Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد، ایسنا نوشت: رییس سامان امور دانشجویان وزارت علوم از قرار گرفتن بیش از ۹۰۰۰ دانشجو در نوبت دریافت ارز مورد نیاز خبر داد و گفت: مشکل تامین ارز دانشجویان دوره کارشناسی مشغول به تحصیل در خارج از کشور نیز به زودی رفع خواهد شد.
دکتر مجتبی صدیقی گفت با هماهنگی‌هایی که با بانک مرکزی داشتیم پرداخت ارز دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی بطور منظم دنبال می‌شود،و اضافه کرد:  دانشجویان متقاضی باید برای دریافت ارز تحصیلی خود می‌توانند به سازمان امور دانشجویان وزارت علوم مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه تصریح کرد: از ابتدای سال جاری دو دوره ارز مورد نیاز دانشجویان تحصیلات تکمیلی(کارشناسی ارشد و دکتری) مشغول به تحصیل در خارج از کشور پرداخت شد،‌ بطوریکه اولین دوره در ۲۸ فروردین برای ۱۰۰۰ دانشجو و دومین دوره آن ۱۸ اردیبهشت ماه به ۱۵۷۰ نفر متقاضی پرداخت شد.
رییس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه سومین دوره پرداخت ارز دانشجویی از ۸ خرداد ماه آغاز می‌شود،‌ گفت: این سازمان اسامی حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر از متقاضیان ارز را به بانک‌ مرکزی اعلام خواهد کرد و هر دانشجو ماهیانه ۱۰۰۰ دلار ارز دریافت می‌کند.
دکتر صدیقی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۰۰۰ دانشجوی مشغول به تحصیل در خارج از کشور در صف دریافت ارز قرار دارند،‌ افزود: این آمار در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته است.
معاون وزیر علوم در خصوص وضعیت متقاضیان ارز برای دانشجویانی که برای اولین بار به خارج از کشور اعزام می‌شوند نیز تصریح کرد: موضوع این گروه از دانشجویان نیز با هماهنگی بانک مرکزی رفع شده و آنها می‌توانند اطلاعات خود را در سامانه امور دانشجویان وارد کنند تا خارج از نوبت برای دریافت ارز به بانک معرفی شوند و برای اعزام مشکلی نداشته باشند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر موضوع ارز دانشجویان بجز دانشجویان دوره کارشناسی رفع شده است و وزارت علوم در حال پیگیری بحث ارز دانشجویان کارشناسی است و منتظر اقدام بانک مرکزی در این زمینه هستیم. خوشبختانه با همکاری‌ بانک مرکزی موضوع این دانشجویان نیز به زودی رفع خواهد شد. برچسب ها: ارز ، دانشجویان ، ارز دانشجویی

منبع: خرداد

کلیدواژه: ارز دانشجویان ارز دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس

بانک مرکزی در واکنش به اظهارات برخی نمایندگان مجلس درباره عدم تأمین ارز واردات اعلام کرد: این بانک آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی در واکنش به انتشار مطلبی به نقل از صدیف بدری نماینده مردم  اردبیل در مجلس شورای اسلامی با عنوان " وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد"؛ ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد:  از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت  3 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است .

براین اساس  از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه 1403، سه میلیارد و 2 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 621 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ یک میلیارد و 744 میلیون دلار و برای خدمات 539 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 548 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 73 میلیون دلار و در مجموع 621 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

لازم به ذکر است  تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 398 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 134 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 112 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 88 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 155  میلیون دلار صورت گرفته است.

این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 165، 26، 126، 91، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، 861 میلیون دلار ارز نیمایی و 130 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمارها حاکیست حجم تراکنش ارزی کشور در سال 1402 از مرز 138 میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی سال گذشته بیش از 69 میلیارد دلار تامین ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز را انجام داد.برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز پارسال بیش از 85 میلیارد دلار بوده است.

در خاتمه ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی قرار دهد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • بانک مرکزی در تامین ارز واردات دارو تاخیر داشته است
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • بانک مرکزی: تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی ادامه دارد
  • حرف‌های تکراری چهار رئیس بانک مرکزی درباره دلار
  • تکرار عجیب حرف‌های چهار رئیس بانک مرکزی!