های نخبگان اجتماعی کار کنیم و به فرزندانمان یاد بدهیم که چطور باید با آسیب های اجتماعی برخورد کنند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در خصوص راهکار معاونت برای حل این مساله توضیح داد: یک  بحث مهم ما در این زمینه آموزش است، اما شورای سیاست‌گذاری واحدی برای حوزه آموزش‌های اجتماعی جوانان نداریم. آموزش و پرورش جوان را تحویل ما می دهد، اما آموزش‌هایی که مد نظر ماست به آن‌ها ارائه نکرده است.

وی گفت: ما حتما باید یک شورای سیاست گذاری آموزش اجتماعی ایجاد کنیم و سرفصل‌هایی از جمله روابط جنسی، آسیب‌های اجتماعی، اشتغال  و کسب و کار و ... را در دوره راهنمایی تا دبیرستان به طرق مختلف به نوجوانان آموزش دهیم ضمن اینکه باید مربیانی وجود داشته باشند که بتوانند مشاوره هم بدهند. همچنین باید نحوه مشاوره گرفتن را به بچه‌ها از همین سنین آغاز کنیم.

تندگویان درباره عدم استقبال جوانان از مراکز مشاوره گفت: ما مراکز مشاوره در حوزه ازدواج برای جوانان تاسیس کردیم، ولی چون جوانان در دوران مدرسه مشاوره محور بار نیامده‌اند اصلا به مراکز ما مراجعه نمی‌کنند. حتی دوره هایی رایگان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی دایر کردیم که جوانان به آن مراجعه نکردند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: طرح ما در شورای آموزش استان تهران مصوب شد، آموزش و پرورش هم آن را پذیرفت. ما نیز سرفصل‌هایی که به نظرمان مناسب است و باید در مدارس آموزش داده شود انتخاب کردیم و برای آنها فرستادیم. اما مسائل جوانان هر چند وقت یکبار نیاز به تجدید نظر دارد چون برخی مسائل اتفاقاتی هستند که از قبل رخ نداده اند مثلا خودکشی‌ها و استعمال مواد مخدرهای عجیب و غریب. البته آموزش و پرورش می گوید که به شدت در بحث مربی و آموزش مشکل دارد چون در این سطح و حجم مربی ندارند.

تندگویان در پاسخ به این سوال که سرفصل‌های ارائه شده به آموزش و پرورش چقدر به مرحله اجرا رسیده، گفت: هیچ کدام به مرحله اجرا نرسیده است، در سال گذشته که این بحث مطرح شد ما نامه‌ای نوشیتم و به شواری عاالی انقلاب فرهنگی هم فرستادیم ولی تا آنجایی که من می دانم هیچ کدامشان اجرایی نشده است. ما در این زمینه  جایگاه قانونی نداریم و خودمان اقدام کرده‌ایم./ ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟

به گزارش خبرآنلاین،‌این سوالی بود که از سیدمحمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در دولت دوازدهم پرسیده شد.

بطحایی ابتدا جواب داد:اجازه دهید این سوال را پاسخ ندهم.

اما در ادامه و در پاسخ به این سوال که «البته وقتی از معلم ها این سوال را می‌پرسیم آقای نجفی را انتخاب می‌کنند به نظر شما علت چیست؟»، گفت: شاید من با آن همکارانم هم‌عقیده بودم و به همین دلیل گفتم به سوال بعدی برویم. به چند دلیل آقای نجفی در دوران وزراتش توانست موفقیت زیادی به دست آورد. یک توجهی بود که او به معلم داشت و تکیه ایشان روی معلم بود. نکته دوم طولانی بودن مدت وزارت ایشان بود، اگر اشتباه نکنم ایشان ۹ سال وزیر آموزش‌وپرورش بود. این وزارت‌خانه از آن دستگاه‌هایی است که شما اگر کاری را در آن شروع کنی ظرف ۶ ماه و ۸ ماه و یک سال اتفاق نمی‌افتد و نیاز به زمان دارد. نکته سوم ارتباط و تعامل تنگاتنگ بین وزیر آموزش‌وپرورش و رییس جمهور وقت بود که در هیچ دوره دیگری چنین تعامل و ارتباط و درک متقابلی نداشتیم. البته این‌ها به معنا نیست که ما به آقای نجفی انتقاد نداشته باشیم و من هم به‌عنوان کسی که آن دوره در آموزش‌وپرورش بودم انتقاداتی به ایشان دارم اما خاطرات بسیار خوبی از آن زمان در ذهن افراد وجود دارد ایشان به عنوان کسی که خدمات شایانی در آموزش‌وپرورش انجام داد، بسیار قابل تقدیر است و من همیشه به عنوان یک معلم و همکار برای ایشان آرزوی عاقبت به خیری دارم و امیدوارم با آن‌چه انجام داده محشور شود.

مشروح این گفت‌وگو را اینجا بخوایند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902123

دیگر خبرها

  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند
  • از معلم جان روشن یافتیم‌
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • نقش موثر معلمان در مقابله با جنگ نرم دشمن
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • پیام آیت الله مظاهری به هجدهمین دوره همایش حکمت مطهر
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت