Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ در این گردهمایی همچنین مدیرعامل شرکت توانیر طی سخنانی، با اشاره به افزایش تعهدات صنعت برق در اجرای برنامه ها و طرحهای مدیریت مصرف برق جهت گذر از پیک تابستان گفت: از شرایط امسال باید به عنوان یک فرصت جهت نهادینه کردن برنامه ها بهره برد.


کردی از مدیران عامل برق‌های منطقه ای خواست تا از ظرفیت و نفوذ استانداران در هماهنگی با صنایع استفاده کنند تا آنها نیز جهت حضور در برنامه های تشویقی صنعت برق ترغیب شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به این که پانزدهمین سال بدون خاموشی سراسری (فروپاشی شبکه) را پشت سر گذاشتیم، تصریح کرد: باید تمام تلاش خود را برای تامین برق مطمن برای مشترکان به کار ببندیم.


او همچنین به تامین منابع مالی و نقدینگی در شرکت ها اشاره و ضمن تشریح شرایط روز و جاری صنعت برق تاکید کرد: این موضوعات نباید باعث به چالش کشیدن مدیران صنعت و صرف دقت زیاد در شرکت ها شود.


مدت زمان پیک کشور به 500 ساعت افزایش می یابد


معاون راهبری شبکه برق کشور نیز در این گردهمایی به ارائه گزارشی از وضعیت شبکه برق در پیک سال گذشته و پیش بینی های انجام شده برای پیک امسال پرداخت و گفت: امسال پیش بینی ها بیانگر آن است که مدت زمان پیک کشور از 300 ساعت در سال های گذشته به 500 ساعت افزایش خواهد یافت.


مصطفی رجبی مشهدی اظهار داشت: رشد مصرف انرژی برق کشور در سال 96 به میزان 88/6 درصد رسید که در 10 سال اخیر بی سابقه بوده است.


رجبی مشهدی ادامه داد: پیک شبکه سراسری در سال 96 به عدد 55443 مگاوات رسید که براساس پیش بینی ها امسال با رشد میانگین 5 درصد، به بیش از 58 هزار مگاوات خواهد رسید.


او با اشاره به بار ناشی از ورود وسایل سرمایشی به شبکه برق در تابستان گفت: به ازای هر یک درجه افزایش دمای هوا، 1500 مگاوات به مصرف برق در کشور افزوده می شود.


رجبی مشهدی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون هوای خنکی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده ایم اما انتظار داریم پیک اصلی، پس از پایان ماه مبارک رمضان خود را نشان دهد.


معاون راهبری شبکه برق کشور همچنین با تاکید بر رویت پذیرکردن طرحهای مدیریت مصرف گفت: سال گذشته طرح ذخیره عملیاتی و طرح خروج بار اضطراری اجرا شده و در بخش کشاورزی، رویت پذیری انجام شد.


در ادامه این گردهمایی، مهندس خوش خلق مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران به اقدامات انجام شده این شرکت و همچنین مشکلات و چالش‌های پیش روی صنعت اشاره کرد و با ارائه اسلایدهایی از آمارهای منتشر شده از توانیر طی سال های اخیر قیمت برق را بسیار تاثیرگذار بر مصرف در کشور اعلام کرد و گفت: در سال 90 با اعمال طرح هدفمندی یارانه ها رشد مصرف بسیار کاهش یافت و حتی تا 5/1 درصد رشد منفی را نیز شاهد بودیم که این مطلب بخوبی بیانگر این شاخص در مدیریت مصرف در کشور است.


همچنین سیدزمان حسینی معاون هماهنگی انتقال شرکت توانیر طی سخنانی به ارایه تجربه های جهانی در مدیریت مصرف و تقاضای برق پرداخت. سپس منظور معاون هماهنگی مالی و پشتیبانی و امور مجامع، دکتر فرمد معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی، کرم رضائی معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر، فرخزاد مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، متولی زاده مدیرعامل برق منطقه ای خراسان و کریمی مدیرعامل برق منطقه ای فارس به ارایه مطالبی درخصوص مسائل پیرامون صنعت برق کشور پرداختند.

402

مصرف برق خاموشی شبکه توزیع وسایل سرمایشی شبکه برق کشاورز صنعت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مصرف برق خاموشی شبکه توزیع وسایل سرمایشی شبکه برق کشاورز صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد

بهرام عین اللهی در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد ۶۴۲۴ نفر یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم ها و ۵۹۳۴ نفر یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان را آقایان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار شد، افزود: داوطلبان شرکت کننده می توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوریکه در سال گذشته ظرفیت پذیرش از ۳۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز ۱۲ درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط استادان برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین اللهی درمورد رشته هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل ظرفیت داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته ها صورت گرفت.

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت با اشاره به افزایش تعرفه ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ناپایداری‌های جوی در بوشهر افزایش می‌یابد
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در مشهد
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • انتقال برق تولیدی قشم به شبکه سراسری
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول