Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس گزارش‌ها دستگیری‌ها به اتهام شورش و فرار در ارتش ونزوئلا طی هفته‌های اخیر با نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور افزایش یافته و بسیاری از اعضای این ارتش از بابت کمبود موادغذایی و تضعیف حقوق‌هایشان ناراضی هستند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز با مطالعه یکسری اسناد داخلی ارتش ونزوئلا گزارش کرده که در چهار ماهه اول سال جاری میلادی تعداد سربازانی که در ارتش ونزوئلا به اتهام‌هایی چون خیانت، شورش و فرار دستگیر شده‌اند به ۱۷۲ نفر افزایش یافته در حالی که نسبت به همین بازه زمانی در سال ۲۰۱۷، ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ برابر بیشتر است.

یکسری مقام‌های سابق ارتش ونزوئلا گفتند: این آمار نشان دهنده افزایش شدید نارضایتی در میان نیروهای مسلح ونزوئلا که زمانی یکی از برجسته‌ترین نیروهای مسلح محسوب می‌شد، است.

همین اسناد نشان دادند که در کل سال ۲۰۱۷ مجموعا ۱۹۶ سرباز ارتش ونزوئلا به خاطر این اتهامات دستگیر شدند در حالی که ونزوئلایی‌ها قرار است فردا (یکشنبه) در انتخابات ریاست جمهوری این کشور شرکت کنند. مخالفان می‌گویند این انتخابات همراه با تقلب به نفع در قدرت ماندن نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور خواهد بود و در عین حال نقش نیروهای امنیتی در برگزاری این انتخابات مورد توجه قرار خواهد داشت.

آنطور که اعلام شده بیش از ۳۰۰ هزار سرباز و مامور پلیس قرار است امنیت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا را تامین کنند اما برخی مصاحبه‌های میدانی با یکسری سربازان فعلی و سابق ارتش ونزوئلا نشان می‌دهد که آنها در حال حاضر دغدغه‌شان فرار از ونزوئلا و یا مدیریت زندگی خود و خانواده‌یشان با حقوق ناچیز دو دلار در یک روز است.

یک نیروی ۴۲ ساله گارد ملی ونزوئلا که بیش از ۲۰ سال سابقه خدمت در این نهاد نظامی دارد، گفت: الان وضع ما به حدی بد است که یخچال‌هایمان را باز می‌کنیم و در آن هیچ اثری از گوشت قرمز، ماهی، مرغ، پنیر و دیگر اقلام اساسی نیست.

او که نامش را فاش نکرد و اهل شهر سن کریستوبال است، اظهار کرد: هنگامی که من وارد این ارتش شدم وضعم خوب بود و تنها با عیدی کریسمس می‌توانستم برای خانواده و خانه‌ام اثاثیه و لباس بخرم و در همان زمان نیز سه کارتن تخم مرغ و دو کیلو شکر هم داده می‌شد.

این در حالی است که دولت و وزارت دفاع ونزوئلا درباره این گزارش‌ها اظهارنظری نکرده‌اند.

در زمان اعتراضات مخالفان در طی چند ماه از سال گذشته میلادی گارد ملی ونزوئلا اولین مدافع مادورو در مقابل معترضان بود. اعتراضاتی که دست‌کم ۱۲۵ کشته شامل تعدادی سرباز و مامور پلیس برجای گذاشت.

اما در محافل خصوصی عده‌ای تایید کردند که همان زمان هم بسیاری از این نیروها دچار فقر و گرسنگی و خستگی شدید بودند و درونا از معترضان حمایت می‌کردند.

مجمع ملی ونزوئلا که به عنوان پارلمان رسمی این کشور در کنترل مخالفان قرار دارد، وضعیت اقتصادی در این کشور را به حدی بد می‌داند که تورم سالانه را حدود ۱۴ هزار درصد برآورد کرده است.

نیکولاس مادورو که انتظار پیروزی او در انتخابات روز یکشنبه وجود دارد گفته قربانی یک "شورش مسلحانه" با حمایت مخالفان و آمریکا به منظور تصاحب کنترل این کشور است.

در ماه فوریه رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا تلویحا از حمایت این کشور از هرگونه کودتای نظامی ارتش ونزوئلا علیه مادورو خبر داده بود.

یک مقام سابق سازمان سیا که نامش را فاش نکرد گفت: تیلرسون با آن صحبت‌هایش این پیام را داده بود که آمریکا هرگونه کودتای نظامی علیه مادورو را از قبل مورد پذیرش قرار داده است.

این در حالی است که گزارش شده در هفته‌های اخیر برخی سرمایه‌دارها اقدام به خرید بدهی‌های عقب افتاده ونزوئلا کردند و گمانه‌زنی می‌کنند که انتخاب مجدد مادورو در انتخابات روز یکشنبه به احتمال زیاد ارتش را وادار خواهد کرد تا به منظور جلوگیری از سقوط اقتصادی مداخله می‌کند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۵۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه

 به گزارش اتاق خبر به نقل از اقتصاد نیوز :نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.

در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.

  15 اردیبهشت 1354؛ ایران در طرح‌های کشاورزی ونزوئلا سرمایه‌گذاری می‌کند

شاهنشاه آریامهر و علیا حضرت شهبانو دیروز در راه سفرشان از پاریس به ونزوئلا ساعت 21 به وقت تهران جکسون ویل در ایالت فلوریدای آمریکا شدند و در فرودگاه این شهر اردشیر زاهدی، سفیر ایران در واشنگتن در داخل هواپیما از اعلیحضرتین استقبال کرد.

 

اعلیحضرتین دیشب را در جکسون ویل اقامت فرمودند و امروز به کاراکاس پایتخت ونزوئلا تشریف‌فرما خواهند شد.

شاهنشاه آریامهر و علیاحضرت شهبانو در مدت اقامت در ونزوئلا از تاسیسات نیشکر، آبشار آنژل که با 1050 متر ارتفاع مرتفع‌ترین آبشار جهان است، از مرکز صنایع – گویان – و چند بخش صنعتی دیگر دیدن می‌کنند.

   

روزنامه انگلیسی‌زبان کاراکاس به نام دیلی جورنال در مقاله اساسی دیروز خود درباره مسافرت اعلیحضرتین به ونزوئلا پیش‌بینی کرد اگرچه در برنامه رسمی اشاره‌ای به موضوع نفت نشده،‌ اما محافل مطلع کاراکاس معتقدند که نفت محور اصلی گفت‌و‌گوهای شاهنشاه و پرزیدنت پرز را تشکیل می‌دهد.

سال آینده مساله‌ای به نام پیاز و سیب‌زمینی نخواهیم داشت

 

 وزارت بازرگانی از تمام استانداران خواسته که میزان تولید محصولات کشاورزی و زمان بهره‌برداری را اعلام دارند تا نسبت به عقد قرارداد خرید با تولیدکنندگان اصلی اقدام شود. وزارت بازرگانی طرح خرید و حمل‌و‌نقل کالای تولیدی کشاورزی را از محل تولید به محل‌های مصرف به موقع اجرا می‌گذارد و با تشکیل اولین شرکت حمل‌و‌نقل میوه تولیدی منطقه جیرفت، راه تازه‌ای برای سروسامان دادن به خرید محصولات و تولیدات میوه گشوده است.

وزیر بازرگانی گفت: مطمئن باشید سال آینده مساله‌ای به نام پیاز و سیب‌زمینی نخواهیم داشت و از هم‌اکنون میزان تولید سال آینده معلوم شده و چنانچه کمبود داشته باشیم، اقدام به خرید خواهیم کرد.

15 اردیبهشت 1364؛ میزان سوددهی واحدهای تولیدی تحت پوشش صنایع ملی اعلام شد

مدیرعامل سازمان صنایع ملی گفت: در حال حاضر 500 شرکت و کارخانه صنعتی تحت پوشش صنایع ملی قرار دارند که بازوان قدرتمند اقتصاد کشور محسوب می‌شوند.

وی افزود: کارخانجات و واحدهای تولیدی کشور تا سال 61 زیان‌دهی داشتند؛ به‌طوری‌که مجموعه شرکت‌های تحت پوشش این سازمان در سال 58 حدود 41 میلیارد ریال، در سال 59 حدود پنجاه میلیارد ریال و در سال 60 حدود 24 میلیارد ریال زیان داده‌اند، ولی از سال 61 دوره سوددهی مجموعه کارخانجات شروع شد.

به نحوی که در این سال 14 میلیارد ریال و در سال 62، 32 میلیارد ریال سوددهی داشتند و امیدواریم سود ویژه سال 63 که هنوز مشخص نشده است، رقم بالاتری را نشان دهد.

  15 اردیبهشت 1384؛ ایران به استرالیا هواپیمای 4 نفره صادر می‌کند

معاون طرح و برنامه‌ریزی سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح از صادرات هواپیمای 4 نفره ایران به استرالیا خبر داد.

علی گلستانه با اشاره به توانمندی‌های ایران در زمینه ساخت هواپیماهای 4 نفره فجر 3 آن را نشانه تلاش متخصصان و مهندسان ایرانی در بخش صنایع هوایی عنوان کرد.

«شل» تمایلی به فروش «بازل» به ایران ندارد

یک مقام آگاه از روند مذاکرات فروش شرکت پتروشیمی بازل گفت: شرکت شل تمایلی به فروش بازل به ایران ندارد و در پی فروش آن به کنسرسیوم هندی شامل شرکت پتروشیمی هالدیا است.

 

این مقام آگاه به خبرگزاری داوجونز گفت: شرکت شل به دلایل سیاسی که احتمالا در معامله با ایران بروز خواهد کرد، کنسرسیوم هندی را به شرکت ملی پتروشیمی ایران ترجیح می‌دهد. این گزارش افزود: هرچند شرکت شل قراردادهای نفتی با ایران امضا کرده است، ولی امضای این قراردادها پنج سال پیش رخ داد و در آن زمان تنش بین ایران و آمریکا به اندازه کنونی بالا نبود.

بنابر این گزارش، 50 درصد شرکت پتروشیمی بازل که بیش از 7 میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده است، متعلق به شرکت شل است و مابقی سهام آن نیز در اختیار شرکت آلمانی باسف می‌باشد.

15 اردیبهشت 1394؛ جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه  

نشست بررسی راهکارهای توسعه روابط اقتصادی و تجاری ایران با فدراسیون روسیه در حالی در اتاق ایران برگزار شد که «جایگزینی روبل و ریال در تبادلات تجاری ایران و روسیه»، «افتتاح حساب مشترک و پایاپای بین ایران و روسیه»، «انجام مبادلات از طریق میر بیزنیس بانک»، «تعیین یک بانک روسی برای مبادلات ریالی در این کشور» و «تلاش برای برقراری تعرفه ترجیحی بین این کشور» مهم‌ترین اقدامات صورت‌گرفته تاکنون در جهت تسهیل در تجارت با روس‌ها بوده است.

در این نشست رئیس اتاق مشترک ایران و روسیه به برگزاری جلسات متعدد طی یک سال گذشته در جهت توسعه همکاری‌های تجاری با روسیه اشاره کرد و گفت: به علت تحریم‌های اروپا علیه روسیه، دولتمردان این کشور همواره علاقه خود را برای تامین نیازهای این کشور از ایران ابراز کرده‌اند، ولی بخش‌های خصوصی ما از فرصت به‌وجود آمده بهره کافی را نبرده و تنها 10 درصد از حجم صادرات کل کشور مربوط به روسیه بوده است.

در این نشست قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از مصوبه ستاد ویژه تدابیر اقتصادی برای جایگزینی روبل و ریال در تبادلات تجاری ایران و روسیه خبر داد و اعلام کرد: این مصوبه به بانک مرکزی ابلاغ شده است.

 

دیگر خبرها

  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه